אני מנסה לעשות פישינג לפייסבוק והצליח לה האתר והכול ושאני שם איימל וסיסמא זה לא רושם לי אותם באתר כאילו הפייסבוק יודע שזה פישינג
והוא מציע לי הגנה מה אני צריך לעשות ?? כדי שהפרטים יגיעו אלי ....
אני מנסה לעשות פישינג לפייסבוק והצליח לה האתר והכול ושאני שם איימל וסיסמא זה לא רושם לי אותם באתר כאילו הפייסבוק יודע שזה פישינג
והוא מציע לי הגנה מה אני צריך לעשות ?? כדי שהפרטים יגיעו אלי ....
|
|
הגנה אי אפשר להפסיק יגידו לך שאפשר פה אבל אפשר רק שיתחברו אז יהיה סמל של פייסבוק ויהיה רשום עברו לפייסבוק ואז אזהרה
תעשה עם מעבר לאתר אחר
אחי תקשיב לא הבנת אותי הם מכניסים שם וסיסמא ואז הפיסבוק שולח להם ואז אני לא מקבל כלום
We protected you from a malicious site
The website that directed you here was likely attempting to perform a malicious action on your account. We have prevented it from doing so. If you feel this was done in error you may let us know below.
וניסיתי גם לעשות לוואלה עם קבצים מוכנים העלתי לאיחסון ושאני שם שם וסיסמא זה מכניס אותי לדואר אפילו שבGET רשום פייסבוק
40 צפיות ותגובהה 1 ???
נו כולם פה יודעים לעשות את זה טיפה עזרההה
מי המפגר שיעזור לך? תלמד
לך תיזדיין ימאנייקקק בן זונה אני בטוח שיש פה אנשים לא מסריחים כמוך שיעזרו למתחילים אז עם אין לך משהו חשוב להגיד תשב ותשתוק
לאאא משנהה אנשים היסתדרתי תודה למי שעזרר בפרטי וshad0w19 אתה יכול למצוץץ לייייי
אחי אתה קידי O_O
מי שמנייאק פה זה אתה gal שהולך לקחת לאנשים משתמש וסיסמא
עזבו אותו.. פשוט אל תענו לו באשכולות וזהו.
חלאס כבר עם הפישינג המיושן הזה יש לך את desktop פישינג כולם חרשו את העולם עם פישינג אף אחד לא יאמין לך!
USL אני לא כמו כולם שולח לינק ומחכה שיכנסו אני שולח לינק לאתר הם נכנסים אני מקבל תעוגיות נגמר הסיפור O_O או שפשוט אני עושה להם TABBING.
זאת חשיבה:0
חאלס לריב כולה פישינג מטומטם !! ,