קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיווח] מה זה צריך להיות?
    על ידי .Dor. בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 30-05-2011, 16:44
  2. [דיווח]. מהיום לא צריך לנסוע עם אורות בשעות היום.
    על ידי Old Lady בפורום נהיגה וכלי רכב
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 05-04-2010, 18:55
  3. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 17-08-2009, 02:27
  4. [דיווח שטח] Camo - הטרנד הכי גדול בארה''ב. כנסו!
    על ידי GoThiCa בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 05-12-2008, 16:29
  5. תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 28-11-2008, 19:52
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 30

[דיווח שטח]לא צריך את כל השיטות האלה...

מורחקים
    שם פרטי
    Mary Jane
    לייקים
    0
    נקודות
    374
    משפט מחץ
    Aw Shit Nigga!

ברירת מחדל [דיווח שטח]לא צריך את כל השיטות האלה...

כל פעם אני שם לב שחלק גדול מהמשתמשים נכנסים לקטגוריה הזאת, ואף פעם לא נכנסתי לפה, תמיד סימנתי הודעות כנקראו...
    עכשיו סתם נכנסתי זפזפתי טיפה, ואני חייב להגיד לכם שהכל שטויות!
    בלי לזלזל חס וחלילה במנהלים, במפרסמים ובקוראים פשוט אני לא חושב שמשהו ממה שכתוב בכל הקטגוריה הזאת יכול באמת לקדם.
    [כאן מתחיל הדיווח]
    היום לדוגמא, הייתי במועדון בנמל תל אביב [Pink Elephent או Schultz לותיקים שם] ופשוט התחלתי עם כל בחורה שראיתי...
    בלי יותר מדי שיטות, טכניקות, משפטים שצריך לזכור כל הזמן ושטויות כאלה. הבחורה רוקדת - הולך רוקד איתה, הבחורה על הבר - מתיישב לידה מתחיל לדבר וכו'.
    אוקיי, אז אכלתי כמה ברקסים, אבל בסופו של דבר זה לא נמדד באחוזים, השאלה היחידה היא עם בסופו של יום אתה "עם הזין ביד" ולא, אני לא עם הזין ביד!
    אז במקום לעשות תרגילים של להשפיל את עצמכם בקניון, או להסתכל במראה ולהגיד שאתה חתיך, או לזכור משפטי פתיחה משנות ה80 פשוט תהיו אתם! תיגשו לבחורה ותגידו לה מה שעולה לכם לראש...
    תאמינו לי, אתם יכולים לדבר על המיתון בחברות הקלסרים באירופה ובכל זאת לקלוע, אם הבחורה רוצה, היא תהיה מספיק חזקה בשביל לעמוד בשטויות שלכם, ולחייך שאתם מזיינים לה במוח, ואם היא לא רוצה, שום דבר לא יזיז אותה.

בשביל שיהיה חוקי האשכול הזה, אז הנה דיווח מהשטח [חח]:
    הייתי בפינק אלפנט כמו שאמרתי, הייתי קצת שיכור, התחלתי לרקוד אני ועוד 3 חברים, ראיתי 2 בנות שנראות טוב רוקדות באזור אז ניגשתי אליהן, התחלתי לרקוד עם אחת מהן, זרמה, חבר שלי ראה אז הוא הלך לשנייה, וגם זרמה... אחרי כמה שירים וריקודים לוקח אותה הצידה כי "רועש שם, ואני רוצה להכיר אותה" [אהא] מפה לשם התנשקנו קצת, הלכה הביתה.
    מפה לשם, ממשיך לרקוד, הופ, עוד בחורה נקלטת בזווית העין, אותו סיפור מהתחלה רק שהפעם היא יזמה את ה"בוא לצד נדבר" ישבתי איתה משהו כמו 10 דקות הבאתי מספר טלפון והמשכתי הלאה...
    לקראת הסוף קלטתי בחורה ממש יפה, הייתי אומר אפילו מלאך, יושבת על הבר, לא ננצל הזדמנות? בטח ננצל! התיישבתי לידה הצגתי את עצמי, החמאתי לה קצת שהיא נראית טוב ולבושה טוב, הצעתי לה עוד משהו לשתות [באמצע השיחה היא סיימה מרטיני או חארטה אחרת של בחורות], לא רצתה לשתות עוד, ישבנו דיברנו קצת על כל נושא שבעולם, באמת שהגענו לנושאים הזויים. בסוף חברים שלי התחילו להציק לי שנילך, אז אמרתי לה ששמחתי להכיר וזה וזה, רשמה תמספר טלפון שלי והגניבה לי נשיקה קטנה...

ברור שהיו הרבה ברקסים שלא תחשבו שאני איזה זיין על... אני אפילו לא נראה כל כך טוב, פשוט כל מה שצריך זה לדעת לגשת ולא להילחץ

וואו חפרתי!!! לילה טוב, ואל תכתבו תגובות ארוכות אני שיכור =]

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    40

אתה משחק פה את משחק המספרים.
    נראה לך שזה קשה לגשת למאה בחורות ? הרי בטוח מישהי אחת תזרום.
    כל החוכמה זה לדעת להשיג את מי שאתה רוצה , ולא מי שנופלת בחקה.

מה שאתה עשית פה מזכיר לי משהו שאני עשיתי פעם , באתי לאיזה מיליון בחורות והתחלתי איתן הכי ישיר שיש , חלק זרמו , חלק נפנפו , וחלק קצת התעצבנו , אבל עדיין - מישהי מהן זרמה נכון ? אז זהו שזה לא המשחק פה.

אני תמיד אמרתי שגם אם בנאדם סתם מנסה זה עדיף מאשר מישהו שקורא הרבה ומתעסק יותר מדי בתיאוריה, הרי בסופו של דבר אתה משתפר אין מה לעשות, אבל אם אתה גם יודע מה נכון ומה לא זה משפר אותך באלפי אחוזים!

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

רק שתדע, לא כל אחד יכול לעשות את זה, לא לכל אחד יש את זה, לא כל אחד יכול לגשת סתם ככה אל בחורה, לא כל אחד יכול לאלתר ולדבר ליד בחורה, זה די קשה כשאתה לא יודע את כל זה.
    אם אתה רוצה להשיג מישהי שאתה באמת רוצה ולא אחת שתתפשר עליה, ולהשיג הרבה כאלה, עדיף שתלמד כמה דברים מהקטגוריה, אתה לא חייב לזכור בשביל זה משפטי פתיחה משנות ה80, לא כולם עושים דברים כאלה, יש כמה סגנונות.
    אתה כנראה תתחבר אל הגיים הטבעי, אז תקרא באינטרנט קצת על זה.

וכל המאמרים פה בפורום על השיפור העצמי מעולים, עוד לא קראת את כולם, אז אל תגיד סתם ככה שזה מיותר.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

בלי לזלזל חס וחלילה במנהלים, במפרסמים ובקוראים פשוט אני לא חושב שמשהו ממה שכתוב בכל הקטגוריה הזאת יכול באמת לקדם.
    אני פירסמתי כאן דיווח שטח ממש קצר והוא קידם אותי המון!!! (תמשיך עם עוד מאה סימני קריאה!).
    אם דווחתי כאן על מקרה מסכן אחד וזה כלכך עזר לי, תחשוב עד כמה הפורום הזה יכול לעזור אם הייתי מפרסם כאן את כל הסיטואציות שלי עם בחורות.

בדבר אחד אתה צודק לדעתי, לא צריך להתייחס לכל הנושא הזה בסגנון של "טקטיקות" או "השיטה לכיבוש הבחורה" זה סתם מפגר בעיני וגם לא יעיל.
    צריך כמו שתיארת, להתייחס להכל בקלילות! כמשחק!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 30-09-2010 בשעה 11:59.

אה ועוד משהו, בנוסף לזה שהפיק אפ יעזור לך, בניגוד לזאת אלכוהול לא יעזור לך! זה ביטחון עצמי מדומה, אני גם הייתי גיבור גדול ומתחיל עם כל הבחורות שהייתי שתוי, ופעם הלכתי למועדון ויכלתי באותו לילה להזרים 3 בנות לזיון וזה עוד כשהייתי AFC מוחלט! ככה שתאמין לי שגם אם סתם מנסים אכן זה יכול להצליח אבל כמובן שלא עם כל אחת, ותחשוב על זה שלהתחיל עם בנות ללא פיק אפ (ובטח שללא אלכוהול!) לרוב האנשים זה לצאת למלחמה בלי כלי נשק כאשר הם חיים על המצב רוח שלהם ושל הבחורה שמולם, (או על הרצון, מה שתבחר) לעומת זאת כשאתה יודע פיק אפ זה "נשק" כל כך חיוני שאין לתאר, אני תוך משהו כמו שבוע שפשוט סתם פתחתי שיחות עם בנות השתפרתי לגמרי בקטע הזה, מתוך כל הפתיחות שלי רק אחת הלכה רע, ובדיוק אתמול אני חושב הצלחתי סוף סוף להזרים איזו שיחה נחמדה עם 2 בנות שבסיומה גם סגרתי משהו (אמנם זה היה רק פייסבוק, כי לא נמשכתי אליהן אבל רציתי להרגיל את עצמי לסגור ולא סתם לדבר עם בנות וזהו, ובכל מקרה הן שמחו שביקשתי...)

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

בלי להעליב, אם אתה מתחיל עם 100 בנות במועדון וסוגר את מה שסגרת, אתה ממש לא יכול להעביר על אחרים ביקורת.
    אתה פשוט תפסת את הבנות הכי נואשות במועדון ונתת להן את משהו שכל אחד יכול לתת להן.
    לסגור מכוערות ש345678 אנשים זיינו לפניי יכולתי גם בלי הפיקאפ.
    הפורום הזה לא מתעסק בזה. פה אנחנו מתעסקים באיך להשיג כל אחת.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    בלי להעליב, אם אתה מתחיל עם 100 בנות במועדון וסוגר את מה שסגרת, אתה ממש לא יכול להעביר על אחרים ביקורת.
    אתה פשוט תפסת את הבנות הכי נואשות במועדון ונתת להן את משהו שכל אחד יכול לתת להן.
    פה אנו מתעסקים באיך לשנות את החיים שלנו, להגיע אל היעדים שהצבנו לעצמינו ולהיות מאושרים!

שמע, אתה חושב שזה שטיות, בלי לשים לב, אתה מיישם פה חלק מהדברים שאנשים מדברים עליהם פה:
    אין לך את פחד הגישה(" התחלתי לרקוד עם אחת מהן.." "הופ, עוד בחורה נקלטת בזווית העין").
    סגרת נשיקה("מפה לשם התנשקנו קצת")
    ביקשת מספר טלפון(" רשמה תמספר טלפון שלי")[רק שפעם הבאה קח את המספר שלה]
    באת עם בטחון(" התיישבתי לידה הצגתי את עצמי, החמאתי לה קצת ")
    הזרמת שיחה(" ישבנו דיברנו קצת על כל נושא שבעולם, באמת שהגענו לנושאים הזויים")
    כך שזה לא ממש שטויות, אתה פשוט עושה את זה באופן טבעי, וזה ניראה לך קצת מוזר שלאנשים אחרים אין את זה..ולכן הם מתאמנים על זה.
    לסיכום,
    אחלה דיווח
    המשך כך.
    בברבה, דימה.
    חדש פה יחסית, מקווה להשתלב

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

כן זה לא כזה מסובך, אנחנו סתם אוהבים לנתח הכל.
    אם יש לך ביטחון עצמי, ואין לך בעיה להתקדם מינית, ואתה מוקף בבנות שנראות טוב אתה תזיין, אין בזה ספק, זה כזה פשוט.

הדבר היחיד הוא מה קורה כשאתה לא מוקף בבנות, מרגיש לא בנוח לנשק מישהי שלא לדבר על להכניס לה יד לתחתונים, וכשאתה מנסה לדבר עם בחורה אתה מקבל פיק ברכיים? לפי מה שאתה אומר "תמות בתול" זו התשובה.

בעצם THE NUTS ענה על הכל כאן, יש אנשים שלא צריכים את זה אבל הרבה מאוד אנשים שמגיעים לפיק אפ הם סוג של מתחילים מ0 או לפחות מרגישים ככה (אני למשל יודע שאני אחד שהתחיל מ0 אז באופן טבעי יקח לי יותר זמן אבל זה לא מה שיגרום לי לוותר).
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 30-09-2010 בשעה 22:14.

מורחקים
    שם פרטי
    Mary Jane
    לייקים
    0
    נקודות
    374
    משפט מחץ
    Aw Shit Nigga!

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    ממש ממש לא נכון מה שאמרת פה. כי אם שמת לב, אז כתבתי על 2 מתוך ה3 שהן נראות טוב. אחת מהן אפילו היתה פצצה חבל על הזמן.
    ותאמין לי שאני לא הולך על כל בחורה מכוערת ש345678 גברים היו לפניי, אני הולך על בחורות שנראות סבבה, ואז יוצא מצב שמתוך 20 בחורות שנראות טוב שהתחלת איתן אם תפסת 3 אתה כבר במצב טוב...
    ובקשר ל"להשיג כל אחת" תאמין לי שיש מצבים שגם המדריכים הכי טובים בעולם והשיטות הכי טובות, לא תמיד יגרמו לבחורה שאתה רוצה להתאהב בך, או להיכנס איתך למיטה. לא אומר ש100 אחוז לא יעבוד, אבל יש בחורות שמכירות יותר ממה טריקים או תקרא לזה איך שאתה רוצה ממה שכתוב פה בפורום...

אהה וזה שאמר שטעות שהבאתי לה תמספר ולא לקחתי את שלה, צודק בדרך כלל זה לא קורה אבל היא ביקשה תמספר וחברים שלי זיינו לי במוח משכו אותי שאני ילך אז הבאתי לה ועפתי...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    40

יש מצב שקוראים לך מיכאל ?
    סתם שאלה .

מורחקים
    שם פרטי
    Mary Jane
    לייקים
    0
    נקודות
    374
    משפט מחץ
    Aw Shit Nigga!

ציטוט נכתב במקור על ידי songoku צפיה בהודעה
    יש מצב שקוראים לך מיכאל ?
    סתם שאלה .
    חח עדיין לא...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    40

אוקיי , כי היה איזה בחור שהדריך אותי בפיקאפ לפני שנה שאמר לי את אותם דברים שאתה אומר ><
    אני כבר עשיתי את מה שאתה עושה עכשיו , ואפילו היו לי תוצאות די יפות (ואפילו פרסמתי סרטון שבו אני ניגש בדיוק איך שאתה ניגשת , מוציא מספר ושבוע אחרי זה יצאתי עם אותה הבחורה) , ותנחש מה , הבנתי שלשחק עם המספרים זה לא נחשב פיקאפ.
    תחשוב רגע , המשחקים פה זה כל הכיף, ואם עד היום סגרת 2 מתוך 10 בחורות שהתחלת איתן , אז אתה יכול להגיע באמצעות הפיקאפ לאחוזים של 8 מתוך 10 (אלה האחוזים הכי גבוהים לפי דעתי) , אתה עדיין רוצה להיתקע על 2 כוסיות ? או שאתה רוצה 8 כוסיות באותו מאמץ שבו השגת את ה2 כוסיות ?

עוד משהו , גם אני לא משתמש ברוטינות , אלא במה שעולה לי לראש ... אבל זה יהיה מאוד דפוק להגיד שאני לא משתמש בביטחון עצמי , C&F , נגים , מסגרות הערכה , קינו וכו' ...

תחשוב על זה.
    נערך לאחרונה על ידי songoku; 01-10-2010 בשעה 03:45.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,894 | הודעות: 8,150,476 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect