כל פעם אני שם לב שחלק גדול מהמשתמשים נכנסים לקטגוריה הזאת, ואף פעם לא נכנסתי לפה, תמיד סימנתי הודעות כנקראו...
עכשיו סתם נכנסתי זפזפתי טיפה, ואני חייב להגיד לכם שהכל שטויות!
בלי לזלזל חס וחלילה במנהלים, במפרסמים ובקוראים פשוט אני לא חושב שמשהו ממה שכתוב בכל הקטגוריה הזאת יכול באמת לקדם.
[כאן מתחיל הדיווח]
היום לדוגמא, הייתי במועדון בנמל תל אביב [Pink Elephent או Schultz לותיקים שם] ופשוט התחלתי עם כל בחורה שראיתי...
בלי יותר מדי שיטות, טכניקות, משפטים שצריך לזכור כל הזמן ושטויות כאלה. הבחורה רוקדת - הולך רוקד איתה, הבחורה על הבר - מתיישב לידה מתחיל לדבר וכו'.
אוקיי, אז אכלתי כמה ברקסים, אבל בסופו של דבר זה לא נמדד באחוזים, השאלה היחידה היא עם בסופו של יום אתה "עם הזין ביד" ולא, אני לא עם הזין ביד!
אז במקום לעשות תרגילים של להשפיל את עצמכם בקניון, או להסתכל במראה ולהגיד שאתה חתיך, או לזכור משפטי פתיחה משנות ה80 פשוט תהיו אתם! תיגשו לבחורה ותגידו לה מה שעולה לכם לראש...
תאמינו לי, אתם יכולים לדבר על המיתון בחברות הקלסרים באירופה ובכל זאת לקלוע, אם הבחורה רוצה, היא תהיה מספיק חזקה בשביל לעמוד בשטויות שלכם, ולחייך שאתם מזיינים לה במוח, ואם היא לא רוצה, שום דבר לא יזיז אותה.
בשביל שיהיה חוקי האשכול הזה, אז הנה דיווח מהשטח [חח]:
הייתי בפינק אלפנט כמו שאמרתי, הייתי קצת שיכור, התחלתי לרקוד אני ועוד 3 חברים, ראיתי 2 בנות שנראות טוב רוקדות באזור אז ניגשתי אליהן, התחלתי לרקוד עם אחת מהן, זרמה, חבר שלי ראה אז הוא הלך לשנייה, וגם זרמה... אחרי כמה שירים וריקודים לוקח אותה הצידה כי "רועש שם, ואני רוצה להכיר אותה" [אהא] מפה לשם התנשקנו קצת, הלכה הביתה.
מפה לשם, ממשיך לרקוד, הופ, עוד בחורה נקלטת בזווית העין, אותו סיפור מהתחלה רק שהפעם היא יזמה את ה"בוא לצד נדבר" ישבתי איתה משהו כמו 10 דקות הבאתי מספר טלפון והמשכתי הלאה...
לקראת הסוף קלטתי בחורה ממש יפה, הייתי אומר אפילו מלאך, יושבת על הבר, לא ננצל הזדמנות? בטח ננצל! התיישבתי לידה הצגתי את עצמי, החמאתי לה קצת שהיא נראית טוב ולבושה טוב, הצעתי לה עוד משהו לשתות [באמצע השיחה היא סיימה מרטיני או חארטה אחרת של בחורות], לא רצתה לשתות עוד, ישבנו דיברנו קצת על כל נושא שבעולם, באמת שהגענו לנושאים הזויים. בסוף חברים שלי התחילו להציק לי שנילך, אז אמרתי לה ששמחתי להכיר וזה וזה, רשמה תמספר טלפון שלי והגניבה לי נשיקה קטנה...
ברור שהיו הרבה ברקסים שלא תחשבו שאני איזה זיין על... אני אפילו לא נראה כל כך טוב, פשוט כל מה שצריך זה לדעת לגשת ולא להילחץ
וואו חפרתי!!! לילה טוב, ואל תכתבו תגובות ארוכות אני שיכור =]

ציטוט ההודעה
]