שמעו מישו יכל לשלוח לי בפרטי איזה תחרות פורומים של אמריקה ???? אני לא מוצא פורום נורמאלי כמו אטרף או משו כזה דומה של אמריקה !!! זה ממש מעניין אותי , אני לא רוצה על תחום אחד אני רוצה על מלא כמו פה !! זה מממש מעניין !![]()
שמעו מישו יכל לשלוח לי בפרטי איזה תחרות פורומים של אמריקה ???? אני לא מוצא פורום נורמאלי כמו אטרף או משו כזה דומה של אמריקה !!! זה ממש מעניין אותי , אני לא רוצה על תחום אחד אני רוצה על מלא כמו פה !! זה מממש מעניין !![]()
סיפור החיים:
"בגיל 6 מכניסים אותה למיטה ומספרים לה סיפור, בגיל 16 מספרים לה סיפור בשביל להכניס אותה למיטה, בגיל 26 היא נכנסת למיטה בלי סיפור, בגיל 36 היא נכנסת למיטה ועושה מזה סיפור, בגיל 46 היא מספרת לך סיפור כדי להכנס למיטה, בגיל 56 אתה מספר לה סיפור כדי לא להכנס איתה למיטה ובגיל 76 נגמר הסיפור..."
|
|
You Should Check Out: The Insane forum
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
תודה ! עוד ?![]()
סיפור החיים:
"בגיל 6 מכניסים אותה למיטה ומספרים לה סיפור, בגיל 16 מספרים לה סיפור בשביל להכניס אותה למיטה, בגיל 26 היא נכנסת למיטה בלי סיפור, בגיל 36 היא נכנסת למיטה ועושה מזה סיפור, בגיל 46 היא מספרת לך סיפור כדי להכנס למיטה, בגיל 56 אתה מספר לה סיפור כדי לא להכנס איתה למיטה ובגיל 76 נגמר הסיפור..."
The Yemon forum.
which is money written backwards
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
תודה רבה על העזרה אחי !!! אבל זה לא בדיוק מה שחיפשתי XD
סיפור החיים:
לא נראלי שיש.. אנחנו ייחודים.