היי, בן 18, החלטתי ללמוד pickup, למדתי דיי הרבה, אך אני חושש שלא הוכל ליישם את זה עם בטחון כמו שלי אז התחלתי עם הפרויקט DC. נקווה שיצא מזה הרבה, כי אני מצפה להרבה. (גם מהתכנית וגם מעצמי)
יום ראשון:
ספוילר:
משימה: לשאול 30 נשים מה השעה.
לא היה קשה בכלל, כבר בתחנת אוטובוס בדרך לפתח-תקווה שאלתי מישהי (שנייה אחרי שיצאתי מהבית).
לא הייתי לבד, הייתי עם עוד חבר שגם התחיל את התכנית.
הגעתי ל 20/30 - בגלל חוסר בנות. :X
פעם שאלתי מישהי כבר בפעם השנייה, והיא כזה: "מה תשאל אותנו כל היום?", ואז חברה שלה אמרה לי מה השעה.
מה שמאוד עצבן אותי שלא היה לי מה לומר לה על זה.
ועוד משהו קטן זה שכששאלתי אחת, והפלאפון שלה היה בתיק, אז היא התחילה לחפש אותו ואמרה: "אתה רואה כמה אני מתאמצת בשבילך" (עם חיוך כזה) ואז כשהיא אמרה לי את השעה עניתי לה: "היה שווה את לא?" (תאמת לא יודע מה הייתי יכול להגיד לה חוץ מזה. אשמך להצעות)
יום שני:
ספוילר:
משימה: לגשת ל30 נשים ולשאול אותם מה השעה כשיש לך פלאפון או שעון ביד.
גם זה לא היה קשה בכלל. הייתי דיי בטוח שכמה בנות לפחות יגיבו לגבי זה שיש לי פלאפון ביד, אבל אף אחד לא אמרה כלום לגבי זה..
גם ביום הזה עשיתי 20/30 וגם בגלל חוסר בבחורות.
הפעם נסעתי עם 3 חברים לקניון בגדול, אבל קצת לחוץ שם, אז הלכנו ברגל מרכז בפתח-תקווה (איפה שהיינו פעם קודמת).
רק שהפעם הביטחון שלי גבר מהיום הראשון, אז התחלתי לעשות body rocking או איך שקוראים לזה (תאמת אני לא בטוח אפילו שזה מה שעשיתי אבל למי אכפת) - נגיד מישהי הלכה בניגוד לכיוון שלי, ובדרך אני כמעט ולא מסתכל עליה, ואז כשהיא בערך בקו שלי (רואה אותי מהקטף) אני מסתכל אליה מהקטף ואומר "סליחה", וממשיך ללכת איפה קדימה, באותו הזמן גם היא הולכת עוד איזה צעד-שניים, ואז אני שואל "מה השעה?" - עם פלאפון ביד.. (תקנו אותי אם אני טועה ולא כך צריך לעשות את זה).
הפעם היה קטע חמוד כזה שעוד פעם כמו ביום הראשון - שבטעות שאלתי את אותן בנות פעמיים D: .
אני: "סליחה, מה השעה" (עם body rocking)
היא: "שאלת אותנו כבר" (או משהו כזה אני כבר לא זוכר בדיוק)
אני: "תראי, אני לא בעניינים פה.." (עם חיוך)
היא: (פתאום מראה לי את היד שלה, ובמקרה מצויר עליה שעון שמראה על 4, אז היא הושיטה אלי את היד כזה) "4, רואה 4".
אני: "צחקתי טיפה"
חברה שלה: "אמרה את השעה" והלכתי..
מה שנראה לי הייתי יכול להוסיף, זה מן נאג כזה: (לחברה שלה- שלא הייתה target) "היא תמיד ככה מסתובבת עם שעון מצויר על היד?".
אבל לא חשבתי על זה באותו הרגע.. חוץ מזה אני עוד afc ^^ שמקווה להתחיל לפעול במיוחד אחרי התכנית.
יום שלישי:
ספוילר:
משימה: "לגשת ל30 נשים ולשאול אותם מה השעה כשיש לך פלאפון או שעון ביד. אך הפעם להבליט אותו."
לא היה מי יודע מה מעניין. המשימה היא כמעט אותה המשימה מיום 2. ולמדתי שלאנשים לא אכפת, או שאין מספיק בטחון להגיב על זה שאני עם פלאפון מול הפנים שלהם D: ושואל מה השעה.
הפעם עשיתי בערך 10/30. אני יודע שזה גרוע אבל זה היה בגלל שיצאתי עם 2 חברים, כאשר לאחד מהם היינו צריכים להסביר מה זה פיקאפ וכו' . אבל בונוס שלי זה שפגשתי שם איזה אחד, שהיה עם חברה שלו ועם חברה שלה. ויצא לי לדבר איתה קצת, יותר נכון אני ועוד חבר דיברנו איתה, אבל בכל זאת זה התקדמות בשבילי.
מחר אני מתכוון להמשיך את התוכנית, רק שאני מקווה שיצא לי לפתוח גם כמה סטים.
יום רביעי:
ספוילר:
משימה: לגשת ל30 נשים ולשאול אותם איך להגיעה למקום מסוים.
היה דיי סבבה. עשיתי בערך 10/30 בגלל חוסר בבנות..
נלחצתי טיפה אבל היה נחמד, חוץ מהעובדה שה"עיר" בפתח-תקווה קטנה יחסית, ולא היה יותר מידי מקומות לשאול.
לדוגמא: קניון לב העיר, כיכר לב העיר ומרכז ברוך - מקומות קרובים אחד לשני וזה יצר קצת בעיה. למה לא רציתי לשאול למשל איפה זה תכנה מרכזית, ואז אני יצטרך ללכת לשם, או בכיוון. ואם אותה HB תראה אותי, שלא תחשוב שסתם שעלתי.. למרות שלא כל כך אכפת לי, אבל בכל זאת.
הייתה שיחה אחת מעניינת, -יחסית למה שהיה עד עכשיו D:
אני: סליחה, (body rocking), איפה זה מרכז ברוך?
היא: מממ , אתה הולך פה ישר.. ממ פונה פה.. ממ רגע.. או שבצד השני...
אני: (מחייך) ככה את מעססת?, נראה לי לא כל כך בטוח שאני יקשיב לך
היא: (צחקה),לא, מממ.. לך ישר ותפנה ממ בפנייה הראשונה או השנייה.
אני: חח בקיצור, ללכת ישר ישר ולשאול שם אה?
היא ואני חייכנו, אמרתי לה תודה והלכתי..
תאמת אולי הייתי יכול להמשיך משהו מזה, אבל לא היה לי מה עוד להגיד לה.
אולי אם הייתי הולך טיפה אחורה ואומר: אני צריך ללכת לפגוש שם כמה חברים אבל, אני צריך דעה של אישה\מישהי על.....
פה יכולות להיות הרבה אפשרויות ..
-רציתי לעשות עגיל איפושהו, איפה את אומרת יהיה מתאים לי, ואם כדי בכלל?
-חשבתי אולי להעריך שיער מה את חושבת יהיה לי מתאים?
-מה את חושבת על ביצ'יות?
וכו' וכו'
או
רוטינה אחרת כלשהיא, מה אתם הייתם ממליצים?

ספוילר:
.
) - נגיד מישהי הלכה בניגוד לכיוון שלי, ובדרך אני כמעט ולא מסתכל עליה, ואז כשהיא בערך בקו שלי (רואה אותי מהקטף) אני מסתכל אליה מהקטף ואומר "סליחה", וממשיך ללכת איפה קדימה, באותו הזמן גם היא הולכת עוד איזה צעד-שניים, ואז אני שואל "מה השעה?" - עם פלאפון ביד.. (תקנו אותי אם אני טועה ולא כך צריך לעשות את זה).