אז קודם כל אתה צריך להבין את זה,אין לה משיכה אליך(עדיין) בגלל זה אתם עדיין ידידים,היא רואה אותך כידיד ולא יותר מזה,והיא התרגלה לזה...ככה שגם אם תשלח לה IOI כנראה שהיא לא כל כך תשים לב.
מה שאני ממליץ זה להיפגש איתה רק אתה והיא כ"ידידים" ,סתם כי לא ראית אותה הרבה זמן (אם אתה רואה אותה בבצפר כל הזמן,תנתק קשר בבצפר לאיזה חודשיים ואז תחזור ) ואתה רוצה להשלים פערים "כי אכפת לך ממנה" .
עכשיו אתה צריך להבין,שבגלל שאתם ידידים,אז כאמור,אסור לכם להתנשק ואסור לה לגעת בך...וכמובן שבגלל זה אתה תרצה יותר,וגם היא !
כתוב בשלט "אסור לירות במטרה" ויש מלא יריות על השלט,רק בגלל שאסור,הם עשו את זה.
אם היה כתוב בשלט "תירו בי" אני יכול להבטיח לכם שהיו פחות יריות על השלט. זה בדיוק מדבר על אותו עיקרון של הפיקאפ !
אז תשתמש בזה לטובתך תגע לה ביד ותגיד "בטח אסור לנו לעשות את זה" אם היא זורמת אתה יכול להמשיך,תגע לה בגב התחתון "וגם את זה" ...
תשאל איזה בושם היא שמה,תתקרב תריח ואז תגיד "את זה ממש אסור לנו לעשות" ותנשק אותה בצוואר...משם אתה יכול להמשיך לנשיקה והכול![]()
עוד משהו זה להתחיל לדבר איתה על בחורות אחרות...היא מדברת איתך על בחורים שהיא רוצה,למה שאתה לא תעשה אותו דבר ?
תתייעץ איתה בדברים של פליירים,למשל "זה תמיד עיניין אותך,תגידי,עד היום שמתי את הקונדום בצורה הרגילה,אם אני שם את הקונדום הפוך,לא יקרה כלום נכון ? " אפשר אפילו להפוך את זה לבדיחה "אני יקנה קונדום עם צלעות רטט לעינוג מוגבר לבחורה,ואז אני יהפוך אותו ואני יהנה " קוקי -פאני מעולה.
זה גם מדבר על מין,זה גם מראה לה שאתה מצחיק ושובב,וגם מראה לה שיש לך כבר ניסיון ושאתה שווה (גם אם אין לך ניסיון,אין לה איך להוכיח שאין לך ).
משם אפשר בקלות למשוך את זה לשיחה מינית,ולדבר על סקס ,ולשלב עם זה מגע ולדבר על דברים שאתה אוהב....ולדפוק לה כל מיני "אוקיי אני יזכור את זה למתי שאנחנו נשכב".
בהצלחה אחינו !

ציטוט ההודעה