לכבוד S.P.Q.R,
הרינו להודיעך כי קיבלת אזהרה בפורום אטרף.
סיבת אזהרה: עבירה על חוקי הפורום
-------
נמאס לי מכל ההתנהלות שלך!
-------
אזהרה זאת שווה 1 נקודות אזהרה ועלולה להוביל לגישה מוגבלת לפורום עד שתפוג. אזהרות משמעותיות לא פגות לעולם.
הודעה מקורית:
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?p=6278014
אויי ויי!! הוא זרק כיסא על חתולה מסכנה? צריכים לשלוח אותו לכלא! לקרוא למוסד שיחטוף אותו, מזה הוא ממש מחבל!
תעשו לי טובה....סתם ערס חסר שכל, ובאמת מסכן החתול. אבל מה אתם עושים מזה סיפור? זה קורה כל יום אלף פעם. אולי גם תאשים את העירייה על זה שלא מציבה שומרים שישמרו בכל מקום בעיר שדבר כזה לא יקרה אה?
"לפי דעתי צריך להאשים את הערים שזה קרה שם, כי אם היו נותנים לילדים האלה מועדון/ מקום קטן עם משחקים אז זה לא היה קורה!"
מה הקשר?....גם אם היה( ויש, מה אין מקומות לעסוק בהם בספורט? או בלימודים? בטח שיש) זה לא אומר שהוא היה חייב ללכת אליהם. אז איך בדיוק אתה מאשים את העירייה.
למה מה קרה? עשית סטטיסטיקה, וגילית שיש שמה פי 5 יותר מתעללים מאשר בכל מקום אחר? אה?
בברכה,
צוות פורום אטרף.
טוב, יאללה. אני הולך עם זה עד הסוף. אני בן של זונה, אם אני הייתי לא בסדר בכל העניין הזה.
ממתי להביע דעה=אזהרה?
איפה בדיוק עברתי על חוקיי הפורום?! ממתי להביע דעה - זאת עבירה על חוקי הפורום?! ממתי?
אושרי, נשבר לי הזין מזה שאתה בחרת צד ומשם אתה רק מתגוננן. בשביל להיות מפקח צריך להיות נטרלי.
הבעתי דעה - מחקת לי ת'תגובה.
המנהל אמר לי "ואתה סתום ת'פה שלך!" - נתת לי אזהרה.
הבעתי דעה(בלי קללות ובלי להעליב) - אמרת שאני 'מלהיט' ת'ענינים.
אז ת'יודע מה?! לך קפוץ לי.