טוב אז מאיפה להתחיל?
אני חושב שאני אתחל ממתי שחשבתי בפעם הראשונה לקחת את הפיקאפ ברצינות,זה היה קצת לפני לג בעומר שם פגשתי ילדה חדשה,חמודה שאמרתי שאני חייב לנסות את כל מה שלמדתי וכך עשיתי,עשיתי הכל והגענו למצב שאנחנו שוכבים שם במזרון שהשגנו מחובקים אבל לא סגרתי יותר,פחדתי,יום למחרת יצרתי יותר מידי נוחות ונזרקתי לאזור הידידים ואז הרמתי ידיים,חזרתי כמה שבועות לפני החופש הגדול ושם פגשתי עוד ילדה,שנהפכה לחברה שלי ולנשיקה הראשונה שלי,במהלך החופש נפרדנו ושבוע אחר כך מצאתי את עצמי מתנשק באמצע הים במשך חצי שעה עם ילדה שגרה שעה וחצי ממני ונסעה את כל הדרך בשבילי,נהנתי בטירוף
מאז שהתחלתי עם הפיקאפ,חיי השתנו לגמרי,חברים וידידות שמכירים אותי שנים אמרו שפתאום נפתחתי,שפתאום יש לי הרבה יותר בטחון,שאני לא אותו אדם בישן שהייתי לפני,שפתאום אני מפלרטט אם כל מה שזז והם לא מבינים מאיפה כל זה צץ פתאום,אני מאוד מרוצה מהשינוי אבל חושב שזה לא מספיק,אני בעל מוטיבציה לקרוא,לדעת ולנסות יותר.
אני בן 14 וחצי,משתדל להפנים ולבצע כל מה שאני יכול,המטרה שלי היא אולי לא להיות מיסטרי הבא או כל אומן פיתוי אחר,אבל היא כן להפוך לבן אדם טוב יותר,מוצלח יותר,בעל בטחון עצמי שלא מפחד,שמצליח בחיים ועם בנות ובעיקר-נהנה
אשמח אם תתנו לי גישה לפורום.

ציטוט ההודעה