שלום שמי מיכאל.
אני הולך לסקר לכם ולעביר ביקורת על המשחק mafia ll
Mafia 2
Mafia 2, ההמשך למשחק הישן והמצליח, מגיע עם שלל חידושים וגרפיקה נהדר,אבל לא נמנע מחסרונות רבים, אז, האם זו הצעה שאי אפשר לסרב לה?
זה רק עסקים.
המשחק מתחיל בשנות ה-40, בסיפורה של הדמות הראשי, ויטו סקלטה, נער שהגיע עם משפחתו לניו יורק מסיציליה עם משפחתו, לאחר שנפצע במלחמה העולם השנייה, חוזר ויטו אל ביתו בניו יורק, שם גרה אימו ואחותו, והוא לא מספיק לצאת מתחנת הרכבת שאליה ירד בניו יורק, והוא כבר פוגש את חברו הותיק ג'ו, אשר תמיד היה ביחד עם ויטו, גם בתקופת נעוריו כאשר משפחו היה במצוקה כלכלית והוא נעלץ להדרדר לפשע ברחובות, עד כאשר נטש ג'ו את ויטו באחד ממרדפי המשטרה שהיו להם אז בתקופת הנעורים שלו.
לאחר סיבוב בירה קטן בבר, מיד מגלה ויטו כי ג'ו אירגן לעצמו קשרים בזמן שלא היה, שלא בהכרח חוקיים, ג'ו מיד מסדר לו פטור מחזרה למחמה, ולאט לאט יישאב ויטו אל עולם הפשע המאורגן, החל מלעשות עבודות קטנות, ועד להצטרפות למאפיה הגדולה.
העלילה של המשחק היא בין הנקודות החיוביות של המשחק, היא תשאיר ותכם מול המסך להמון זמן, וסרטוני מעבר לא חסרים בכלל במשחק, למעשה, ייתכן ויש יותר סרטונים מאשר משחק עצמו בזמן משימות, אך זה לא בהכרח אומר שזה רע, סיפור המשחק יעבור טוויסטים, דמויות שונות, בגידות, חברויות ובקיצור, כל מה שעשה סרטי מאפיה כל כך טובים.
קצת יותר מידי
אחד הצדדים הבולטים של המשחק הוא הריאליסטי,ממש כמו בחיים האמיתים עם אתה נוסע מהר מידי או מיתנגש במכונית המשטרה עוצרת אותך, ואתה צריך לעבור את כל התהליך זה ממש יפה איך השקיעו בפרטים הקטנים פשוט מדהים.
המשימות במשחק יעמדו על אותה הנוסחה של ללכת למקום כלשהו, לגלות שמשהו לא מסתדר , לירות בכמה אנשים ולברוח, נוסחה זאת תהיה בערך בכל המשימות של המשחק, אבל המשימות המקוריות שביניהן, כמו המשימה לפוצץ פגישת מאפיונרים בחדר של מלון, הן פשוט משימות מהנות ומראות מקוריות נפלאה, אך רוב המשימות האחרות פשוט יחזרו על אותה הדרך, אשר זה לא באמת כזה נורא, כי אחרי הכל,זה עדיין כיף, אבל גיוון אף פעם לא מזיק,אבל בכל זאת משחק חזק ביותר.
ועוד דבר שמאוד,מאוד הציק לי היה השמירות, המשימות במשחק ארוכות,ארוכות מאוד, ארוכות כל כך שכל פרק הוא משימה שלמה, אף פעם לא מדדתי זמן, אך אני מניח שייקח לכם 45 דקות לעבור רק משימה אחת, שזה נהדר,אבל זו לא הבעיה, השמירות במשחק מפוזרות בצורה מגוכחת, אין אפשרות לשמור בעצמך, הרבה פעמים לא ישימו לב לזה, אך בקטעים שונים במשחק כאשר גלים על גבי גלים של אויבים יבואו אליך, זה מאוד מתסכל, כי עם עברת למשל כבר שלושה איזורים של אויבים וויטו נהרג, הוא יחזיר אות ישר לאיזור הראשון, דבר זה קרה לי פעמיים ,אבל זה מספיק כדי לציין את זה.
לסיום,מאפיה 2 הוא משחק מבלבל מידי להחלטה מסוימת- האם המשחק טוב או גרוע, המשחק כמובן לא גרוע אבל ש דברים שלא ממש אהבתי בו וזה רק לתעמי,אבל לדעתי משחק סבבה אפשר להנות מימנו אני הכן נהנה מימנו אני ממליץ לכולם לחוות את החוויה של המשחק כל ילד צריך לחוות את זה ולכן אני הומר שהמשחק הוא טוב עד טוב מאוד.
טרילר
ציונים:
משחקיות:9
עלילה:10
גרפיקה:8.5
סאונד:8.5
ציון סופי ממוצעה:
[9]
אני ממליץ לכולם לשחק בו
קרדיט לי ורק לייייי