אם מישהי (שאני לא מכיר או מכיר בקטנה) מציעה לי לצאת/ להיפגש/ וואטאבר... מה לעשות כדי שניפגש אבל כדי שאני לא אראה זול וקל להשגה?
חחחחח
היא: רוצה להיפגש היום?
אני: כן
XD
קיצור הבנתם אותי... תודה
אם מישהי (שאני לא מכיר או מכיר בקטנה) מציעה לי לצאת/ להיפגש/ וואטאבר... מה לעשות כדי שניפגש אבל כדי שאני לא אראה זול וקל להשגה?
חחחחח
היא: רוצה להיפגש היום?
אני: כן
XD
קיצור הבנתם אותי... תודה
נערך לאחרונה על ידי adamthe; 24-08-2010 בשעה 20:07.
|
|
תשאל מתי היום, תגיד לה שתודיע לה עוד מעט אם אתה יכול, ואז אחרי חצי שעה/שעה/שלוש שעות תגיד לה שכן.
אתה רציני? הבחורה רוצה שתיפגשו, זה אומר שצריך להוריד הילוך (לא להפסיק, להוריד הילוך) עם המשחקים, להיפגש איתה, ולסגור.
מה אתה בחורה? יש לך ASD?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותימה אתה בחורה? יש לך ASD?
זה פשוט לא נראה לי הגיוני שגבר שהוא אלפא ככה מסכים בקלות לכל אחת.... מה לא?
בדיוק, אתה צריך להראות לה שאתה לא רץ ישר לכל אחת, תראה לה שיש לך עניינים ואני "לא יודע" אם תוכל, כמובן במחינתך אתה יודע שאתה רוצה אבל תתן לה תרושם שלא בטוח, אז כשתיצא היא תרגיש הרבה יותר טוב איתך שהסכמת למרות הכל.
היא תרגיש שהיא זכתה בך ויותר תפתח אולי.
מה הבעיה ב:
היא: רוצה להיפגש..?
אתה: רגע אני אבדוק ביומן... (בציניות) תלוי איזה שעה
היא: בלה בלה בלה
אתה: סבבה קבענו
מה הבעיה פה?
היא רוצה להיפגש איתך, היא מראה התעניינות אין יותר מדי מה לחשוב... תיפגש איתה תעשה קצת גיים תשיג את המינון הנכון למשיכה ונוחות ותסגור. אם זה מפריע לך לצאת "קל להשגה" אתה תמיד יכול להגיד לה משפט הסגנון של "שמעי אני מאמין שנוכל להיפגש אבל רק בערב כי היום שלי יחסית עמוס".
איזה שטוווות1!!!! מה רע בזה שתגיד "כן למה לא?" ממתי זה מראה על חולשה?
C&F בקטנה, תגיד לה שאולי היום תלוי לפי הלו"ז (בציניות חחחח)
תיפגשו ותסגור, אתה לא צריך ליצור משיכה, תעבור לנוחות ותעשה מה שצריך לעשות![]()
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
אני מסכים איתך במידה מסויימת ,אבל בכל זאת צריך להראות ערך בצורה זו או אחרת,כי היא יכולה סתם לבחון אותך,להתחיל איתך ולראות איך תגיב ורק אם לא תזרוק את עצמך עליה היא תרצה.
ובכללי,גם אם תזרוק את עצמך עליה והיא עדיין תרצה להמשיך,היא תיהיה זו שמובילה ,היא זו שתחליט מתי קורה מה היא זו שתוריד את הידיים ותקבע את הגבולות ואף אחד לא רוצה את הדברים האלו ,בשביל זה צריך לשנות את "מקור הכוח" ישר אליך כבר בהתחלה ,ככה המושכות בידיים שלך ,אתה הגבר ואתה המוביל.
זה מה שאני חושב לפחות ,אם יש לך משהו לומר על זה אני ישמח לשמוע![]()
יש לכולכם בעיה של OVERGAMING.
עוד מעט מישי תפתח לכם רגליים ותגיד לכם "תזיין אותי" ואתם תתחילו לתת לה נאגים ולעשות קרוב רחוק.
צאו מהמסגרת הזאת ותתחילו לזרום ולהיות עצמכם.