טוב אתם הראשיים ממש עם תפקיד גבוה אני מצפה ממכם שתעזרו לאנשים ולא פעם ב 20 שנה..
היחידים שבאמת עוזרים פה לדעתי הם DOR וירדן
קחו לצומת לבכם.
טוב אתם הראשיים ממש עם תפקיד גבוה אני מצפה ממכם שתעזרו לאנשים ולא פעם ב 20 שנה..
היחידים שבאמת עוזרים פה לדעתי הם DOR וירדן
קחו לצומת לבכם.
|
|
איפה אתה רואה שאנחנו לא עושים את העבודה?
בוא נראה..
ושכחתי להוסיף אותך אחי..
גם אתה עושה משהו! השאר לא עושים!
לא פלא שיהונתן וגיא כבר לא ראשיים
אני לא רואה אותם עוזרים למשתמשים בכלל!
מה הקטע? פותחים אשכול תעזו.. התפקיד שלכם הוא לעזור במשוב גם תעזרו למען השם למה צריכים לפתוח אשכול וכל פעם יענולנו רק אותם 3 הצדיקים!?
בא לי פעם אחת לפתוח אשכול של עזרה במשוב ובו יעזרו לי יהונתן או גיא אבל עכשיו מאוחר מידי גם someone awesome לא עושה כלום! הוא נשאר ראשי שיעזור למען השם!
שמע ראשיים עושים פה עבודה שחבל"ז גם מאוחרי הקלעים , וגם יש פה הרבה מאוד דברים אחרים חוץ ממשוב.
מה יותר חשוב מעשרות אנשים בשבוע שעונים להם 3 ראשיים מסכנים שעושים את כל העבודה כשהייתי פה עם המשתמש "אביב דאי" לפני שקיבלתי באן זה היה הפעם האחרונה ש someone awesome\יהונתן עזרו לי
שניהם ביחד עזרו לי על אותו מקרה.. גיא היה אז מפקח ע"ע..
ומשאני רשום לא גיא לא יהונתן ולא מישהו מדהים עוזרים לי..
אני לא רואה שיש לך כל כך הרבה בעיות שכל הראשיים צריכים לעזור לך ..
אתה מגזים ומנפח נמלה לפיל , מי ישמע יש פה 2 עמודים שלמים שאף אחד לא מגיב בהם , נו באמת.
לא אפשרי שבעיה אחת שלך כל הראשיים שזה בערך שישה יעזרו לך - זה אבסורד.
נערך לאחרונה על ידי A&E; 14-07-2010 בשעה 03:47.
אני פשוט אומר שהיחידים שעונים זה אתה דור וירדן ,גיא ויהונתן שעזבו עשו טובה שהם נכנסים לפורום ורושמים תגובה. נדב נעלם לא חושב שיש לו אחוזי פעילות
AWESOME לא רושם כל כך.
אבל דור עונה במהירות יארדן עונה בחיבה מהירה אתה עונה כשצריך.
שילמדו מה קרה?!
טוב אני אשנה את זה. זה לא תלונה זה שיבוח 3 ראשיים.
אחי יש יותר בראשי מלענות לאנשים במשוב...
ואתה לא היחיד בפורום אתה יודע...
בכל מקרה אתה צריך משהו או....
חח בונה אתה חתיכת חוצפן אתה יודע? למה מישהו עובד אצלך? מה אתם בכלל מדברים איתו מה אתה משחק אותה? רק שתיהיה בעיניינים גיא פרש לא הורידו אותו, ואני? מה אני חייב לך משהו? אם משעמם לך תצא קצת מהבית ואל תחפש איפה לפתוח את הפה כי יש ראשיים שפעילים פחות במשוב ויותר בפורומים אחרים.
טוב , אני חושב שהמסר הועבר - נעול.
פעם הבאה שתפתח אשכול כזה, אני אעזור לך להיות מחוץ לפורום לכמה ימים טובים.
טמבל.