טוב איך להתחיל את זה?
אני וידידה שלי רבנו כמו עוד ערב רגיל בסוכה שלנו אבל הריבים הקודמים היו קטנים וגם חלקם בצחוק.
ועכשיו הגיע הריב הגדול....
הריב שבאמת התחרפנתי מימנו בהתחלה זה לא היה ריב בהתחלה היא פשוט הציקה לי רבתי עם חבר שלי מכות בצחוק ונפל הגחל של הנרגילה היא לקחה תגחל עם המלקחיים והעיפה אותו לכיוון שלי על זה וויתרתי כי הייתי עסוק בלריב עם חבר שלי בצחוק...
ואז איזה משהו נשרף והיה ריח ממש מגעיל כנראה איזה פלסטיק נשרף טוב היא באה עלינו בטענה שאנחנו עושים פה בלאגן וביגללנו נשרף ושנרים את הגחל ואת הפלסטיק ונזרוק אותו!
אז על זה היתעצבנתי (חכו זה לא הפעם הראשונה שאני מתעצבן היום) צעקתי עליהה ''תרימי תתחת המסריח שלך ותרימי תגחל תיראו אותה מחלקת פקודות!!''
אחרי זה אני וחבר שלי יצאנו לעשן תנרגילה בחוץ(מחוץ לסוכה) והיא בנתיים כמו שהיא אמרה ניסתה להירדם.
כשעישנו תנרגילה הראש עוד שניה נפל אז לחשתי לחבר שלי לחזק אותו,והידידה שלי צעקה עליי כי היא חשבה שאני דיברתי עלייה
וזה מה שהיא אמרה: ''יבן זונה מה אתה לוחש ל א' (חבר שלי[שם בדוי]) עליי דברים אהה כוס אמא שלך על דבר עליי''.
ואז פשוט נשרף לי הפיוז!!
התחלתי לצעוק עלייה לקלל אותה להוציאא עלייה תעצביםם אמרתי לה : מה את חושבת שכול העולם סביבך מי ידבר עלייך ימגעילה יתהפך העולם אני לא ידבר עלייך לכי זדייני לך בשקט בצד,
ומאמצע שום מקום חברה שלה קפצה והתחילה להתערב וחברה שלה חברה של חבר שלי אז לא נעים לי פשוט לרדת עלייה אז ירדתי עלייה ירידות קטנות והמשכתי עם השניה.
אזז היא התקרבה עליי ונתנה לי סטירה קיללתי אותה עוד פעם ונרגעתי טיפה.
ועכשיו אני בעצבים!!
היגעתי למצב שאמרתי לחברים שלי או שהיא הולכת או שאני הולך הם אמרו לי נדבר על זה מחר.
למרות שאני בעצבים הפריקה הזאת עזרה לי

ציטוט ההודעה