טוב אני מאמין שכולכם ראיתם את הפרומו המורחב של העונה ה-3 של הבורר,ומי שעוד לא ראה:
בתור מעריץ גדול של הסדרה החלטתי לנתח לכם את הפרומו שהיה די קצר אך מרובה סימני שאלה.
בניגוד לפרומו הראשון של העונה השניה,שם ראינו בעיקר אקשן ופחות עלילה,כאן הפרומו מתרכז יותר בעלילה ופחות באקשן,שלא חסר בסדרה.אולי זה מרמז על כך שבגלל שזאת אולי העונה האחרונה הסדרה תתמקד יותר בעלילה ובשאלה הגדולה:מי ינהל את האימפריה?בפרומו גם רואים שהסדרה הולכת להיות יותר רצינית ודרמטית.
בתחילת הפרומו הבורר אומר שלהיות מלך זה לא דבר קל,והוא לא מכיר מישהו שסירב כשהוצע לה התפקיד.
כצפוי,הבורר רואה את נדב כיורש שלו.נדב כמו בעונה הקודמת מסרב לקבל את זה שהוא היורש,הוא אומר
לו שהוא לא יהיה מה שהוא רוצה שהוא יהיה אבל הבורר עונה לו במילים הבאות:"אתה כבר מה שאני רוצה שתיהיה".
גם אחרי שדקר את יגאל הנאצי והילד שלו מת נדב מסרב בתוקף להיכנס לעולם הפשע.
מהמשך הפרומו כבר מבינים שהוא הולך להיכנס עמוק לעולם הפשע עד כדי כך שהוא יהיה מבוקש במשטרה.
בהמשך הפרומו אבי מקלל את ברוך ואומר לו שהוא יעזוב אותו ואת האימפריה,הסיבה ברורה כמובן.
אני לא יודע מה יהיה בין אבי לנדב,אבל הולך להיות קרע גדול בין אבי והבורר ואני לא יופתע אם הם
לא ידברו כל העונה.שלא תבינו לא נכון,הבורר כן רוצה שאבי יקח חלק בניהול האימפריה,אבל נדב יהיה
המוח אבל אבי לא מסתפק בזה.
הקטע האחרון עליו אני רוצה לדבר זה הקטע האחרון בו השוטר קדיליו (כן כן זה שהתעמת עם אבי בקטע ההוא שפורסם ביוטיוב)
אומר שהם הולכים לתפוס אותו (נדב) חי או מת והכי חשוב מהר.ואז רואים את נדב על גג של בניין וקדיליו מכוון אליו אקדח,ובסוף נשמעת ירייה.
אני מאמין שזה הולך להיות בפרק האחרון,או אולי אפילו בסצינה האחרונה.
למה רוצים לתפוס את נדב?אני לא מאמין שרק בגלל הרצח של יגאל הנאצי,בגלל שקדילו אמר שהם יתפסו אותו חי או מת,
צמד מילים כמו "חי או מת" אומרים על רוצחים סדרתיים ומבוקשים כמו בן לאדן.כנראה שלפני הסצינה הזאת נדב עוד הולך
לחסל את האחים קובלובה ואת כל האוייבים של הבורר לדורותיהם.
עוד כמה דברים קטנים שהיו בפרומו,אפשר היה לראות כמה קטעים שכנראה יהיו בפרק הראשון אחרי שהם יצאו מהמלון בו דקר נדב את יגאל הנאצי.
היה קטע בו יוסי מכוון אקדח על מישהו,אלוהים יודע מי.
וקטע שמישהו נכנס עם אקדח (קשה לזהות מי) לחדר בבית חולים.
זהו סה"כ היה אחלה פרומו והולכת להיות לפי דעתי עונה הרבה יותר טובה מהקודמות עם הרבה סגירת מעגלים ואקשן.
[IMG]http://images.***.co.il/newdesign/misc/progress.gif[/IMG]

ציטוט ההודעה

*^~דניאל~^*