לפני שאני מפרסם את הפרק אני רק רוצה לומר שזה הפרק היחיד שאני אפרט בו על הקרבות בגלל שמקס אמר שלא צריך לעשות את זה...
TNW-Total Nonstop Wrestling
התוכנית עולה לשידור!
JR- שלום לכם,הגעתם לתוכנית הראשונה של ליגת ההיאבקות TNW!
ג'רי לולר-אז מה הולך להיות לנו כאן הערב?
טאז-אני שמח ששאלת!היום יהיה לנו קרב משולש על האליפות הבין יבשתית בן יושי טאטסו,צ'אבו גאררו ודולף זיגלר!
ג'רי לולר-עוד הערב,יתקיים קרב בן המיז לג'ון מוריסון על אליפות ארה''ב!
JR- הובטח לנו הערב גם קרב על אליפויות הזוגות בן כריס ג'ריקו ומאט הארדי מול רוב ואן דאם ושותף לבחירתו...
טאז-איזה ערב הולך להיות לנו כאן!
התוכנית מתחילה למשמע המוזיקה הבאה:
אריק בישוף ה-GM של TNW נכנס!(בליווי האחיות בלה)
הוא מתקדם לזירה כשהוא מחזיק מיק' בידו וחיוך גדול פניו...הוא והאחיות בלה נכנסים לזירה ואריק מתחיל לדבר:
''יאו!!!!!!מה קורה אנשים?
הגעתם לתוכנית הראשונה של ליגת ההיאבקות הטובה בעולם ה-TNW!!!!
אבל יותר חשוב מכך הליגה זכתה גם ל-GM הטוב בעולם,אני,אריק בישוף!!!
אז בואו נעשה לכם היכרות קטנה,בצוות השדרנים שלנו יושבים: JR,ג'רי ''המלך'' לולר וטאז,הכרוז שלנו הוא ג'וש מתיוס...
ולפני כל הדיבורים על מה שיהיה לנו כאן הערב הכירו את המתאבקים!(תמונות המתאבקים מופיעות על המסך הגדול תוך כדי שהוא קורא בשמותיהם):
ברי וניקי בלה!
הפנום אנדרטייקר!
מאט הארדי!
הבלונדיני הטהור דולף זיגלר!
הלוחם המקסיקני צ'אבו גאררו!
רוב ואן דאם!
זאק ריידר!
יושי טאטסו!
המפלצת ממוסקבה ולדימיר קוזלוב!
המתנקש המוחי טריפל אייץ'!
המיז!
Y2J כריס ג'ריקו!
ה-''היי פלייר'' אוון בורן!
מנצל ההזדמנויות אדג'!
ג'ון מוריסון!
שובר הלבבות שכל כך התגעגעתם אליו,שון מייקלס!
תאמינו או לא אבל גם...הרוק!
והמתאבק האחרון והטוב ביותר בליגה...היצור המעוות אביס!
אז כפי שראיתם יש לנו את הרוסטר הטוב ביותר שכל אדם היה יכול לבקש לעצמו...בגלל שהערב זה הפרק הראשון של הליגה,אף אחד מהמתאבקים עדיין לא מחזיק בשום אליפות אבל הערב זה הולך להשתנות!הערב יתקיימו קרבות על כל אחת מהאליפויות של הליגה!: אליפות ה-TNW,אליפות העולם במשקל כבד,אליפות ארה''ב,האליפות הבין יבשתית ואליפויות הזוגות המאוחדות!
אז ככה,על האליפות הבין יבשתית יתקיים בהמשך הערב קרב משולש בין צ'אבו גאררו,דולף זיגלר ויושי טאטסו...אליפות ארה''ב תחזור למי שהחזיק בה לפני כן,המיז אך הוא יצטרך להגן אליה היום מול ג'ון מוריסון...על אליפויות הזוגות המאוחדות יתקיים קרב בין הזוג הטרי כריס ג'ריקו ומאט הארדי מול רוב ואן דאם ושותף לבחירתו...בקשר לאליפות העולם במשקל כבד,החלטתי לתת למתאבק הטוב ביותר בליגה הזדמנות לזכות בה ומי שעדיין לא הבין התכוונתי לאביס,אבל אל תדאגו מצאתי לו יריב מצויין לקרב,לא יכולתי לחשוב על יריב טוב יותר,אני מדבר כמובן על זאק ריידר!
ועל האליפות הכי חשובה בליגה,אליפות ה-TNW יתקיימו היום שלושה קרבות העפלה לקרב משולש על האליפות,שלושת המעפילים יתמודדו במיין אבנט של הערב בקרב משולש על אליפות ה-TNW !אבל זה לא הולך להיות קרב רגיל...לא ולא...זה הולך להיות קרב כלוב משולש!!!!!
עכשיו ברשותכם,אני רוצה להזמין לזירה את אלוף העולם במשקל כבד הבא,אביס!''
המוזיקה הבאה נשמעת:
אביס נכנס!
הוא מגיע לזירה ולוחץ את היד של אריק בישוף,אריק ממשיך לדבר:
''הדבר המפלצתי הזה שעומד לצידי הולך לעזוב הערב הזה עם זהב על המותניים שלו!טוב,הוא בטח צריך להתכונן עכשיו לקראת הרגע הגדול שלו הערב אז אני והוא נעזוב...''
אריק ואביס מתחילים לצאת החוצה אבל נעצרים כשהם שומעים את הדבר הבא:
זה המיז!
הוא עומד על רמפת הכניסה ומחכה שאריק ואביס יחזרו לזירה...כשהם עושים זאת המיז לוקח מיק' מאחד מעובדי הבמה ומדבר:
''אני לא מוכן לזה!אליפות ארה''ב הייתה שייכת לי ועכשיו כשאני מגיע לליגה הזאת אתם לוקחים אותה מהמתאבק שהיא הכי מתאימה לו ואומרים שאני צריך להגן עליה היום?!ועוד נגד ג'ון מוריסון?!!!''
אריק עונה לו:
''אני מבין שאתה נסער בגלל זה אבל אל תדאג חשבתי על הכל ומצאתי פיתרון לבעיה שלך...''
המיז:
''שהוא?...''
אריק ממשיך:
''ג'ון מוריסון ינסה היום לזכות באליפות כשיד אחת שלו קשורה לו מאחורי הגב!לא אמורה להיות לך בעיה לנצח ככה נכון?!''
המיז עונה:
''לא...ממש לא...''
המיז זורק את המיק' על הרצפה ועוזב עם חיוך מרוצה על פניו...מספר שניות אחר כך גם אריק בישוף ואביס עוזבים...
JR-איזה קרבות הולכים להיות לנו כאן הערב!
טאז-אני לא יכול לחכות לראות מה יהיה הקרב הראשון?
קרב ראשון-קרב העפלה לקרב על אליפות ה-TNW-ולדימיר קוזלוב נגד הרוק
VS
ולדימיר קוזלוב נכנס!
הרוק נכנס!
מהלך הקרב:
הרוק וולדימיר קוזלוב עומדים אחד מול השני בזירה ומתחילים להסתובב אחד סביב השני...לבסוף הם אוחזים אחד לשני את הזרועות וקוזלוב מצליח לקחת את הרוק אל הקורה,הוא נותן לו שני בוקסים,זז אחורה,לוקח תנופה ורץ לכיוונו של הרוק עם רגל מורמת לפניו אך הרוק זז הצידה בזמן ורגלו של קוזלוב נתקעת מעל החבל העליון...הרוק רץ אליו,מרים אותו מהרגל השנייה ומפיל אותו החוצה!השופט סופר לקוזלוב:1...2...3...!קוזלוב קם ונכנס לזירה אך הרוק מחכה לו שם עם קלוזליין אכזרי!קוזלוב קם שוב אבל הרוק עושה לו קלוזליין נוסף!הוא מכסה אותו: 1...קוזלוב קם!הרוק בועט בקוזלוב מספר פעמים אחר כך רץ לחבלים ובחזרה לקוזלוב וקופץ עליו עם מרפק היישר לצלעות שלו! הרוק מרים את קוזלוב ומנסה לדחוף אותו לקורה אך קוזלוב בפעולה נגדית מתחמק ושולח אותו לקורה השנייה!קוזלוב רץ אל הרוק ונכנס עם הכתף שלו לחזה של הרוק,אחר הוא נותן לו מספר אגרופים לחזה ואז מספר נגיחות לחזה,אח''כ קוזלוב לוקח את הרוק למרכז הזירה,תופס לו את שתי ידיו כדי שלא יוכל להזיז אותן ומתחיל לנגוח לגופו של הרוק!לאחר כ-4 נגיחות קוזלוב משחרר אותו והרוק נופל על רצפת הזירה,קוזלוב מכסה אותו: 1...2...הרוק קם!קוזלוב נראה עצבני,הוא מרים את הרוק,שם אותו על כתפו ומשליך אותו על רצפת הזירה!הוא מכסה:1...2...הרוק קם!קוזלוב נותן בעיטה לבטן של הרוק ואז הולך לכיוון הקורה ועולה עליה,הוא מתכונן לקפיצה...הוא קופץ אל הרוק אך הרוק קם במהירות ועושה לו את הרוק בוטום תוך כדי הקפיצה!!!הוא מכסה:1...2...3...!!!הרוק מנצח!!!!!
המנצח בקרב:
ספוילר:
ג'ר לולר-אז הנה הוא,המעפיל הראשון לקרב הכלוב שיהיה בהמשך הערב הוא הרוק!
JR-אני לא יכול לחכות לראות מי יהיו השניים האחרים שיצטרכו להתמודד מולו!
מאחורי הקלעים רואים את ג'וש מתיוס מראיין את צ'אבו גאררו לקראת הקרב שלו על האליפות הבין יבשתית בהמשך הערב:
ג'וש: ''שלום,אני נמצא כאן עם צ'אבו גאררו,צ'אבו מה הסיכויים שלך לצאת בתור אלוף בסוף הקרב המשולש שלך היום?''
צ'אבו: ''תראה ג'וש,הסיכויים שהיפני הצבעוני הזה ינצח הם 5% והסיכויים של הבלונדיני שהחמצן נכנס לו לראש הם גם כן 5% מה שאומר ש-91% שאני אנצח היום!''
ג'וש: ''יש לך סיבה להיות כל כך בטוח בעצמך?בקרבות האחרונים שלך אתה לא באמת מנצח...''
צ'אבו: ''אתה עושה ממני צחוק?!מאז שאני בליגה לא הפסדתי אפילו פעם אחת!...''
ג'וש: ''זה בגלל שעוד לא היה לך אפילו קרב אחד...''
צ'אבו: ''אל תעצור אותי באמצע משפט!אני הלוחם המקסיקני,הולך להשיב היום לארצי את הכבוד שמגיע לה!''
ג'רי לולר-צ'אבו נראה בטוח בעצמו לקראת הקרב שלו הערב...
טאז-הוא שוכח שגם שני המתמודדים האחרים הם טובים לא פחות ממנו...
קרב שני-קרב על אליפות ארה''ב-המיז נגד ג'ון מוריסון(עם יד אחת קשורה)
VS
המיז נכנס עם אליפות ארה''ב!
הוא נכנס לזירה,מנשק את החגורה שלו נותן אותה לשופט ומסמן לכך שיביאו לו מיק',הוא מקבל אותו ומתחיל לדבר:
''מוריסון,לפני שנתחיל את הקרב שלנו שבו ברור לשנינו שאני אהיה זה שינצח בסופו,אני רוצה להזכיר לך רק דבר אחד והוא...אני המיז ואני...''
ג'ון מוריסון נכנס וקוטע את דבריו!
המיז זורק את המיק' אל מחוץ לזירה בזמן שהשופט הולך למוריסון וקושר את ידו השמאלית לגבו.
מהלך הקרב:
שנייה אחת אחרי צלצול הפעמון המיז מנסה לתת אגרוף לפניו של מוריסון אך הוא תופס את ידו ונותן לו בעוטה מכוונת היטב לרגל ימין...המיז שוב פעם מנסה לתת אגרוף אך מוריסון חוזר על אותו המהלך...אח''כ מוריסון מנסה לבעוט גבוה אל הראש של המיז אבל הוא תופס לו את הרגל,את מוריסון זה לא מעניין והוא משתמש ברגל השנייה כדי לפגוע בראשו של המיז ולנפיל אותו על הרצפה!מוריסון בועט בבטן של המיז,קופץ על החבל העליון של הזירה ואז קופץ אחורה היישר על החזה של המיז!הוא מכסה,1...2...המיז קם!המיז נעמד על הרגליים במהירות נותן ברכיה לאיזור הבטן של מוריסון,רץ אחורה לחבלים ואז בחזרה לכיוונו של מוריסון תוך כדי כך שהוא מנסה לעשות לו קלוזליין אך מוריסון נשכב על הרצפה ומוריד את החבלים בזמן שהמיז עף אל מחוץ לזירה!השופט סופר למיז כדי להיכנס:1...2...3...4...המיז נעמד על הרגליים ומבט עצבני על פניו,הוא מחליט לבסוף לקחת את החגורה ולעזוב...השופט ממשיך:5...6...7...המיז מתחיל ללכת אל מאחור הקלעים אבל מוריסון לא מוותר בכזאת קלות על האליפות וקופץ מהזירה לבחוץ על גופו של המיז!אחר כך הוא קם ודוחף את המיז חזרה אל הזירה,הוא מכסה אותו,1...2...המיז שם את הרגל על החבל!מוריסון מחליט להסתכן ועולה על הקורה הקרובה במטרה לגמור את הקרב עם הסטארשיפ פיין!המיז איכשהו מצליח להיעמד על רגליו בזמן רץ אל החבלים וגורם לכך שמוריסון ייפול במצב של ישיבה על הקורה!המיז הולך אליו בצליעה ונותן לו אגרוף ועוד אגרוף ועוד אגרוף לפנים...אחר כך הוא עולה גם כן על הקורה ומפתיע את כולם בכך שהוא עושה למוריסון את הסקול קראשינג פינאלה מהקורה לרצפה!!!הוא מכסה אותו,1...2...3...!!!המיז מנצח!!!!!
המנצח בקרב:
ספוילר:
JR-ראיתם את מה שאני ראיתי הרגע?!
ג'רי לולר-כן אני חושב שכולם ראו!סקול קראשינג פינאלה מהקורה העניק למיז את אליפות ארה''ב בחזרה!
קרב שלישי-קרב על האליפות הבין יבשתית-יושי טאטסו נגד דולף זיגלר נגד צ'אבו גאררו
VS
VS
יושי טאטסו נכנס!
דולף זיגלר נכנס!
צ'אבו גאררו נכנס!
מהלך הקרב:
צ'אבו גאררו יוצא מיד מהזירה ומשאיר את דולף ויושי להילחם זה בזה.דולף מתחיל בכך שנותן שלושה אגרופים רצופים לפניו של טאטסו אבל יושי משיב מלחמה עם שלוש בירכיות לבטנו של דולף...יושי מנסה לסיים את הקרב במהירות עם ראונדהאוס קיק אבל דולף מתכופף ובאותו זמן מושך ברגליו של יושי ומפיל אותו,הוא נופל על טאטסו עם מרפק לבטנו,הוא עושה זאת שוב!בפעם השלישית הוא עושה זאת תוך כדי קפיצה מרצפת הזירה על יושי!הוא מכסה,1...2...צ'אבו גאררו מושך אותו ברגליו אל מחוץ לזירה!הוא נותן אגרוף לזיגלר ומפיל אותו,הוא מתחיל לבעוט בו ללא הפסקה!הוא מתרחק כ-3 מטרים מדולף,מחכה שהוא יגיע למצב שהוא נמצא על ארבע ואז רץ אליו עם דרופקיק למותן!הוא נכנס לזירה כדי לעלות על הקורה ולהתכונן לקפיצה על זיגלר אבל יושי רץ אליו במהירות ודוחף אותו החוצה!!יושי נח מעט בזירה ומחכה שדולף וצ'אבו יעמדו על הרגליים,ברגע שהם עושים את זה טאטסו משתמש בחבלים כדי לקפוץ עליהם מהזירה לבחוץ ולהפיל אותם!יושי מרים את צ'אבו ודוחף אותו בחזרה לזירה...הוא מכסה,1...2...צ'אבו קם!טאטסו עולה על הקורה,מחכה שצ'אבו יעמוד וקופץ עליו עם דרופקיק לפנים!!הוא מכסה,1...2...צ'אבו קם!יושי מרים שוב פעם את צ'אבו בניסיון לעשות לו סופלקס לאחור אך הוא מתקשה,למזלו דולף מגיע ועוזר לו בכך שהם עושים לצ'אבו דאבל-סופלקס לאחור!דולף מסמן ליושי שהוא יכול לספור את צ'אבו והוא לא יפריע לו,טאטסו שומע לדברו של זיגלר ומנסה לכסות,1...דולף בועט לו בגב!אח''כ הוא מתחיל לבעוט ברגל של טאטסו...הוא עולה על הקורה וקופץ על יושי עם מרפק לחזה!!הוא מכסה,1...2...צ'אבו עוצר אותו!השניים מתחילים לחלק אחד לשני אגרופים,בסופו של דבר זיגלר מנסה לדחוף את צ'אבו אל מחוץ לזירה אבל צ'אבו נאחז בחבלים ונעמד מאחוריהם בצד החיצוני של הזירה,דולף מנסה לרוץ אליו עם קלוזליין אבל צ'אבו מתכופף ופוגע עם הכתף בבטן של זיגלר ומפיל אותו על רצפת הזירה!טאטסו מצליח להיעמד על הרגליים וצ'אבו רואה אותו,הוא קופץ על החבל העליון וממנו מנסה לקפוץ על יושי טאטסו אבל טאטסו מוכן לזה עם ראונדהאוס קיק!!!הוא רוצה לכסות את צ'אבו לניצחון אבל דולף קם וקופץ עליו מאחור עם הסליפר הולד!!!הוא לא מפרס מטאטסו ומנסה להכניע אותו עם האחיזה!טאטסו לא מצליח לשחרר את זיגלר!זיגלר ממשיך עם החניקה הוא לא מצליח להכניע את יושי כשלבסוף טאטסו מצליח ליפול ולשים את ידו על החבל!!זיגלר נאלץ לשחרר את האחיזה מחוסר ברירה...צ'אבו קם ועולה על הקורה!דולף מנסה לרוץ עליו ולהפיל אותו אבל צ'אבו קופץ מעל זיגלר עם קפיצת הצפרדע היישר על יושי טאטסו!!!צ'אבו נעמד על הרגליים וכל שנשאר לו לעשות הוא לכסות את טאטסו אבל דולף לא מוכן לוותר ורץ במהירות אל צ'אבו גאררו ועושה לו את הזיג-זג!!!!הוא מכסה,1...2...3...!!!!!דולף זיגלר מנצח!!!
המנצח בקרב:
ספוילר:
טאז-דולף זיגלר הוא האלוף הבין יבשתי החדש!דולף זיגלר הוא האלוף הבין יבשתי החדש!
ג'רי לולר-שלושת המתאבקים הציגו יכולת מצויינת בזירה אבל זיגלר הוא זה שהשיג את הניצחון בסופו של דבר...
קרב רביעי-קרב העפלה לקרב על אליפות ה-TNW-אדג' נגד טריפל אייץ'
VS
אדג' נכנס!
טריפל אייץ' נכנס!
מהלך הקרב:
טריפל פותח את הקרב עם אגרוף שמפיל את אדג' על הרצפה,הוא קם במהירות נותן אגרוף לראשו של אייץ' אך נראה כאילו זה לא מזיז לו בכלל,אייץ' נותן אגרוף נוסף לאדג' שמפיל אותו בשנית...אדג' שוב קם במהירות הפעם טריפל דוחף את אדג' לחבלים וכשהוא חוזר הוא נותן לאדג' אגרוף נוסף שמפיל אותו!אדג' מתגלגל אל מחוץ לזירה...הוא מנסה לנוח קצת כשהוא נעמד קרוב לזירה...טריפל תופס בשיער של אדג' מהזירה ומרים אותו אל מאחורי החבלים!הוא נותן מכה עם ידו לחזה של אדג' ומפיל אותו שוב פעם החוצה!השופט סופר,1...2...3...אדג' קם ונכנס במהירות לזירה,טריפל בועט בפנים של אדג' ומפיל אותו פעם נוספת!הוא רץ לחבלים ואז בחזרה לאדג' ששוכב במרכז הזירה וקופץ עם ברכו על ראשו של אדג'!הוא מכסה,1...2...אדג' קם!טריפל מרים את אדג' ודוחף אותו לקורה...הוא רץ אליו עם קלוזליין ופוגע בו!אדג' עומד ליפול שוב על הזירה אבל אייץ' תופס בידו ושולח אותו לקורה השנייה!הוא רץ שוב ומנסה לעשות קלוזליין נוסף אבל הפעם אדג' זז בזמן ואייץ' מתנגש בקורה!אדג' מנסה לשלוח את טריפל לקורה הפעם אבל טריפל מתנגד ושולח את אדג' לקורה במקום זאת!הוא מתקדם לכיוונו של אדג' שבפינה ומרים אותו על הקורה והחבלים במטרה לעשות לו סופלקס מלמעלה!טריפל עולה גם כן על החבלים,נותן שני אגרופים לראשו של אדג',שם ידו של אדג' מאחורי הראש שלו ומתכונן לסופלקס!אדג' מתנגד,נותן אגרופים לחזה של אייץ' ואז דוחף אותו עם הרגל על ומפיל אותו על רצפת הזירה!הוא קופץ מהקורה על אייץ' עם מרפק לחזה!!הוא מכסה,1...2...טריפל קם!אדג' בועט מספר פעמים בטריפל ששוכב במרכז הזירה...אח''כ הוא דוחף אותו בעזרת הרגליים אל מחוץ לזירה ומסמן לשופט לספור במהירות...השופט סופר,1...2...3...4...5...טריפל קם ומנסה להיכנס אבל אדג' קופץ מהזירה לבחוץ על טריפל כשהוא נעזר בחבל העליון כדי לעשות זאת!טריפל לא נופל ומצליח לתפוס את אדג' בזמן הקפיצה!הוא מחזיק את אדג' בשני ידיים קרוב לחזה שלו ורץ איתו לקורה כשהגב של אדג' נפגע מקורת הברזל!הוא עושה זאת שוב!אחר כך הוא זורק את אדג' על המדרגות!!טריפל נכנס והשופט כבר הגיע לספירת 6...7...אדג' לא מראה סמני התאוששות...8...אדג' נעמד על ארבע...9...אדג' מתגלגל לזירה במהירות!טריפל תופס את שני רגליו של אדג',פותח אותן ומתכונן לעשות את השארפשוטר!!הוא עושה זאת!טריפל אייץ' עושה לאדג' את השארפשוטר!!אדג' זז בלי הפסקה אבל הוא לא מצליח להשתחרר מההכנעה!!בסוף הוא מצליח איכשהו לגעת בקצות אצבעותיו בחבל התחתון וטריפל אייץ' נאלץ לשחרר!!טריפל מרים את אדג',שולח אותו לחבלים ורץ אליו עם ברך לפנים תוך כדי קפיצה!הוא מכסה,1...2...אדג' נוגע בחבל!!טריפל מרים שוב פעם את אדג' ושולח אותו לחבלים,הפעם כשהוא חוזר הוא עושה לאדג' את הספיינבאסטר!!!הוא מכסה,1...2...אדג' קם!טריפל מתעצבן!הוא מחכה שאדג' יקום כד לעשות לו את הפדיגרי ולגמור עניין!לאדג' לוקח הרבה זמן לעשות זאת...אחרי שהוא מאמץ את כל כוחותיו אדג' מצליח לעמוד על רגליו...טריפל נותן לו בעיטה לאיזור הבטן ומכופף אותו!הוא מכין אותו לפדיגרי!אדג' מצליח ברגע האחרון להשתחרר ולעשות לטריפל אייץ' את האדג'קיושן!!!הוא זוחל לאט מאד אל טריפל...הוא מניח את ידו על החזה של אייץ' ומכסה,1...2...טריפל אייץ' קם!אדג' פשוט לא מאמין!!הוא לא יודע מה לעשות!הוא מתיישב באמצע הזירה...יש לו רעיון בראש!הוא נענד על שת רגליים...הולך לפינה ומתכונן לספיר!!הוא מחכה בקוצר רוח לכך שטריפל יעמוד וברגע שאייץ' עושה זאת אדג' משתחרר כמו פגז שנורה אל אייץ' אבל אייץ' מצליח להפוך את הספיר של אדג' לפדיגרי משל עצמו!!!!!הוא מכסה,1...2...3...!!!!!!טריפל אייץ' מנצח!!!!
המנצח בקרב:
ספוילר:
JR-אז המעפיל השני לקרב הכלוב הוא ''מלך המלכים'' טריפל אייץ'!
טאז-מעניין לראות איך שני הענקים יתאבקו אחד עם השני...
ג'רי לולר-אתה שוכח שיש עוד אדם שיכנס לכלוב יחד איתם!מעניין מי הוא יהיה...
מאחורי הקלעים רואים את רוב ואן דאם מדבר עם מישהו אך המצלמה לא מצליחה לקלוט מי הוא...
רוב: ''אני ואתה הולכים לנצח הערב!לא משנה מה יקרה!''
האיש: ''אתה יכול לסמוך עליי אחי...''
קרב חמישי-קרב על אליפות הזוגות המאוחדות-כריס ג'ריקו ומאט הארדי נגד רוב ואן דאם ואיוון בורן
VS
מאט הארדי נכנס!
כריס ג'ריקו נכנס!
רוב ואן דאם נכנס!
איוון בורן נכנס!
מהלך הקרב:
איוון בורן ומאט הארדי הם אלו שפותחים את הקרב...בורן מנסה לתת אגרוף למאט אבל הוא תופס לו את היד,נוגח בו ומפיל אותו...בורן קם רק כדי ליפול מאגרופו של מאט הארדי,הוא שוב קם והפעם הוא מספיק לעשות דרופקיק לרגלו של הארדי...הארדי מתיישב על הברך ואוחז ברגל שהנפגעת,בורן מנסה לרוץ אל הארדי כד לעשות לו דרופקיק נוסף אבל מאט תופס לו במותניים וזורק אותו אחורה באוויר!הוא מכסה,1...בורן קם!בורן נמצא קרוב מאד לרוב ואן דאם והוא מנסה לתת לו כיף אבל מאט מושך אותו ברגל בחזרה למרכז הזירה...הוא נותן לו שתי בעיטות בגב ואז נותן כיף לכריס ג'ריקו!לפני שהארדי יוצא,הוא מרים את בורן ותופס את הידיים שלו מאחורי הגב בזמן שג'ריקו נותן לו אגרופים בבטן!השופט סופר כדי שמאט יצא מהזירה והוא יוצא בשנייה האחרונה...ג'ריקו מרים את בורן,עושה לו שלושה צ'ופים בחזה,דוחף אותו לחבלים ומתכופף כדי לעשות לו מהלך שתכנן אך כשבורן חוזר הוא בועט לו בראש!שניהם נעמדים אחד מול השני,בורן רץ אחורה לחבלים ובחזרה לג'ריקו אבל ג'ריקו חיכה לו עם קלוזליין לפנים!הוא מכסה 1...2...בורן קם!כריס נותן לבורן לזחול לכיוונו של רוב ואן דאם וברגע שהם מתקרבים יותר מדי אחד לשני ג'ריקו עושה דרופקיק לואן דאם ומפיל אותו החוצה!כריס מרים שוב את בורן ודוחף אותו לקורה בה לא עומד אף אחד אך בורן מספיק לקפוץ ברגע האחרון על הקורה ואז קופץ אחורה עם הוריקנה אכזרית לכריס!הוא קופץ בשארית כוחותיו לרוב ואן דאם ונותן לו כיף!כריס רץ במהירות אל רוב אבל ואן דאם קופץ מעליו וכריס נתקל בקורה שבה עומד איוון בורן!בורן תופס את כריס מאחורה וואן דאם נותן בעיטה לבטן של כריס תוך כדי סיבוב!כריס נופל ורוב מכסה,1...2...כריס שם את ידו על החבל התחתון!בורן בועט לו ביד מבחוץ...ואן דאם מרים את כריס על הכתף שלו ומטיח אותו על מרכז הזירה!הוא עולה על קורה שבה לא נמצא אף מתאבק וקופץ עם הישבן על ראשו של כריס!הוא מכסה,1...2...מאט מספיק להגיע ולעצור את הספירה!הארדי חוזר למקומו אחרי שהשופט מגיע... ואן דאם נותן כיף לבורן ושניהם עושים דאבל DDT לג'ריקו!ואן דאם חוזר אל מאחורי החבלים בזמן שבורן בועט בג'ריקו...בורן עולה על הקורה,הוא מנסה לעשות את ה-SSP על כריס ג'ריקו אבל ג'ריקו קם במהירות ועושה מהקפיצה קודבריקר משלו!!!הוא מכסה במהירות,1...2...ואן דאם מספיק לעצור את הספירה!הארדי נכנס גם כן לזירה ועושה לואן דאם קלוזליין החוצה!הארדי יוצא בעקבות ואן דאם ושניהם מתחילים בברול בחוץ בזמן שכריס תוקף את בורן בזירה!ג'ריקו צועק למאט שיחזור כדי שהוא יתן לו כיף אבל ואן דאם לא מאפשר זאת למאט!ג'ריקו מנח את גופו של בורן על החבל האמצעי,רץ לחבלים הנגדיים ובחזרה לבורן וקופץ על גבו!בינתיים בחוץ בזמן שרוב מנסה לתת אגרוף להארדי,מאט מתכופף ועושה לו את הסייד אפקט!!מאט חוזר אל מאחורי החבלים ונותן כיף לג'ריקו!מאט רוצה להרים את בורן אבל בורן מפתיע אותו בכך שמגלגל אותו במהירות ומכסה!1...2...מאט קם!הוא מתעצבן על בורן ורוצה לבעוט בו אבל ואן דאם תופס את הרגל של מאט מחוץ לזירה!בורן נותן בעיטה מכוונת היטב לפניו של הארד ומפיל אותו!ואן דאם חוזר מהר אל מאחור החבלים ונותן כיף לבורן!ואן דאם מסדר את הארדי קרוב לחבלים במצב שהבטן שלו חשופה,רוב רץ לחבלים הנגדיים וחוזר עם הרולינג סנטון!!(המהלך שבו הוא קופץ תוך כד גלגול)הוא מחליט שלא לנסות לכסות אלא לדאוג לכך שהארדי באמת לא יקום בכך שהוא מושך את הארדי אל הקורה שבה עומד בורן,ואן דאם עולה על הקורה ועושה להארדי את הפרוג ספלאש!!!!הוא רוצה לתת הזדמנות גם לבורן לעשות את הפינישר שלו ונותן לו כיף,בורן עולה על הקורה ועושה את ה-SSP אבל הארדי מספיק להתגלגל הצידה בזמן שבורן מתרסק על רצפת הזירה!!!!הארדי ובורן מנסים לזחול לפרטנרים שלהם כדי לתת להם כיף אבל בינתיים היחיד שמספיק לעשות זאת הוא הארדי שנותן כיף לג'ריקו!ג'ריקו רץ במהירות לבורן ומושך אותו בחזרה לרצפת הזירה!ג'ריקו עושה לאיוון בורן את החומות של ג'ריקו!!!!!ואן דאם נכנס מהר במטרה לעצור את ההכנעה אבל הארדי נכנס!הוא מנסה לרוץ ואן דאם אבל רוב דוחף אל מחוץ לזירה!הוא מנסה לעצור את ההכנעה אבל הוא מאחר במאית השנייה!איוון בורן נכנע!!!כריס ג'ריקו ומאט הארדי מנצחים!!!!!
המנצחים בקרב:
ספוילר:

ספוילר: