שלום , שמי רועי ,
ניגש ישר לעניין .
אני תמיד האמנתי באלוקים , שהייתי במצוקה או עצב הייתי מדבר איתו במחשבות שלי אבל מונולוג . הוא לא התגלה אליי במחשבות או משהו חח . אני אפעם לא דיברתי איתו על נושאים שטותיים כמו תעזור לי במבחן וכו' אלה רק על דברים חשובים ומשמעותיים מאוד ! וגם הרבה על עזרה לאנשים אחרים !
אפעם לא ביקשתי בלי להחזיר . אני לא מהאנשים שמבקשים בלי לעשות כלום ואז מתלוננים למה הם לא קיבלו ! אני תמיד נותן .
אני תמיד מחייך אני ממש אוהב לעזור לאנשים אני מחפש את הצדק בדברים ואפחד לא יכול להתווכח איתי יש לי כישרון להסביר למה זה צודק !
אם אני רואה מישהו עושה משהו לא מוסרי אני ישר פותח את הפה שלי אין אצלי היסוסים אני לא פוחד לדבר . ותמיד אני יוצא צודק שבדרך כלל מן הסתם אני לא פותח את הפה על סתם דברים . תמיד יהיו את אלה שמנסים להתווכח אבל יש יותר מאמונות כך אני חושב מה שהכי חשוב בחיים זה להיות בנאדם טוב ! ויש לי סלוגן שלקחתי אותו מאבא שלי "קודם תהיה בן-אדם טוב , אחר כך תפנה מקום לדברים אחרים" כל פעם שהייתי קטן והייתי מבלבל את המוח עם עוד שאלה שטותית שאני רוצה לעשות ככה וככה הוא היה אומר לי את זה .
אני מאוד בוגר לגילי , זה קרה בגיל 15 שנפתחו עייני ! התבגרתי בצורה שלא תאמן . פשוט דיברתי כמו בנאדם בוגר חשבתי על הכל . כל נושא שמדברים אני גם חושב מעבר לנושא (לדוגמא פעם בבית ספר דיברו על הורים שלא נמצאים בבית עם הילדים בצהריים וכולם בילבלו את המוח כמה זה לא נכון מה שההורים עושים ואני ישר אמרתי את שלי ואמרתי שלא לכל ההורים יש זמן להיות בצהריים ויש להם כל כך הרבה דברים על הראש כמו עבודה בשביל שהילדים יוכלו לאכול בצהריים ועוד הרבה דברים שאני לא יזכיר עכשיו . וכל ההורים הסתכלו עליי בתדהמה והרגשתי שאני יודע מה הם עוברים) .
אני חושב בצורה נכונה ויש לי לב טוב . נגיד חברים אומרים לי "בוא נלך בלי לשם טיפ למה מי הוא הזין הזה שאני ישים טיפ בשבילו" וכולם הולכים אבל אני נשאר ואומר לא ! ופשוט נותן טיפ לבנאדם ומכבד אותו ! ואחרי זה אני מסביר להם שהבנאדם עובד קשה ומשרת אותך בחיוך
מכבד אותך וכמו שאתה היית רוצה לקבל טיפ גם הוא , אני מסביר להם שיש קצת מעבר מכמה שקלים שיש להם משמעות רבה .
וגם יש לי עוד קוד שאומר "לפני שאתה עושה , תחשוב עם היו עושים לך" כמו שמישהו שורט מכונית אני ישר חושב מה אם זאת הייתה המכונית שלי ? בדרך כלל כמה אפסים שאני לא לוקח אותם ברצינות צוחקים ואומרים שאני מזיין תמוח על הסיפור עם הטיפ ושזין הם ישימו .
הם גם לא חברים שלי ... ואני בתקווה שהם ישתנו . החבר הכי טוב שלי מבין כבוד ויש לו חוכמת חיים ולפעמים גם הוא עושה שטויות לא מוסריות אבל אני מסביר לו כי הוא מישהו ששווה להשקיע עליו את הזמן והוא באמת השתנה רציני מאז לפני שנה . הוא פתאום נהיה חכם ואפילו לפעמים מתקן אותי .
טוב אחרי כל זה , זה נשמע כאילו אני בנאדם יבש שלא מבלה ומזיין כל היום תמוח .
אז דווקא לא אני פשוט משוגע סטלן ומצחיק . בכל מקום שאני נמצא אני יודע איך לדבר עם אנשים ולהנות איתם אני מצחיק אותם אש
ובהרבה מאוד מאוד מקומות אומרים לי ללכת לעשות סטאנדאפ !
אני מאלה שאוהבים להתלבש עם פתאום שתי שעונים על היד ולצחוק שאחד לחורף ואחד לקיץ כי אני תמיד שוכח לכוון תשעה ,
אלה שלובשים כובע גרב עם פונפונים לפעמים .
אני זורם עם בנות ואוהב לצאת ולבלות איתן .
וכל זה אני סה"כ בין 16 .
עכשיו נגיע לנושא העיקרי אני באמת מאמין בתנ"ך וכל השאר אבל אני לא מסוגל פשוט לא יכול להתחיל בסגנון חיים של דתי !
כל המשפחה שלי חילונית ! ואני לא יתחיל ללכת עם ציציות וכיפה או לא לנהוג בשבת ולא לאכול חלב ובשר לא ולא ולא .
לא יכול אני לא חושב שזה נכון ! פשוט אני מאמין בה' אבל אני מאמין שמה שהוא באמת רצה זה שבני האדם יהיו אנשים טובים !
בשביל מה כל עשרת הדיברות ? "אל תרצח" "אל תחמוד" "אל תגנוב" וכל השאר ? כל אלה קשורים למוסריות ללהיות בני אדם טובים ...
ואני עושה הכל בשביל להיות כזה . תאמת פשוט נולדתי כזה !
אני לא חושב שאם אני לא יאכל בשר וחלב או לא יסע בשבת את זה יעריך ה' .
אלה זה שאני בנאדם טוב ותמיד רק עזרתי וחשבתי על צדק את זה אני חושב שהוא יעריך .
אני חושב שכל התנאים הקשים האלה כמו לא להדליק חשמל לא לסוע אלה תנאים בשביל להראות שאתה באמת מאמין בה' .
אני מאמין בו ופשוט לא רוצה לשנות את סגנון חיי . רוצה להמשיך להיות בנאדם טוב כמו שאני ולהנות , בלי כל התנאים שציינתי וכל הסגנונות לבוש .
דרך אגב אני גם בנאדם מנומס מאוד .
נ.ב :
שמתי לב שאני גם ממלא הרבה מצוות מבחירה ולא בגלל שככה כתוב בתנ"ך .
לדוגמא - אפעם אני לא עשיתי קעקוע או פירסינג ואני לא יעשה , לא בגלל שככה כתוב בתנך אלה בגלל שאני פשוט חושב שזה מכער את הגוף ופשוט לא אוהב את זה . אצל אנשים אחרים אני רואה עגיל אני יכול להגיד שזה פשוט פצצה או קעקוע אבל עליי
אין בחיים אני לא יכול לא יודע איך להסביר את זה ... אני רואה מישהו עם קעקוע יפה אחר כך אני חושב עליי ואומר איך הוא יכול לעשות את זה ?!
אני לא גונב ! לא בגלל שכתוב בתנ"ך אלה בגלל שאני חושב "אם היו גונבים לי איך הייתי מרגיש" וגם כי זה לא יפה ולא נכון .
אני לא בוגד ! בגלל שאני מתחשב בריגשותיה של אישה ואני לא יכול לדמיין אותה עצובה ושבורה בגלל מעשה כזה שעשיתי ,
אני רוצה מישהי אחרת ? אני פשוט נפרד ממנה והולך אל האחרת (בדרך כלל לא קורה אבל במקרים קיצוניים שהתאהבתי נגיד) .
אפילו שכנעתי חבר לא לבגוד בחברה שלו !
אני לא משקר .. אני אומר את האמת , לפעמים קורה שאני חייב לשקר בשביל מטרה טובה ! ברור שאני לא יבגוד במישהי וישקר לה שלא כי אני מעדיף את האמת המרה , אך לפעמים יש מקרים שלא קרה שעשית משהו לא נכון אם אמרת משהו שונה .
מי שראה תסרט שקרן שקרן שקרן יבין אותי .
ועוד ..
אז השאלה שלי האם אתם מצדיקים אותי ? האם החשיבה שלי נכונה ?
אם אתם רוצים לתקן אותי להגיד לי למה אני טועה או מה אתם חושבים אז בבקשה !
השקעתי חח ומצטער מאוד על החפירה !
אשמח לתגובות תודה מראש !!![]()

ציטוט ההודעה