קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] המשחק Batman: Arkham Asylum נדחה לסוף הקיץ
    על ידי Maryum375 בפורום משחקים כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-05-2009, 01:18
  2. [כתבה] המשחק החדש של בליזארד?
    על ידי ToMeR בפורום משחקים כללי
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 06-04-2009, 12:03
  3. [כתבה] המשחק הרשמי של האביר האפל בצרות.
    על ידי Shon60 בפורום משחקים כללי
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 14-08-2008, 19:49
  4. כתבה| המשחק של אתמול היה מכור!!!
    על ידי nir159 בפורום כדורגל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-06-2008, 15:03
  5. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-12-2006, 16:14
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

[כתבה] המשחק של הסנדק 2: מאפיה זה כאן

משתמש משקיע האוואטר של Maryum375
    לייקים
    0
    נקודות
    4,875

ברירת מחדל [כתבה] המשחק של הסנדק 2: מאפיה זה כאן

אחרי נסיון ראשון כושל מגיע אלינו הנסיון השני של EA להתחרות במשחק "מאפיה" המיתולוגי, עם עלילה המבוססת על סרטי "הסנדק"

כמו קודמו, גם The Godfather II עוקב אחר סדרת סרטי "הסנדק" האגדית של קופולה, ומצליח בעיקר לבייש את שמה הטוב של מה שנחשבת לטרילוגיה הקולנועית הטובה
    כרטיס ביקור
    The Godfather II
    מפתחת: EA מפיצה: EA תאריך יציאה: 7.4.2009 פלטפורמות: PC, Xbox 360, Playstation 3 הגירסה שנבדקה: PC
    ביותר שנוצרה בארה"ב אי פעם.

"הסנדק II" מתחיל בנקודה שבה אבי המשפחה הנוכחי, מייקל קורליאונה, נקרא להתייצב בפני ועדת הסנט לחקר המאפיה ואינו יכול לטפל עוד בעסקי המשפחה. כאן אנחנו נכנסים לתמונה- אנו מקודמים לדרגת "דון" כבר בתחילת המשחק ונדרשים לקחת את המושכות של משפחת הפשע שלנו, שלא נמצאת במצב טוב במיוחד.

המשחק דומה ל- GTA ויותר ממנו ל"מאפיה" המשובח, ובאופן כללי שייך לז'אנר משחקי הפשע והנהיגה בעולם פתוח. הוא בהחלט מנסה להניח על השולחן אלמנטים חדשים במטרה להתבלט, אבל לרוע המזל, החידושים והגימיקים שלו לא מצילים אותו מגורל ידוע מראש: בימינו, כדי ליצור משחק ברמה של GTA IV, צריך להשקיע לפחות 100 מיליון דולרים (זה מה ש- GTA IV עלה). וכשצריך לשלם מיליונים לבעלי הזכויות על המותג, לא נשאר מספיק כסף כדי להשקיע במשחק עצמו.

הסנדק 1.5

במבט ראשון, המשחק בכלל לא נראה ככותר חדש לגמרי שעומד בסטנדרטים של ימינו, אלא כשיפור הדרגתי של המשחק הראשון שיצא לשוק ב-2006. המנוע הגרפי לא עבר שדרוג גדול במיוחד, המשחקיות עדיין אותה משחקיות והבינה המלאכותית עדיין לוקה בחסר.

אז מה כן השתנה, בעצם, שיצדיק את קניית הכותר החדש? קודם כל, הפעם המיני-מפה שלכם תלת מימדית ולא שטוחה. זה מקל בצורה ניכרת על הניווט וההתמצאות, במיוחד כשאתם מנסים למצוא את מטרתכם הממוקמת בקומה מעליכם.

חידוש נוסף הוא "ראיית הדון". על ידי לחיצה על TAB תוכלו בכל רגע לקבל מבט-על תלת ממדי ומפורט של העיר. במצב זה תוכלו לראות אילו עסקים נמצאים בשליטתכם ואילו בשליטת יריביכם, לשכור שומרים, לשלוח את חברי משפחת הפשע שלכם להשתלט על עסקים, לסמן מטרות, ובאופן כללי לנהל את משפחת הפשע שלכם כדון לכל דבר.

לא לילדים

למרות שאנו מתקשים לחשוב על קהל אחר שיימצא משהו לאהוב בסנדק 2, המשחק הזה הוא בשום ואופן לא לצעירים שבנינו.

קודם כל, המשחק מאוד אלים. אנחנו לא מדברים רק על היריות, אלא על על ה"הוצאות להורג" שתוכלו לבצע כשמד החיים של יריבכם יירד מתחת לרמה מסויימת. לכל נשק יש הוצאה להורג מיוחדת משלו (ואחת בלבד, חבל), והן בקלות יכולות אפילו להתחרות באלה של Manhunt.

מעבר לכך יש את הקללות שתפגשו כמעט בכל דיאלוג, הומור גס (אם כי די מצחיק, אני חייב לציין), זנות ועירום. תוכלו אף לפלרטט עם אותן נשים עובדות בתקווה שאלה יספקו לכם (כלומר, לדמות שלכם) את שרותיהן.

נלחמים גם בבאגים

מעבר למלחמות מתמשכות עם ארגוני הפשע והמשטרה, תצטרכו להתגבר על עוד אויב אחד בדרככם לשלוט בעיר – הבאגים. לא פעם יצא לנו לירות דרך עצמים מוצקים ואף לעבור דרכם. לפעמים הדמות שלנו התעלמה לחלוטין מכח המשיכה וירדה לה בנחת מגג של בניין בן שלוש קומות. ראינו גם אנשים רצים דרך להבות, ונוהגים במכוניות כמו רובוטים מושלמים בלי לשים לב שיש מכונית מפוצצת באמצע הנתיב. והמשחק גם התרסק לנו כמה וכמה פעמים.

גם כשלא מדובר בבאגים לשמם, הבינה המלאכותית לא סיימה בית ספר יסודי בכלל. האנשים לא מתנהגים בהתאם לסיטואציה בה הם נמצאים- אם תכנסו לתוך באר שכונתי ותתחילו לירות לכל עבר, חלק מהאנשים ינסו לברוח, אך החלק השני יישאר בבאר ויביט בכם בסקרנות.

בחזרה לעבר

התלונה השנייה הכי גדולה שלנו היא המנוע המיושן. כנראה ש-EA לא התפתחה מאז שנת 2006, כי נדמה לי שהמשחק נראה בתשעים אחוז זהה לקודמו. המודלים של המכוניות מזכירים את אלה מ-San Andreas (כלומר- קרטוניים), הרזולוציה של המשטחים והטקסטורות נמוכה והצבעים חד-גווניים, מה שמוציא את החיים מהמשחק ומסצינות סינמטיות בפרט. במיוחד אחרי שהכותר הרביעי של GTA הראה לנו בדיוק איך עושים משחק עולם פתוח, הסנדק 2 נראה מיושן.

מצד שני, זו גם מעלה. הסנדק 2 הרבה, הרבה פחות כבד וירוץ ללא שום בעייה גם על מערכות ישנות, מה שהופך אותו נגיש לקהל רחב יותר.

לא כל המשחק תקוע בעבר. כשתרביצו או תירו באנשים הם יגיבו בצורה מציאותית יחסית למקום הפגיעה. הם אפילו יפילו את נשקם אם תירו בידיהם או יתפתלו כמה דקות על הריצפה אם תירו באפוד המגן שלהם מטווח אפס. האפקטים של הפיצוצים גם לא רעים, ואהבתנו לפוצץ דברים רק בשביל לזכות לראותם שוב. האש עצמה, מצד שני, פחות יפה.

אין מה לחפש ברשת

כמו כל משחק פעולה בימינו, גם הסנדק 2 כולל מצב מרובה משתתפים. לרוע המזל, מצב זה אינו מהנה במיוחד, ואחרי כמה שעות בקמפיין לשחק יחיד לא יהיה לכם מה לחפש שם.

ישנם מצבי משחק שונים, כמו מצב בו תצטרכו להצית מקומות מסויימים במפה או לפרוץ כספות, אך כולם בסופו של דבר הופכים למצב אחד- Team Deathmatch. ויש כל כך הרבה משחקי פעולה טובים יותר למולטיפלייר, שחבל לטרוח.

השורה התחתונה

"הסנדק II" נהנה מפריווילגיה נדירה יחסית עבור משחקים-מבוססי-סרטים: המפתחים שלו יכלו לקחת את הזמן ולא למהר ולהוציא אותו ביום יציאת הסרט לאקרנים. מדהים
    ציונים:
    ציון סופי: 65
    משחקיות: 7 - מהנה בתחילה, אך הופעת להיות משעממת ומעיקה. גרפיקה: 6 - כל כך שנת 2006. סאונד ופסקול: 7 - ממוצע לגמרי. טכני: 6 - באגים רבים, התרסק לא פעם. אורך חיים: 7 - קמפיין יחסית ארוך, אונליין לא מושך. מולטיפלייר: 6 - לא מחדש כלום, שליטה לא מתאימה.

לגלות שזה לא שינה מאומה- למרות שיש בו לא מעט רעיונות טובים וחדשים, המשחק כל כך לא מלוטש שזה פשע.

שוב ושוב אנחנו מגלים עד כמה זה לא קל לבנות עולם שירגיש חי ונושם ולמלא אותו בתוכן מגוון, ושההישג האמיתי של מפתחי סדרת GTA הוא שהם מצליחים לעשות זאת פעם אחר פעם. מרבית המשחקים שנערכים בעולם פתוח נכשלים בדיוק בנקודה הזאת, ו"הסנדק 2", בדיוק כמו קודמו, אינו שונה.

הטוב: עלילה מעניינת עם הרבה סיבוכים ופניות, ערכי הפקה גבוהים של הסצינות הסינמטיות, פיצוצים מרהיבים במיוחד, כיף להלחם נגד המשפחות היריבות.

הרע: גרפיקה מיושנת, מנוע פיזיקלי לא מציאותי בעליל, "בינה" מלאכותית, משחקיות חוזרת על עצמה, אין הרבה מה לעשות בעיר.

והחבורה: לזרוע הרס בצוותא גורם לי להרגיש מגניב.
    YNET

דעה אישית:
    לדעתי הציון שנתנו לו בYNET זה בכלל לא הציון שמגיע לו
    המשחקיות: אדירה לדעתי המון אקשן פיצוצים (ד"א הפיצוצים נראים פצצה מבחינת גרפיקה...) (9.5)
    גרפיקה: פה הנפילה של המשחק כמו שאמרו YNET 2006... אבל כמו שאמרתי הפיצוצים נראים ממש טוב... (6.5)
    סאונד ופסקול: אם אמרו בYNET ממוצע מי אני שאני יתווכח איתם (7.0)
    טכני: המשחק לא התרסק לי אף פעם אבל קפיצה מבניין של 3 קומות זה כמו קפיצה ממדרגה אנשים עוברים דרך אש... לצערי YNET צודקים גם בקטע הזה הבאגים שוטפים את המשחק (6.0)
    אורך חיים: המשחק די ארוך יש לי 15 שעות משחק ועוד לא סיימתי אותו (8.5)
    מולטיפלייר: אין לי אז אין לי מה להגיב (6.0)
    צייון שלי: 8.0 עם כל החסרונות שלו אני נהנה לשחק בו כמו שלא נהנתי ממשחק הרבה זמן...

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של .Or.
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    6
    נקודות
    0

תודה אחי!

משתמש משקיע האוואטר של lir the king
    שם פרטי
    ליר
    לייקים
    1
    נקודות
    9
    משפט מחץ
    קטן קטן,אבל נכנס לכל חור

חח לא חידשת לאף אחד אחי זה היה כבר מיזמן !

משתמש משקיע האוואטר של Maryum375
    לייקים
    0
    נקודות
    4,875

הקטע בזה זה לא הסיקור עצמו אלא הציון שנתנו לו לעומת הציון שלדעתי מגיע לו...

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    50

אחלה של משחק קניתי אותו לפני יומיים וגמרתי הים פשוט חרשתי עליו זה ממש כיף השילוב של אסטרטגיה ופעולה...

גם אני אוהב חצילים! האוואטר של -TiMoNi-
    שם פרטי
    מתי
    לייקים
    239
    נקודות
    4
    משפט מחץ
    דובה עזבי ת'ילד, דובה עזבי ת'עגל.

ציטוט נכתב במקור על ידי gilad21212 צפיה בהודעה
    אחלה של משחק קניתי אותו לפני יומיים וגמרתי הים פשוט חרשתי עליו זה ממש כיף השילוב של אסטרטגיה ופעולה...
    גבר למה הקפצת?

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    1,079

יופי תודה

משתמש משקיע
    שם פרטי
    איתמר
    לייקים
    0
    נקודות
    12
    משפט מחץ
    Inject Your Self

אחד המשחקים היותר כיפים באמת שאני לא מבין איך גיימספוט הביאו לו 4.5
    אחד המשחקים שיותר נהנתי מהם.

קרדיט ל-Deadly על החתימה למעלה

לשעבר RedBox

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,049 | הודעות: 8,151,631 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect