אני וחבר טוב שגם מתעסק בפיק-אפ יוצאים עם מישהי במקביל...
היא לא יודעת שאנחנו יודעים ומשקרת לי שהיא לומדת (כשהיא יוצאת איתו) ואותו הדבר לו..
היא יוצאת עם שנינו כבר שבוע, מה לעשות עם זה?
להשים אותה במקומה?
אני וחבר טוב שגם מתעסק בפיק-אפ יוצאים עם מישהי במקביל...
היא לא יודעת שאנחנו יודעים ומשקרת לי שהיא לומדת (כשהיא יוצאת איתו) ואותו הדבר לו..
היא יוצאת עם שנינו כבר שבוע, מה לעשות עם זה?
להשים אותה במקומה?
|
|
תעשו לה קטע,
תקבעו שניכם איתה באותו יום, או שרק חבר שלך והיא, ואז תבוא לה מאחורה ותשפיל את פניה ברבים ("כל המלבין פני חבירו ברבים אין לו חלק בעולם הבא")
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
חחח תעשה כמו שהוא עושה סתכל את כול הקליפ
למה אתה רוצה לעשות עם זה משהו?
זה מפריע לך?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
לא בכוונה, איכשהו יצא שהתחלנו עם אותה אחת ועלינו על זה אחרי כמה ימים. היא זורמת עם שנינו..
פעם אחת באמת דאגנו שהוא יקבע איתה ואז אני אנסה לקבוע איתה, והיא אמרה שהיא חייבת ללמוד - תראו לאיזה מצב זה הגיע![]()
תגיד לחבר שלך שיקבע איתה באיזה מקום עם חברים, וכשהם שם , תתקשר אליה ושאלה אותה עם היא רוצה לבוא איתך לאותו מקום , כי אתה כבר הולך לשם .. חח תנסה יהיה מצחיק
שמע, זה עוד מי שאתה יודע, יש מצב היא יוצאת עם עוד אנשים אבל תלא יודע עליהם?
תעשו לה קטע תדפקו אותה משתי הכיוונים וזרקו אותה לערסים, להם מגיע נשים כאלה.
תקבעו איתה בבריכה כשממש ממש חם ואז תכינו מראש קרם הגנה שהוא בעצם לא קרם הגנה והוא איזה קרם לבן וסמיך ואז תגידו לה להתמרח בזה ואחרי שהיא תתמרח בזה היא לא תשים לב והיא תישרף ואז אחרי שהיא תישרף תצחקו עליה שהיא נראת כמו עגבניההההההה
אחח הנקמה המתוקה
חחח אם כבר, קרם שיזוף :]
חחח כנראה ששניכם טובים