קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [חתימה] GEIISTER משופרת לבאטל *כנסו זה חשוב לי מאוד!!!*
    על ידי OriOriOr123 בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 31-01-2009, 16:13
  2. חשוב מאוד כנסו כולם!
    על ידי giliagili בפורום מבצע "עופרת יצוקה"
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 13-01-2009, 22:16
  3. חוק |חוק חשוב מאוד!!! כנסו.
    על ידי LebronJames בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 28-08-2007, 11:00
  4. חשוב מאוד!- כנסו!
    על ידי KoKo_LoCo בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 22-02-2007, 20:23
  5. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 23-10-2005, 18:27
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 26

סגנון חיים ! חשוב לי מאוד כנסו ..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל סגנון חיים ! חשוב לי מאוד כנסו ..

שלום , שמי רועי ,
    ניגש ישר לעניין .
    אני תמיד האמנתי באלוקים , שהייתי במצוקה או עצב הייתי מדבר איתו במחשבות שלי אבל מונולוג . הוא לא התגלה אליי במחשבות או משהו חח . אני אפעם לא דיברתי איתו על נושאים שטותיים כמו תעזור לי במבחן וכו' אלה רק על דברים חשובים ומשמעותיים מאוד ! וגם הרבה על עזרה לאנשים אחרים !
    אפעם לא ביקשתי בלי להחזיר . אני לא מהאנשים שמבקשים בלי לעשות כלום ואז מתלוננים למה הם לא קיבלו ! אני תמיד נותן .
    אני תמיד מחייך אני ממש אוהב לעזור לאנשים אני מחפש את הצדק בדברים ואפחד לא יכול להתווכח איתי יש לי כישרון להסביר למה זה צודק !
    אם אני רואה מישהו עושה משהו לא מוסרי אני ישר פותח את הפה שלי אין אצלי היסוסים אני לא פוחד לדבר . ותמיד אני יוצא צודק שבדרך כלל מן הסתם אני לא פותח את הפה על סתם דברים . תמיד יהיו את אלה שמנסים להתווכח אבל יש יותר מאמונות כך אני חושב מה שהכי חשוב בחיים זה להיות בנאדם טוב ! ויש לי סלוגן שלקחתי אותו מאבא שלי "קודם תהיה בן-אדם טוב , אחר כך תפנה מקום לדברים אחרים" כל פעם שהייתי קטן והייתי מבלבל את המוח עם עוד שאלה שטותית שאני רוצה לעשות ככה וככה הוא היה אומר לי את זה .
    אני מאוד בוגר לגילי , זה קרה בגיל 15 שנפתחו עייני ! התבגרתי בצורה שלא תאמן . פשוט דיברתי כמו בנאדם בוגר חשבתי על הכל . כל נושא שמדברים אני גם חושב מעבר לנושא (לדוגמא פעם בבית ספר דיברו על הורים שלא נמצאים בבית עם הילדים בצהריים וכולם בילבלו את המוח כמה זה לא נכון מה שההורים עושים ואני ישר אמרתי את שלי ואמרתי שלא לכל ההורים יש זמן להיות בצהריים ויש להם כל כך הרבה דברים על הראש כמו עבודה בשביל שהילדים יוכלו לאכול בצהריים ועוד הרבה דברים שאני לא יזכיר עכשיו . וכל ההורים הסתכלו עליי בתדהמה והרגשתי שאני יודע מה הם עוברים) .
    אני חושב בצורה נכונה ויש לי לב טוב . נגיד חברים אומרים לי "בוא נלך בלי לשם טיפ למה מי הוא הזין הזה שאני ישים טיפ בשבילו" וכולם הולכים אבל אני נשאר ואומר לא ! ופשוט נותן טיפ לבנאדם ומכבד אותו ! ואחרי זה אני מסביר להם שהבנאדם עובד קשה ומשרת אותך בחיוך
    מכבד אותך וכמו שאתה היית רוצה לקבל טיפ גם הוא , אני מסביר להם שיש קצת מעבר מכמה שקלים שיש להם משמעות רבה .
    וגם יש לי עוד קוד שאומר "לפני שאתה עושה , תחשוב עם היו עושים לך" כמו שמישהו שורט מכונית אני ישר חושב מה אם זאת הייתה המכונית שלי ? בדרך כלל כמה אפסים שאני לא לוקח אותם ברצינות צוחקים ואומרים שאני מזיין תמוח על הסיפור עם הטיפ ושזין הם ישימו .
    הם גם לא חברים שלי ... ואני בתקווה שהם ישתנו . החבר הכי טוב שלי מבין כבוד ויש לו חוכמת חיים ולפעמים גם הוא עושה שטויות לא מוסריות אבל אני מסביר לו כי הוא מישהו ששווה להשקיע עליו את הזמן והוא באמת השתנה רציני מאז לפני שנה . הוא פתאום נהיה חכם ואפילו לפעמים מתקן אותי .

טוב אחרי כל זה , זה נשמע כאילו אני בנאדם יבש שלא מבלה ומזיין כל היום תמוח .
    אז דווקא לא אני פשוט משוגע סטלן ומצחיק . בכל מקום שאני נמצא אני יודע איך לדבר עם אנשים ולהנות איתם אני מצחיק אותם אש
    ובהרבה מאוד מאוד מקומות אומרים לי ללכת לעשות סטאנדאפ !
    אני מאלה שאוהבים להתלבש עם פתאום שתי שעונים על היד ולצחוק שאחד לחורף ואחד לקיץ כי אני תמיד שוכח לכוון תשעה ,
    אלה שלובשים כובע גרב עם פונפונים לפעמים .
    אני זורם עם בנות ואוהב לצאת ולבלות איתן .

וכל זה אני סה"כ בין 16 .

עכשיו נגיע לנושא העיקרי אני באמת מאמין בתנ"ך וכל השאר אבל אני לא מסוגל פשוט לא יכול להתחיל בסגנון חיים של דתי !
    כל המשפחה שלי חילונית ! ואני לא יתחיל ללכת עם ציציות וכיפה או לא לנהוג בשבת ולא לאכול חלב ובשר לא ולא ולא .
    לא יכול אני לא חושב שזה נכון ! פשוט אני מאמין בה' אבל אני מאמין שמה שהוא באמת רצה זה שבני האדם יהיו אנשים טובים !
    בשביל מה כל עשרת הדיברות ? "אל תרצח" "אל תחמוד" "אל תגנוב" וכל השאר ? כל אלה קשורים למוסריות ללהיות בני אדם טובים ...
    ואני עושה הכל בשביל להיות כזה . תאמת פשוט נולדתי כזה !
    אני לא חושב שאם אני לא יאכל בשר וחלב או לא יסע בשבת את זה יעריך ה' .
    אלה זה שאני בנאדם טוב ותמיד רק עזרתי וחשבתי על צדק את זה אני חושב שהוא יעריך .
    אני חושב שכל התנאים הקשים האלה כמו לא להדליק חשמל לא לסוע אלה תנאים בשביל להראות שאתה באמת מאמין בה' .
    אני מאמין בו ופשוט לא רוצה לשנות את סגנון חיי . רוצה להמשיך להיות בנאדם טוב כמו שאני ולהנות , בלי כל התנאים שציינתי וכל הסגנונות לבוש .
    דרך אגב אני גם בנאדם מנומס מאוד .

נ.ב :
    שמתי לב שאני גם ממלא הרבה מצוות מבחירה ולא בגלל שככה כתוב בתנ"ך .
    לדוגמא - אפעם אני לא עשיתי קעקוע או פירסינג ואני לא יעשה , לא בגלל שככה כתוב בתנך אלה בגלל שאני פשוט חושב שזה מכער את הגוף ופשוט לא אוהב את זה . אצל אנשים אחרים אני רואה עגיל אני יכול להגיד שזה פשוט פצצה או קעקוע אבל עליי
    אין בחיים אני לא יכול לא יודע איך להסביר את זה ... אני רואה מישהו עם קעקוע יפה אחר כך אני חושב עליי ואומר איך הוא יכול לעשות את זה ?!
    אני לא גונב ! לא בגלל שכתוב בתנ"ך אלה בגלל שאני חושב "אם היו גונבים לי איך הייתי מרגיש" וגם כי זה לא יפה ולא נכון .
    אני לא בוגד ! בגלל שאני מתחשב בריגשותיה של אישה ואני לא יכול לדמיין אותה עצובה ושבורה בגלל מעשה כזה שעשיתי ,
    אני רוצה מישהי אחרת ? אני פשוט נפרד ממנה והולך אל האחרת (בדרך כלל לא קורה אבל במקרים קיצוניים שהתאהבתי נגיד) .
    אפילו שכנעתי חבר לא לבגוד בחברה שלו !
    אני לא משקר .. אני אומר את האמת , לפעמים קורה שאני חייב לשקר בשביל מטרה טובה ! ברור שאני לא יבגוד במישהי וישקר לה שלא כי אני מעדיף את האמת המרה , אך לפעמים יש מקרים שלא קרה שעשית משהו לא נכון אם אמרת משהו שונה .
    מי שראה תסרט שקרן שקרן שקרן יבין אותי .
    ועוד ..

אז השאלה שלי האם אתם מצדיקים אותי ? האם החשיבה שלי נכונה ?
    אם אתם רוצים לתקן אותי להגיד לי למה אני טועה או מה אתם חושבים אז בבקשה !

השקעתי חח ומצטער מאוד על החפירה !
    אשמח לתגובות תודה מראש !!
    נערך לאחרונה על ידי roi2314; 21-10-2010 בשעה 18:55.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Zack
    לייקים
    0
    נקודות
    274

תשמע,חשוב להיות בנאדם טוב.ברור.
    אבל התורה היא הדרך להיות בנאדם טוב.
    אתה לא יכול לומר שיש אלוקים,אבל אין דרך אליו.
    כל המצוות האלה הם לא סתם.
    אומרים שמי שאוכל לא כשר זה משפיע עליו מבפנים.
    והתורה אומרת ללכת בצנעה-
    לא סתם!,תסתכל מה קורה,ולאן זה מוביל.
    הכל כל כך קשור במראה החיצוני,חשוף והולך לפי המותג של הרזון.בגלל זה בנות אנורקסיות ויש כל כך הרבה אונס,וילדות בגיל 12 נכנסות להיריון,ואנשים שמנים בכלל "מחוקים".
    שבת זו בעצם מתנה.
    את האמת אני חושב שאם חילוני היה באמת טועם מה זה שבת הוא גם היה רוצה,למרות שזה קשה.
    ומה שמאתר"אם היו גונבים לי איך הייתי מרגיש",זה בעצם תת-סעיף ל:
    "מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך".
    התורה היא מדריך לחיים,לא ביקשו ממך להיות סופר דוס.
    אבל מה רע לשמור כמה מצוות?
    בסדר,אז לא תצא עם החבר'ה ביום שישי,וכשאתה אוכל איתם תקדישו דקה לבדוק אם יש באיזור מסעדה כשרה.
    לא כזה מסובך.
    משעמם בשבת?
    לך לבית כנסת,תתפלל.אפילו לא מהסידור.תבקש מד'.יש הרבה.
    מצוות זה לא כזה קשה!.זו דרך לחיים!.
    אתה מאמין באלוקים?
    אז למה אתה לא מודה לו שאתה קם בבוקר?
    למה אתה לא מברך לפני שאתה אוכל?,לא מגיע לו?
    אתה מגדיר את עצמך כבן אדם טוב,אבל אני אומר שאפשר יותר.

זאק,מעצב.
    MSN:
    ApolloDA@hotmail.co.il
    DA:

http://adonisdesign.deviantart.com/
    ~החנות שלי~

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=756399

זאק, מאות מיליוני אנשים אוכלים אוכל לא כשר ביום- וכלום לא קרה לאף אחד- כולם חיים- אז כך שהטיעון הזה מגוחך.

ואלוהים (אם יצר אותך) אמור לקבל אותך איך שאתה, ולא לשפוט אותך ולאהוב אותך לא משנה מה תעשה- הרי הוא אבא לא? ככה אבא היה נוהג, ותאמין לי שגם אם לא תשמור מצוות ותאכל לא כשר עדיין אותו אלוהים אמור לקבל אותך כפי שאתה- כי בכל זאת הוא זה שעשה אותך, לא?

עוד משהו- התורה זה דבר שנכתב על ידי בני אנוש והגמרא והמשנה אלו דברים שנכתבו על ידי בני אנוש בזמנים שכבר ידעו מהו מוסר ומה זה להיות אדם טוב- אז פשוט רשמו בתורה מה שכבר ידעו ומה שהיה לא מוסרי בתורה כבר תיקנו בגמרא ובמשנה, למרות שגם באנשים כמו רש"י ורמב"ם אפשר לפקפק מהסיבה הפשוטה- שהם לא אלוהים שאם היו היינו מאמינים וסוגדים להם.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש משקיע האוואטר של avior011
    שם פרטי
    אביאור
    לייקים
    76
    נקודות
    136
    משפט מחץ
    1+1=11 ^*^

ציטוט נכתב במקור על ידי Apollo צפיה בהודעה
    והתורה אומרת ללכת בצנעה-
    הכל כל כך קשור במראה החיצוני,חשוף והולך לפי המותג של הרזון.בגלל זה בנות אנורקסיות ויש כל כך הרבה אונס,וילדות בגיל 12 נכנסות להיריון,ואנשים שמנים בכלל "מחוקים".
    שבת זו בעצם מתנה.
    את האמת אני חושב שאם חילוני היה באמת טועם מה זה שבת הוא גם היה רוצה,למרות שזה קשה.
    בסדר,אז לא תצא עם החבר'ה ביום שישי,וכשאתה אוכל איתם תקדישו דקה לבדוק אם יש באיזור מסעדה כשרה.
    לא כזה מסובך.
    משעמם בשבת?
    אתה מאמין באלוקים?

מסכים איתו בכל דבר רק רציתי להוסיף
    : " אני לא חושב שאם אני לא יאכל בשר וחלב או לא יסע בשבת את זה יעריך ה' .
    אלה זה שאני בנאדם טוב ותמיד רק עזרתי וחשבתי על צדק את זה אני חושב שהוא יעריך "
    זה ציטוט שלך אתה צודק מאוד שדרך ארץ קדמה לתורה והכי חשוב להיות בן אדם טוב אבל תהיה בטוח שה' יעירך לא פחות אם תשמור שבת וכשרות וכמובן עוד הרבה מצוות בסיסיות וגם בעשרת הדיברות כתוב לשמור את השבת חשיבותה של השבת כה עצומה עד כי אם הוריך אמורים לך לחלל שבת אסור לך להקשיבם וזאת מדוע? כי גם הוריך חייבים בשמירת השבת כי בסופו של דבר כולנו בנים של הקב"ה אני יודע שזה נראה בלתי אפשרי אבל יש לך כבר בסיס טוב ומכאן אתה רק יכול לצמוח האלה אל תתן למכשולים בעולם הגשמיות להתל בך תהיה חזק התגבר כארי לא כל מה שזוהר זה זהב בסופו של דבר כולנו הולכים ובסוף שאנו עולים למעלה אל הקב"ה לדין מה נגיד לו כאשר הוא ישאל אותנו למה לא שמרם שבת? למה שמרת כשרות? למה לא התפללת 3 תפילות ביום? ועוד ועוד לכן אני ממליץ לך לחזור בתשובה שלימה לפני אבינו בורא עולם הקב"ה מחפש את הקירבה אלינו תראה לו שאתה גם מעוניין אל תירוק לבאר שממנה שתית ה' מחייה אותנו בכל שניה ושנייה ואם לא נדע להעריך ולהראות לו שאנו מודים ומעריכים אותו על כ אז חבל לנו על הזמן מקווה שחיזקתי אותך !!!!!!!!!!!!!!
    מי יתן וכל היהודים יחזרו בתשובה שלימה לפני בורא עולם ולא לשכוח אין שום דבר קל בחיים חוץ מלוותר לעצמך !!!!!!!!!!!!!

אני דווקא חושב שבחירה ביהדות היא בחירה בדרך "הקלה", ואתאיזם היא הדרך ה"קשה"^^.

ולבחור שפתח את האשכול: למשפחה שלך יפריע אם תלך עם ציציות וכיפה?
    סטפן רוברטס

Come Out

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

והתורה אומרת ללכת בצנעה-
    שבת זו בעצם מתנה.
    לא כזה מסובך.
    משעמם בשבת?
    אתה מאמין באלוקים?
    כל פעם שאני מסתכל על עצמי במראה אני אומר תודה !
    ולפעמים אפילו סתם ככה אני אומר תודה על שהעיר לי את עייני בגיל 15 , ושנוצרתי לבנאדם חכם וחושב ולא איזה סתם מטומטם שיודע לעשות רעש בלי לדעת מה הוא עושה או בלי לחשוב .
    אני אפעם לא רציתי להיות מישהו אחר ואני לא מושלם ! אבל תמיד התגאתי שאני זה אני .
    אבא שלי עושה קידוש ואנחנו כן מברכים על אוכל . אבל אני לא רואה את עצמי הולך לבית כנסת ומתפלל .. אני לא יודע למה .
    אני הולך לבית כנסת ביום כיפור . אבל כל יום או בשבת ? אני לא יודע אבל זה פשוט מוגזם בשבילי . אני אומר תודה אני בנאדם טוב
    ואני לא חושב שאם אני יקרא מהספר ברכות תודה זה יגרום לי להודות יותר ממה שאני עכשיו מודה . כי בתוכי ואלוקים יכול להתסכל אל הנשמה שלי כשאני יהיה למעלה במשפט הוא יראה בפנים שאני באמת מאמין בו ובאמת מודה לו ! ולא בגלל שהלכתי לבית כנסת זה ההוכחה שלי .
    אם אני ילך ויקרא כמה ברכות תהיה אותו תודה שמישהו כתב כמו שאני פשוט בתוכי במוחי אומר תודה .
    אותו דבר שבת זה יום מנוחה , אני נולדתי היפר - אקטיבי . אני חושב שלצאת עם חברים זה דבר מינימלי שגורם למנוחה שלי לסיפוק שלי .
    אם אני לא יצא עם חברים אני לא ירגיש שעשיתי משהו עם כל השבוע הזה שבאמת השלמתי אותו שבאמת נחתי אלה אני ירגיש שישבתי בבית ולא עשיתי כלום עם עצמי או הלכתי לבית כנסת וקראתי ברכות לה' אפילו שכבר בתוכי בלי הברכות האלה אני מודה לו מאוד ככה שזה לא ישתנה .
    צנעה ? יש בנות ואותם בורא עולם יעמיד לדין .
    בדרך כלל הן לא עושות את זה בכוונה וזה המוח המטומטם שלהן בגיל ההתבגרות שאומר להן שאם הן יתלבשו בצניעות הן לא יתקבלו בחברה . לפעמים זה באמת ככה , זה המין האנושי שיותר אוהב לראות את פלאות הגוף ומקבל אותו יותר ! שמנים שיעשו משהו עם עצמם שיתחילו לקחת את עצמם בידיים ויתחילו להתאמן אין דבר כזה לא יכול ! אם הם ישמרו על תזונה נכונה וירוצו שלוש פעמיים בשבוע וישקיעו באימונים הם יראו רק פלאות אני ראיתי שינויים מדהימים אלה באמת האנשים האיכותיים לא אלה שבוכים שהם שמנים אלא אלה שעושים את השינוי בידיוק כמו בלימודים וגם בתורה ! ואני במקרה מבין מאוד בכושר ופיתוח הגוף . כל מי שישקיע בגוף שלו יעשה לעצמו רק טוב !
    וגם יש הרבה דברים בתורה שכתובים בשביל לשמור על הבריאות . אז בטוח שלהשקיע בגופך זה לא חטא ! אחרי ידיעה שעשית משהו עם הגוף שלך גם מופרש הורמון שעושה לך הרגשה נפלאה .

ציטוט נכתב במקור על ידי avior011 צפיה בהודעה
    מסכים איתו בכל דבר רק רציתי להוסיף
    : " אני לא חושב שאם אני לא יאכל בשר וחלב או לא יסע בשבת את זה יעריך ה' .
    אלה זה שאני בנאדם טוב ותמיד רק עזרתי וחשבתי על צדק את זה אני חושב שהוא יעריך "
    זה ציטוט שלך אתה צודק מאוד שדרך ארץ קדמה לתורה והכי חשוב להיות בן אדם טוב אבל תהיה בטוח שה' יעירך לא פחות אם תשמור שבת וכשרות וכמובן עוד הרבה מצוות בסיסיות וגם בעשרת הדיברות כתוב לשמור את השבת חשיבותה של השבת כה עצומה עד כי אם הוריך אמורים לך לחלל שבת אסור לך להקשיבם וזאת מדוע? כי גם הוריך חייבים בשמירת השבת כי בסופו של דבר כולנו בנים של הקב"ה אני יודע שזה נראה בלתי אפשרי אבל יש לך כבר בסיס טוב ומכאן אתה רק יכול לצמוח האלה אל תתן למכשולים בעולם הגשמיות להתל בך תהיה חזק התגבר כארי לא כל מה שזוהר זה זהב בסופו של דבר כולנו הולכים ובסוף שאנו עולים למעלה אל הקב"ה לדין מה נגיד לו כאשר הוא ישאל אותנו למה לא שמרם שבת? למה שמרת כשרות? למה לא התפללת 3 תפילות ביום? ועוד ועוד לכן אני ממליץ לך לחזור בתשובה שלימה לפני אבינו בורא עולם הקב"ה מחפש את הקירבה אלינו תראה לו שאתה גם מעוניין אל תירוק לבאר שממנה שתית ה' מחייה אותנו בכל שניה ושנייה ואם לא נדע להעריך ולהראות לו שאנו מודים ומעריכים אותו על כ אז חבל לנו על הזמן מקווה שחיזקתי אותך !!!!!!!!!!!!!!
    מי יתן וכל היהודים יחזרו בתשובה שלימה לפני בורא עולם ולא לשכוח אין שום דבר קל בחיים חוץ מלוותר לעצמך !!!!!!!!!!!!!
    מצטער אבל אני לא רואה ביציאה עם חברים בשישי מכשול של העולם . זה גורם לי לסיפוק ולנוחות וככה אני מרגיש נכון לגבי אני חייב לצאת סופסוף שאין ביה"ס או עבודה וכו' . ככה בשבילי זה לסיים את השבוע ! כל היופי הוא להנות למצות את החיים שלך כמה שאפשר . כמובן עם שמירה על מוסריות חינוך ונימוס אבל כל מיני תנאים כמו שבת יום מנוחה או לא לאכול בשר וחלב ? אני לא חושב שזה חטא וזה באמת מה שיראה אותי כבנאדם רע בבית דין למעלה . אני נהנה מלאכול צ'יזבורגר בוא נגיד אפילו שאני לא כל כך אוהב את זה חחח למה לא ?
    בוא נגיד שאתה בנאדם טוב שעושה לאנשים רק טוב ועוזר לזולת אתה חכם וחושב מעבר אתה ממלא את רוב המצוות שכתובות בתנ"ך כי זו הדרך הנכונה לצדק אבל יש כמה מצוות שאתה פשוט לא רואה בהן נכונות או מצוות שיגרמו לך לעשות משהו לא מוסרי .
    בנאדם כזה .. על אכילת בשר וחלב על זה ישפטו אותו למעלה והוא ישלח לגיהינום אפילו שכל חייו היה בנאדם טוב . גרוע מאוד ! הוא נשפט כמו אנשים שרצחו ורק רוע בעיניהם ? אם זה נכון אז ממש קשה לתפוס את זה אבל לפעמים העולם אכזר ממש כמו מורה בביה"ס שמענישה אותך אפילו אם עשית משהו צודק .

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    אני דווקא חושב שבחירה ביהדות היא בחירה בדרך "הקלה", ואתאיזם היא הדרך ה"קשה"^^.

ולבחור שפתח את האשכול: למשפחה שלך יפריע אם תלך עם ציציות וכיפה?
    אני לא חושב . אם אני יסביר להם . הם פשוט יעריכו את מה שאני אומר ואם טוב לי ככה אז לא תהיה להם בעיה .
    אני מאוד מכבד את ההורים שלי ואפעם לא התביישתי בהם . אני די בטוח שהם ישבו איתו ויבהירו לי את העניין וישאלו למה
    כי בדרך כלל שהורה רואה ילד בן 16 פתאום שם ציציות וכיפה הם יחשבו שזה יהירות או התלהבות של רגע . הם ידברו איתי על זה אבל אם בסוף שיכנעתי אותם שככה טוב לי אז לא תהיה להם בעיה .
    אבל לא מדובר פה בהורים שלי ! אני לא רואה את עצמי הולך עם זה מסיבות שהסברתי . כלומר אין לי בעיה ללכת עם זה לא שאני מתבייש אני בנאדם עם ביטחון שלא שם על מה שחושבים אנשים אלא אם כן הם חושבים דברים שצריך לשים עליהם אבל אם הם אומרים "תראו את המסכן הזה" וכל מיני אני לא מתייחס . אבל אני לא לובש את זה מסיבות שהסברתי באשכול .
    נערך לאחרונה על ידי roi2314; 21-10-2010 בשעה 21:03.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    seducer
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הדרך של אחר כך מובילה לעיר בשם שום מקום

אתה רוצה שנצדיק אותך?
    מה אכפת לך מה אנחנו חושבים, אני לא מבין.
    בכול מקרה גם אם נכתוב שאתה צודק או שאתה טועה אתה בכול מקרה תעשה מה שבא לך.
    אני אומר שאין אלוקים, אתה יכול להאמין בו.
    אם זה לא נוח לך לקיים את המצוות, אל תקיים, זה באמת שטותי
    ואתה יודע את זה ,עובדה כתבת את זה.

אתה אוהב את עצמך,וזה אחלה. פשוט תהנה מהחיים.
    כי יש לך רק ניסיון אחד.

יש שני דברים שהם אינסופיים
    היקום והטמטום האנושי, ובקשר ליקום אני עדיין לא בטוח.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי crazyseducer צפיה בהודעה
    אתה רוצה שנצדיק אותך?
    מה אכפת לך מה אנחנו חושבים, אני לא מבין.
    בכול מקרה גם אם נכתוב שאתה צודק או שאתה טועה אתה בכול מקרה תעשה מה שבא לך.
    אני אומר שאין אלוקים, אתה יכול להאמין בו.
    אם זה לא נוח לך לקיים את המצוות, אל תקיים, זה באמת שטותי
    ואתה יודע את זה ,עובדה כתבת את זה.

אתה אוהב את עצמך,וזה אחלה. פשוט תהנה מהחיים.
    כי יש לך רק ניסיון אחד.
    צודק אבל זאת לא הכוונה שלי.
    אני יודע שאם אני רוצה אני יכול לעשות מה שבא לי .
    אבל אני רוצה להסביר מי אני ולמה אני עושה כל דבר ולמה אלה שמאמינים ומבינים חושבים שכמה מהדברים שאני עושה לא נכונים .
    אני חושב שהדרך שלי היא נכונה אבל אני לא ממש יודע למה לא ? ואני רוצה לשמוע הסברים .

משתמש משקיע האוואטר של avior011
    שם פרטי
    אביאור
    לייקים
    76
    נקודות
    136
    משפט מחץ
    1+1=11 ^*^

רועי שאלה עקרונית לי אליך אתה מאמין בכל מאודך שהקב"ה קיים ומשגיח בעולם ?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    (אם אתה מאמין זה בסיס לדרך שלך לחזור בתשובה)(ואני אומר לך אל תחשוב שמי ש"דתי"
    אז יש לו חיים "חרא" והוא כל היום יושב בבית ולומד תורה הדתיים עושים חיים טובים
    לא פחות מחילונים אז אם זה מה שמונע אותך אז חבל מאוד עליך את יהודי יקר ואמן שתחזור
    בתשובה - אני מדגיש שוב אתה לא חייב להיות דוס אבל שבת וכשרות זה פשוט דרישה
    מינימלית !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי avior011 צפיה בהודעה
    רועי שאלה עקרונית לי אליך אתה מאמין בכל מאודך שהקב"ה קיים ומשגיח בעולם ?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    (אם אתה מאמין זה בסיס לדרך שלך לחזור בתשובה)(ואני אומר לך אל תחשוב שמי ש"דתי"
    אז יש לו חיים "חרא" והוא כל היום יושב בבית ולומד תורה הדתיים עושים חיים טובים
    לא פחות מחילונים אז אם זה מה שמונע אותך אז חבל מאוד עליך את יהודי יקר ואמן שתחזור
    בתשובה - אני מדגיש שוב אתה לא חייב להיות דוס אבל שבת וכשרות זה פשוט דרישה
    מינימלית !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )
    התשובה שלך לא ממש עוזרת והיא יותר בסגנון של פרסומת ושכנוע .
    לא פתחתי את האשכול הזה בשביל שישכנעו אותי לחזור בתשובה ... תתיחסו למה שאני כותב בבקשה .
    איזה הסבר יש לכם ? לדברים שאני אומר .

Do What Feels Good!

מה שעושה לך טוב ואתה מרגיש טוב איתו- תעשה אותו.

בסופו של דבר- רק אתה יודע מה טוב לך בן אדם.
    סטפן רוברטס

Come Out

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    Do What Feels Good!

מה שעושה לך טוב ואתה מרגיש טוב איתו- תעשה אותו.

בסופו של דבר- רק אתה יודע מה טוב לך בן אדם.
    מילים כדורבנות !
    קיצור אפשר לנעול סגרנו את הפינה .

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Zack
    לייקים
    0
    נקודות
    274

שמע רועי,
    תגיד לי אתה,
    אתה מאמין בד'?
    מהתשובות שלך הבנתי שכן.
    ואם אתה מקדש וכן מאמין בתנ"ך ובמצוות,אז אתה מאמין בתורה ומאמין שהיא באה מאת ד'.
    ואם ד' ביקש ממך לקיים את המצוות והוא אמר לך שאם תעשה את זה תקבל שכר הרבה בעולם הבא,ותוכל להשתפר בתור בנאדם,וזה ישפר בך המון דברים שאתה אפילו לא מבין.אז למה לא?
    ד' אמר.והוא אלוקים!,הוא יודע הרבה הרבה יותר מאיתנו!,זה בכלל לא באותו קנה מידה...
    ובכלל,נראה לך באנו לעולם בשביל לעשות כיף?
    אני לא אומר שצריך להיות מדוכאים.אבל בכל זאת,אלף שנה שם למעלה זה יום פה.אז לשמור על פרופורציה.

זאק,מעצב.
    MSN:
    ApolloDA@hotmail.co.il
    DA:

~החנות שלי~

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שמע רועי,
    תגיד לי אתה,
    אתה מאמין בד'?
    מהתשובות שלך הבנתי שכן.
    ואם אתה מקדש וכן מאמין בתנ"ך ובמצוות,אז אתה מאמין בתורה ומאמין שהיא באה מאת ד'.
    ואם ד' ביקש ממך לקיים את המצוות והוא אמר לך שאם תעשה את זה תקבל שכר הרבה בעולם הבא,ותוכל להשתפר בתור בנאדם,וזה ישפר בך המון דברים שאתה אפילו לא מבין.אז למה לא?
    ד' אמר.והוא אלוקים!,הוא יודע הרבה הרבה יותר מאיתנו!,זה בכלל לא באותו קנה מידה...
    ובכלל,נראה לך באנו לעולם בשביל לעשות כיף?
    אני לא אומר שצריך להיות מדוכאים.אבל בכל זאת,אלף שנה שם למעלה זה יום פה.אז לשמור על פרופורציה.
    אתה שמעת את הד' הזה שאתה מדבר עליו אומר את הדברים?
    אתה פגשת מישהו שקיבל את השכר בעולם הבא?
    מוכרים לך חתול בשק ואתה נותן את כל הכסף שלך בלי לחשוב פעמיים.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Zack
    לייקים
    0
    נקודות
    274

ציטוט נכתב במקור על ידי hyperbolic_ צפיה בהודעה
    אתה שמעת את הד' הזה שאתה מדבר עליו אומר את הדברים?
    אתה פגשת מישהו שקיבל את השכר בעולם הבא?
    מוכרים לך חתול בשק ואתה נותן את כל הכסף שלך בלי לחשוב פעמיים.
    קודם כל אל תיקח את הטענות שלי אליו ותתייחס אליך.
    הוא מאמין,אתה לא.אז אני לא צריך לפרט לו בכלל.
    אני עונה לבן אדם לפי האופי שלו.
    וה"משלים" שלך לא הגיוניים...
    אתה בכלל לא קרוב להבין מה זה תורה.
    ולא חסרים עדויות ילד,ובכל זאת,זה מבחן האמונה.
    לא התווכחתי איתך פה.אני מדבר אליו.
    רוצה? תפתח אשכול.

זאק,מעצב.
    MSN:
    ApolloDA@hotmail.co.il
    DA:

~החנות שלי~

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect