מה עדיף?
|
|
סקר קצת מוזר אבל שיהיה.
קיבלת 2נק'.
לשעבר 'Like
סקר באמת מוזר, עדיף לא לחלות בשתי המחלות הקשות האלו....מה אתה מנסה להוכיח בסקר הזה?
אם אלוהים קיים, אז הוא הגיע! TRON LEGECY!
אתה דפוק בראש? או שאתה עושה את עצמך דפוק בראש? איך אתה מעיז לאחל לי דבר כזה יא חוצפן! אתה יודע בכלל מה זה איידס יא אידיוט!? יש לך מושג תוך כמה זמן אתה תמות אם תחלה בזה(חס ושלום)?! יש לך מושג?! אם לא אז אני ממליץ לך לסתום את הפה ולא לאחל לי דברים כאלה חתיכת אידיוט! מה אתה משחק לי אותה גבר בריא אהה?! אתה חושב שאתה הכי חכם מכולם אהה...ברגע שיקרה לך משהו שישנה את החיים לך(כמו שקרה לי) אני רוצה לראות איך תדבר יא אפס מאופס!
רואים כמה שאתה מבין באיידס חח כבר לא מתים מהמחלה הזאת כמעט
לא נורא קלטתי אותך![]()
אבל מי שעדיין חולה בזה סובל מכאבים ובייסורים קשים, אני מבין קצת במחלות ואני ממליץ לך לא לדבר לא על איידס ולא על סרטן ולא על שום מחלה אחרת, אתה יודע מה רשום בתורה? כנראה שלא....אני לא יודע איפה נמצא הפסוק הזה אבל יש לי חברים דתיים! אז הנה מה שהמשפט אומר...
מי שמאחל לבני אדם לחלות במחלות קשות ואפילו מאחל להם למות, סביר להניח ב-99% שאותו באנדם שמאחל לאחר את כל הרע בעולם יחלה בכל אותם מחלות! כי אסור לאחל דברים כאלה קשים על אף אחד, אלוהים רואה הכל והוא רושם הכל..ואת העונש שלך אתה עוד תקבל!
אני מבין שהפסקת ללכת לבית ספר בכיתה ב' כבר.. או שאתה דוס פרימיטיב חח
יש היום קוקטיילים כפרה
לא מחלימים מזה אבל לא מתים מזה
ננעל עקב ספאם .
מעכשיו אם אינלכם משהו מועיל לומר, כמו לענות על הסקר, פשוט אל תגיבוו זה גורר לספאם.
לשעבר 'Like