למה בעצם שנאמין בקיומו של אלוהים? אני חשבתי על זה ואני לא מוצא שום סיבה להאמין שיש אל שברא את הכול, זה מתחיל מסיפור הבריאה, אני אמור להאמין ש:
אלוהים יצר הכול בשישה ימים ונח בשביעי, והוא גם ברא את הצמחים לפני שברא את השמש- אז אם מישהו יטען שכל יום הוא מיליארד שנה- הצמחים בעצם שרדו ללא שמש מיליארד שנה, הוא גם ברא את האדם שממנו הוא לקח צלע וברא את האישה (בסופו של דבר האישה הייתה כביכול מפולתו של אדם- אז אלוהים עשה את זה בכוונה?) ואחר כך בא נחש מדבר!! שפיתה את חווה לאכול מעץ הדעת ואז חווה פיתתה את אדם, הם הבינו שהם ערומים התכסו בעלים, אלוהים כעס וסילק אותם מגן עדן- WTF נחש מדבר? עץ דעת? פרי אסור? איך אני אמור להאמין בדברים הללו? אז אמרו שאני לא קראתי את הפירושים של התורה- אתם רציניים? פירושים? יעני כל דבר שלא הגיוני יבוא מישהו ויכסה על זה עם פירוש? זה בעצם אומר: "אנחנו נאכל את העוגה ונשאיר אותה שלמה"- כי ככה התורה לא טועה לעולם, וקחו גם את מעמד הר סיני נתנו למשה חוקים שאחר כך עם ישראל הפר אחד אחד בגיבוי ובהוראה של אותו אלוהים בדיוק!- לקרוע נשים הרות? לרצוח עוללים? למה?!?!?! מה הם חטאו? אתה רוצה לרצוח את האבות שלהם כי הם עשו לך משהו אז למה הם קשורים? למה גם אותם? עולל שרק יצא מהבטן של אימו, אני פשוט ראיתי דברים כך כך אכזריים כל כך הרבה גזענות בתורה כל כך הרבה דברים שפשוט לא נכונים מהיסוד, אני כאדם מוסרי ובטח כאחד שיודע מה גזענות יכולה לעשות (שואה) לא הולך להפלות אף גוי ולחשוב שהוא שקרן ושהבשר שלו כמו של בהמה (זה מהפירושים) (לא כך היה בשואה? אמרו שיהודים הם צפיתי מחלות ובוגדים ולא בני אדם, לא?), אז כן התורה היא לא מוסרית ולא הגיונית ולכן אני מסרב להאמין בה, אני מסרב להיות גזען כלפי אחרים שלא עשו לי כלום.
* מי שחושב שאני סילפתי פה משהו או שלא באמת קרעו נשים הרות וביצעו דברים נוראים וממש זוועות:
http://thethinkingatheist.com/bible_atrocities.html

ציטוט ההודעה