לינדזי לוהן, הכוכבת שלא מפסיקה לעשות כותרות, נעדרה מתכנית גמילה שקבע לה בית המשפט לפני שלוש שנים ועכשיו תרצה את עונשה.
הזוגיות החדשה של של לינדזי לוהן תצטרך לחכות. הכוכבת הסוררת של הוליווד הולכת לכלא, כך פסקה אתמול שופטת בית המשפט בקליפורניה. לוהן תרצה 90 יום בכלא, לאחר שהפרה את תנאי גזר הדין שניתן לה בשנת 2007 בגין עבירות סמים. לפי הפסיקה אז היתה אמורה לוהן להתייצב פעם בשבוע בתכנית גמילה, אך בפועל נעדרה ברוב השיעורים בה.
לוהן פרצה בבכי לאחר השמעת פסק הדין והתנצלה בבית המשפט. "עשיתי מה שהתבקשתי, ועשיתי כמיטב יכולתי לאזן בין השיעורים לעבודה". כפי הנראה, תחל לוהן לרצות את עונשה מה-20 ליולי. עד אז, תצטרך ללבוש צמיד קרסול משטרתי ותהיה בהשגחת קצין מבחן. זאת הואיל ולדברי השופטת "לא לקחה ברצינות" את מצבה, המשיכה להצטלם לסרטים, להופיע בטקסים ואירועים, ולמעשה התעלמה בכך מהחלטות קודמות של בית המשפט.
הזוגיות החדשה של של לינדזי לוהן תצטרך לחכות. הכוכבת הסוררת של הוליווד הולכת לכלא, כך פסקה אתמול שופטת בית המשפט בקליפורניה. לוהן תרצה 90 יום בכלא, לאחר שהפרה את תנאי גזר הדין שניתן לה בשנת 2007 בגין עבירות סמים. לפי הפסיקה אז היתה אמורה לוהן להתייצב פעם בשבוע בתכנית גמילה, אך בפועל נעדרה ברוב השיעורים בה.
לוהן פרצה בבכי לאחר השמעת פסק הדין והתנצלה בבית המשפט. "עשיתי מה שהתבקשתי, ועשיתי כמיטב יכולתי לאזן בין השיעורים לעבודה". כפי הנראה, תחל לוהן לרצות את עונשה מה-20 ליולי. עד אז, תצטרך ללבוש צמיד קרסול משטרתי ותהיה בהשגחת קצין מבחן. זאת הואיל ולדברי השופטת "לא לקחה ברצינות" את מצבה, המשיכה להצטלם לסרטים, להופיע בטקסים ואירועים, ולמעשה התעלמה בכך מהחלטות קודמות של בית המשפט.
פסק הדין של לינדזי לוהן:
קרדיט לעכבר העיר
סרטים וסדרות בהם שיחקה:
עולם אחר - בתפקיד אלכסנדרה (אלי) פולר (1996 - 1997)
אבא מתארס - בתפקיד האלי פרקר \ אנני ג'יימס (1998)
בובה-אמא/בגודל טבעי (סרט טלוויזיה) - בתפקיד קייסי סטיוארט (2000)
המורה הנעלם (סרט טלוויזיה) - בתפקיד לקסי גולד (2002)
שישי הפוך - בתפקיד אנה קולמן (2003)
וידוייה של נערה מתבגרת - בתפקיד לולה סטפ (2004)
ילדות רעות - בתפקיד קיידי הרון (2004)
החיפושית בהילוך גבוה - בתפקיד מגי פייטון (2005)
בובי - בתפקיד דיאן האבר (2006)
אני והמזל שלי - בתפקיד אשלי אלברייט (2006)
המדריך לחיים בכפר - בתפקיד לולה ג'ונסון (2006)
החופשה - הופעה קצרה בתפקיד עצמה (2006)
פרק 27 - בתפקיד ג'וד (2007)
אני יודעת מי הרג אותי - בתפקיד אוברי פלמינג ודקוטה מוס (2007)
החוק על פי ג'ורג'יה - בתפקיד רייצ'ל (2007)
צירי לידה - בתפקיד ת'יאה (2009)

ציטוט ההודעה