קראתי ספר שבו הגיבורה פוגשת אל, שמסביר לה שהוא נוצר על ידי המתפללים שלו ולא להפך. מה אתם חושבים על המשפט הזה? נכון או לא נכון?
ובבקשה, תגובות קצת יותר בוגרות ומפורטות מ"לא נאאאאאאאאאאאככככככככון אלוהיייייייייייייייייים שליתתתתתתתתתתתתתה".
קראתי ספר שבו הגיבורה פוגשת אל, שמסביר לה שהוא נוצר על ידי המתפללים שלו ולא להפך. מה אתם חושבים על המשפט הזה? נכון או לא נכון?
ובבקשה, תגובות קצת יותר בוגרות ומפורטות מ"לא נאאאאאאאאאאאככככככככון אלוהיייייייייייייייייים שליתתתתתתתתתתתתתה".
תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.
|
|
לא נאאאאאאאאאאאככככככככון אלוהיייייייייייייייייים שליתתתתתתתתתתתתתה
אף אחד לא יכול ליצור את אבי נמני, הוא יצר את עצמו
8 זה בדם, אבי נמני בורא עולם
רעיון נחמד....אבל יש הרבה יותר מזה אם בוחנים את הדברים לעומק.
כי זה הכל בהגיון !
גם אני יכול להמציא אל , לתת חוקים ודרכים לסגוד לו ואף אחד לא יוכל להגיד לי שזה לא אמיתי.
חוץ מיהודים נוצרים ומוסלמים כל השאר לפי דעתי המציאו לעצמם את האלים...
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
בתור אדם מאמין אני לא יכול לשלול את הדת שלי , כמו כן יש הוחכות !
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
תני לי סיבה שלפי דעתך שוללת את היהדות ואני יענה לך.
A Fistful Of Dollars
יש המון דוגמאות שמראות שמשהו במוסד שנקרא אלוהים לא הגיוני.
היהדות אוסרת על משכב זכר, אבל היום אנחנו יודעים שאין שם שום פשע (אלא אם כן זה לא בהסכמה, וזה כבר סיפור אחר).
היהדות אוסרת על אוננות, למרות שזה תהליך בריא ותקין של כל בן עשרה.
היהדות מטיפה להקריב את הבנות לאונס במקום את הבנים.
אם כבר בנות, היהדות אוסרת עליהן ללמוד פרשנויות וכתבי קודש שונים, ומצפה מהן להשאר "במקום הראוי להן" (שלא לדבר על זה שלאישה אסור בשום פנים ואופן להחזיק "כלי גבר").
לגבי דיבור אבותינו עם ה':
כולם היו בני אותה משפחה (לרוב גם להורים הייתה קרבה משפחתית), והרבה מהם היו מוכנים לעשות דברים משוגעים כי הקול דיבר אליהם (*אהמ*להקריב את בנם*אהמ*). היום היו מכניסים אותם לבית משוגעים.
אונס (ועכשיו אני אתייחס אל שלושת הדתות):
יהדות: על האנס להתחתן עם הקורבן (שאלה, אגב, נשמעים חיים מזעזעים), או לשלם לאביה/אחיה חמישים שקלים.
נצרות: הרבה פעמים הקורבן נאשם באונס, ובתקופת ציד המכשפות היו לפעמים מעלים אותן על המוקד(:
איסלאם: הקורבן נקראת מחוללת, המשפחה מגלה אותה ולפעמים גם רוצחת אותה למען השבת כבוד המשפחה
נערך לאחרונה על ידי זוהרה; 26-08-2008 בשעה 10:50.
תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.