קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון]צעירי ישראל!!האם באמת יש לנו עתיד ?
    על ידי קופיקו בפורום כדורגל
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 28-12-2007, 20:24
  2. תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 08-11-2005, 23:25
  3. [דיון] האם אתם זונות גראפיקה?
    על ידי Doronz בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 03-11-2005, 23:49
  4. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 14:21
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

[דיון] האם בכלל יש לנו סיבה להאמין?

ברירת מחדל [דיון] האם בכלל יש לנו סיבה להאמין?

למה בעצם שנאמין בקיומו של אלוהים? אני חשבתי על זה ואני לא מוצא שום סיבה להאמין שיש אל שברא את הכול, זה מתחיל מסיפור הבריאה, אני אמור להאמין ש:

אלוהים יצר הכול בשישה ימים ונח בשביעי, והוא גם ברא את הצמחים לפני שברא את השמש- אז אם מישהו יטען שכל יום הוא מיליארד שנה- הצמחים בעצם שרדו ללא שמש מיליארד שנה, הוא גם ברא את האדם שממנו הוא לקח צלע וברא את האישה (בסופו של דבר האישה הייתה כביכול מפולתו של אדם- אז אלוהים עשה את זה בכוונה?) ואחר כך בא נחש מדבר!! שפיתה את חווה לאכול מעץ הדעת ואז חווה פיתתה את אדם, הם הבינו שהם ערומים התכסו בעלים, אלוהים כעס וסילק אותם מגן עדן- WTF נחש מדבר? עץ דעת? פרי אסור? איך אני אמור להאמין בדברים הללו? אז אמרו שאני לא קראתי את הפירושים של התורה- אתם רציניים? פירושים? יעני כל דבר שלא הגיוני יבוא מישהו ויכסה על זה עם פירוש? זה בעצם אומר: "אנחנו נאכל את העוגה ונשאיר אותה שלמה"- כי ככה התורה לא טועה לעולם, וקחו גם את מעמד הר סיני נתנו למשה חוקים שאחר כך עם ישראל הפר אחד אחד בגיבוי ובהוראה של אותו אלוהים בדיוק!- לקרוע נשים הרות? לרצוח עוללים? למה?!?!?! מה הם חטאו? אתה רוצה לרצוח את האבות שלהם כי הם עשו לך משהו אז למה הם קשורים? למה גם אותם? עולל שרק יצא מהבטן של אימו, אני פשוט ראיתי דברים כך כך אכזריים כל כך הרבה גזענות בתורה כל כך הרבה דברים שפשוט לא נכונים מהיסוד, אני כאדם מוסרי ובטח כאחד שיודע מה גזענות יכולה לעשות (שואה) לא הולך להפלות אף גוי ולחשוב שהוא שקרן ושהבשר שלו כמו של בהמה (זה מהפירושים) (לא כך היה בשואה? אמרו שיהודים הם צפיתי מחלות ובוגדים ולא בני אדם, לא?), אז כן התורה היא לא מוסרית ולא הגיונית ולכן אני מסרב להאמין בה, אני מסרב להיות גזען כלפי אחרים שלא עשו לי כלום.

* מי שחושב שאני סילפתי פה משהו או שלא באמת קרעו נשים הרות וביצעו דברים נוראים וממש זוועות:

http://thethinkingatheist.com/bible_atrocities.html
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של False
    שם פרטי
    False :)
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    כיום זמינה, המחר זה לטובה, אבל של מי? אם לא אני, נישברתי שוב למטאפורות של ליבי...

למען האמת אני שמעתי שדווקא פרשת בראשית היא מעין משל ונימשל , שמנסה להסביר שצריך לשמוע לצוא האל..
    ואם לא מות תמות
    =-=-=-=
    הטקסט הזה יותר ענק מקטע תאטרון דרמתי
    =-=-=-=
    YouTube-MrFalseProd

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect