לפני כחודשיים למעשה התגייסתי לצבא, עקרונית הייתי אמור להיות מגוייס ליחידה קרבית, חיכיתי לזה כמו שלא חיכיתי למש'ו בחיים שלי. אנשים
קראו לי משוגע שספרתי את הימים כדי להגיע וואלה לשרת בשביל המדינה שלי, להלחם בשבילה, לקרוע את התחת שלי בשביל להלחם. יום
לפני גיוס, קרא לי הקב''נ ובגלל בעיה משפחתית המליץ לי ב''חום'' לוותר על הקרבי והעלה אותי לכעס 41. אמרתי לעצמי לא נורא, בדוק אני אמצא
מש'ו שאני אוכל לשרת בו ולתרום. בכל זאת, צבא. זה מש'ו שתמיד חלמתי עליו וסימנתי אותו כאחד השאיפות שלי, הגעתי לגיוס ועשיתי טירונות
במחנה 80, ביום מיונים אמרו לי שאני בעצם הולך לבה''ד 20, חייל החימוש. הדבר שהכי פחות רציתי, ואני האמת אומר לכם את זה בשיא הבושה
עשיתי ת'דבר שבחיים שלא חשבתי שאני אעשה דפקתי נפקדות ולא לקחתי ת'צו, חודש לאחר מכן התייצבתי במחנה 80, קיבלתי תנאי ולקחתי ת'צו
לבה''ד 20. והנה הופה אני בבה''ד 20, מוצא את עצמי חבשן מסריח ומצטער שאשכרה אני אומר את זה, מבקש ואני שיא הרציני לראות רופא,
משקית''ש בגלל הבעיות שאותם לא גייסו אותי לקרבי, אני נתקל בקשיים מטורפים. בנוסף, הנגד הנחמד שלי סימן אותי והגעתי איתו למצבים מכוערים
של קללות וריבים. היום הגעתי לשיא השפל למעשה, הוא ביטל לי ת'אפטר (אני בהמתנה לקורס) ואני אומר לו אין לי אוכל בבית, אחים שלי רעבים,
אני צריך ללכת להביא להם אוכל, לא עיניין אותם בכלל. (אבא שלי לא מצליח להעמיד תקציב לבד ובעצם עד הגיוס אני זה שעזר לו) המפקד אמר לי
אתה לא הולך הביתה עד שלא תשפט על אתמול, אמרתי לו תשפוט אותי אין לי בעיה, רק תן לי ללכת למלות ת'מקרר ואני חוזר לפה, אני לא בורח
מהתחייבות אני עומד מאחוריי המעשים שלי וקיבלתי בומבה לפנים שהוא אומר לי אשכרה לא, באותו רגע לא חשבתי פעמיים והלכתי הביתה, קניתי
אוכל,
ואני אומר לעצמי בשיא העירעור לבוא ביום ראשון ולעמוד פנים מול פנים עם המפקדים? כשאני יודע בדוק שאני הולך לקבל חתיכת ז*ן ? בקיצור
החשק שלי לשרת בצבא ירד, אני מרגיש שוואלה שום דבר לא הולך לי, הרגשתי שפה זה פורום צבא וגיוס ואפשר לקבל פה יעוץ כי ראיתי
פה שאנשים מבינים ועברו פה חוויות עם הצבא. אני אשמח לאיזה הצעות מה לעמוד, איך לעשות, כי אני שוב אומר אני אף פעם לא הייתי נגד
הצבא והבעיות התחילו כשאני מקבל התעלמות מוחלטת מהמערכת.

לחץ על הכפתור 
ציטוט ההודעה