האייפוד שלי מתחמם אחרי כמה דקות שאני משתמש בו, אבל אצל חבר שלי לוקח כחצי שעה עד שהוא מתחיל להתחמם קצת, ואצלי הוא מתחמם תוך 5 דקות מתחיל לרתוח.משהו אולי יודע למה הוא מתחמם כל כך ואיך ניתן למנוע את ההתחממות?תודה רבה לעוזרים.
האייפוד שלי מתחמם אחרי כמה דקות שאני משתמש בו, אבל אצל חבר שלי לוקח כחצי שעה עד שהוא מתחיל להתחמם קצת, ואצלי הוא מתחמם תוך 5 דקות מתחיל לרתוח.משהו אולי יודע למה הוא מתחמם כל כך ואיך ניתן למנוע את ההתחממות?תודה רבה לעוזרים.
|
|
תקטין את האפשריות של האיפוד. שיהיה פחות תאורה שלא יחפש WIFI אם לא צריך אותו דבר BLUETOOTH
האיפוד עדיין מתחמם במהירות למרות שעשיתי מה שהצעת, זה יכול להיות אולי בגלל יותר מדי משחקים על האיפוד?
איזה אייפוד יש לך ?
מוכר הזמנות לטורנט לייץ'
קונה משתמש/גיפט למשחק sanctum
עומס , יש יותר מידי דברים על האייפוד וביגלל שהוא 2G אז הוא עם מערכת לא ממש חזקה .
( כן הוא 2G למרות שאמרו לך שהוא שלוש )
מוכר הזמנות לטורנט לייץ'
קונה משתמש/גיפט למשחק sanctum
לא ניראה לי שהעומס יגרום להתחממות...
באייפוד וגם באייפון שהיו לי שתיהם הדור הראשון בחיים לא התחממו מעומס..
אבל אי אפשר לדעת..
תראה מה תעשה תכבה את האייפוד ואז תדליק אותו ותיכנס רק למוזיקה ותשמע איזה 10 דקות שירים ותראה אם הוא מתחמם, אם הוא מתחמם אז באמת יש לך בעיה באייפוד אז תלך לחנות שקניתה את זה מהם ושיבדקו את זה או משו כזה שלא יהרס לך..
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C