קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כל המידע על קורס טיס...! למי שרוצה כמובן
    על ידי HLH בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 26-01-2008, 05:50
  2. אסון בגיבוש טיס: בן 17 התעלף ונפטר
    על ידי Hitman בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 25-08-2006, 22:53
  3. טיס וממרם יש מישו שיודע מה דרישות קבלה?
    על ידי bAlAlikA MhDh בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 08-06-2006, 20:22
  4. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 13-05-2006, 00:21
  5. מבחן בתנך ומתמטיקה
    על ידי OzzY בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 27-02-2006, 16:08
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

טיס ומתמטיקה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל טיס ומתמטיקה

אהלן, אני בכיתה י"א והמטרה שלי היא להגיע לטיס. עכשיו שובצתי ל-4 יחידות מתמטיקה בגלל שאני לא רציתי 5, לא בגלל הבצפר...כי זאת קריעת תחת רצינית וגם ככה אני מרחיב 5 פיזיקה ו-5 מחשבים שזה גם ככה קשה. זה לא מפריע לי באוניברסיטה (כי מקצועות ריאלים לא מעניינים אותי) ולא מפריע לי להשלים אחרי צבא במידה ואני אצטרך. הדבר היחיד שמפריע לי זה אם זה יפגע לי בסיכויים להתקבל לטייס. אני יודע שמסתכלים על הקב"א ולא על הציונים (הקב"א שלי יהיה מעולה) אבל זה עדיין מדאיג אותי. אגב, הציונים שלי בבצפר ממש טובים (ממוצע שנתי 93) ואני לא עושה כלום בכיתה ובקושי מתכונן למבחנים וכאלה.

2. קישורים ממומנים

"הטובים לטיס", הוא לא רק גימיק, אלא נתון.

לא הייתי אומר שמתמטיקה תהווה את הגורם המכריע אם לקבל אותך לטיס או לא, אבל בוא נגיד שזה לא מזיק ואם תהיה התלבטות בין מישהו עם 4 לבין מישהו עם 5, כשכל הפרמטרים שווים פחות או יותר, תגיד לי אתה את מי היית בוחר?

בצבא לא יודעים שאתה בקושי לומד ומוציא מאיות, זה גם לא מעניין אותם האמת. מבחינתם אתה נתון מול נתון אחר.

אני חושב שיש כאן גם תשקיף של האישיות שלך, שהצבא מתחשב בו, אולי. (כאחד שיכול ולא עשה)

בכל מקרה, בהצלחה!
    בברכה,
    אלון מיכאלי
    א.ש.ס בניית אתרים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כן זה מה שמדאיג אותי, אבא שלי ניסה להתקבל לטיס והיה לו ציונים טובים חוץ ממתמטיקה והפסיכולוג שאל אותו על זה. השאלה שלי היא אם מה שחשוב להם זה הקב"א והציונים הם שוליים, זאת אומרת אם הולך לי טוב במבחנים ובגיבושי טיס, והקב"א שלי גבוה, זה שעשיתי 4 יחידות ולא 5 זה פוגע בי?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

*תיקון - זה לא שסתם לא בא לי להתאמץ במתמטיקה, פשוט כל יום אני מסיים בחמש ואני מעדיף להשקיע כרגע במכון ובדברים אחרים, בין השאר להשקיע יותר בפיזיקה. עם הרבה מאמץ אני יוכל להשקיע גם במתמטיקה אבל חשבתי לא לעשות את זה כדי שיהיה לי קצת "חיים". גם ככה אני לא מתכנן ללמוד באוניברסיטה מקצוע שמצריך 5 יחידות, ואם כן אין לי בעיה לעשות מכינה אחרי צבא במקום שלא יהיה לי זמן לנשום בשנתיים הקרובות.

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

אני חייב להגיד לך שאתה עדיין צעיר ויש לך עוד הרבה לפניך, הדעות שלך עוד ישתנו לפחות פעם או פעמיים..
    אין מקצוע באוניברסיטה שלא תוכל ללמוד בגלל שעשית 4 יח"ל מתמטיקה.
    יש לי חברים שהתחילו קורס טיס (עשו 4 יחידות לימוד, ובלי קשר לזה נפלו אחרי שנה- שנה וחצי).

אתה צריך לראות אם זה אכן הדבר שאתה באמת רוצה, בכל אופן, תשקיע כמה שיותר בלי קשר לטיס, זה חשוב.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בטח שכן יש הרבה מקצועות באוניברסיטה שאתה חייב 5 יח"ל מתמטיקה (כל ההנדסה למיניהם למשל). אבל זה לא מטריד אותי. מטריד אותי רק ההשפעה שיש לזה לטיס, והאמת שהפסיכולוג הכי מטריד אותי מהבחינה של מתמטיקה. יש לי תחושה שאם הוא יישב לי על הנקודה של מתמטיקה לא יהיה לי הרבה סיכוי לעבור אותו.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,952 | הודעות: 8,150,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect