ריי מיסטריו יהיה בHJ?!
טומי דרימר אמר שהוא ניסה לשכנע את ריי מיסטריו להיות בHJ, אבל גם אם ריי היה רוצה זה לא היה אפשרי בגלל החוזה שלו בWWE. דרימר אמר שגם הוא רצה שג'ואי סטיילס יופיע אבל גם הוא תחת חוזה בWWE. -
שאלה שלי:מה זה HJ ומה ריי רוצה לעזוב את ארגון הWWE
-הGH בראו האחרון היו וויל פארל ומארק וולברג, הם לא הוזכרו בWWE או בשום מקום אחר, הם גם בקושי הופיעו. כל זה מראה שלWWE "ירד" מהקונספט של הGH.
-סטייסי קאליבר תופיעה בסדרה צ'אק, בעתיד גם סטון קולד סטיב אוסטין יופיע בה (הוא הופיע כבר פעם אחת).
דרו מקנטייר מדבר על שיימוס
דרו מקנטייר התראיין למגזין SLAM! ודיבר על שיימוס ועל אפשרות של קרב ביניהם. דרו אמר: "תמיד ביני ובין שיימוס תחרות, אנחנו חברים טובים מאוד. היה לנו הרבה מאוד קרבות, וכל אחד היה מעולה. שנינו מתכננים להשתלט על שני המותגים (סמאק וראו), וזה קורה די יפה. כשיגיע הזמן, העולם יראה קרב האבקות אפילו יותר טוב משון נגד אנדרטייקר (הוא מתכוון ששיימוס נגד דרו יהיה יותר טוב), זה יהיה אחד הקרבו הכי טוב בכל הזמנים, מובטח."
-לתוכנית ה900 של ראו מתוכנן: רנדי אורטון נגד שיימוס נגד ג'ון סינה, קרב סטיל קייג', בנוסף גם מתאבקי סמאקדאון יופיעו. התוכנית תהיה ב30 לאוגוסט.
פלייר יהיה בHJ?
TNA רצו לעשות בהארקדור ג'סטיס קרב בין ריק פלייר ושיין דאגלס. פלייר עצמו לא רצה לעשות את הקרב הזה ודאגלס אמר שהוא לא רוצה להיות בPPV הזה.
-בעקבות חזרתה של מלינה, היא הייתה הנושא החם בטוויטר.
-כנראה שבשבוע הבא בראו יחליטו מי הם החברים החדשים בטים סינה.
-ג'ארט צפצפף בטוויטר לקראת הארקדור ג'סטיס, הוא אמר: "אני שוב במצב הזה, אני לא יכול להגיד כלום. אני חתום על חוזה שאסור לי לגלות שNDA חתם."
רנדי כועס על מיז
ב26/7, אחרי שמיז "פדה" את המזוודה רנדי עשה לו RKO. רנדי כעס על מיז על כך שהוא מכר את הRKO בצורה לא טובה ושהוא "הסגיר" את עצמו שהוא הולך לקבל את הRKO. לפני כמה חודשים רנדי כעס על קופי קינגסטון באותו נושא והוא אפילו צעק עליו אחרי הקרב, בכ"מ רנדי עצבני על מיז בשביל שהמכירה הייתה יכולה להיות יותר טובה, לא בגלל משהו
שאלה שלי: אורטון רוצה למכור את הRKO אם זה נכון אז הוא טיפש?או שיש לו פינש חדש בכיס

ציטוט ההודעה