טוב תשמעו הייתי אתמול במסיבת סטודנטים בחיפה , היה פשוט מטורף אין מילים .
הייתה איזה אחת HB 8.5 שהתחלתי לדבר איתה , חיפשה את חברה שלה.. בכל מקרה היא די זרמה וזה וגם שמצאנו את חברה שלה שהייתה עם חבר
היא נשארה ורקדה איתי והכל היה טוב ויפה .. הצלחתי לקדם קצת עניינים עד ש... היא שאלה בן כמה אני ונפלתי בפח.. אמרתי שאני אחרי צבא וזה נכון רק הבעייה שלא חישבתי את הגיל שלה כמו שצריך .. איך שאמרתי לה היא קיבלה איזה ברקס כזה.. והורידה הילוך , הבחורה בת 25 .
למרות כל זה הצלחתי איכשהוא להמשיך את השיחה איתה ואפילו בודדתי אותה .. ישבנו בחוץ במקום קצת שקט ודיברנו .. היה הרבה מגע , והייתי כל כך קרוב לסגור נשיקה . יש לי איזה בעייה שאני לא מצליח לייצר את המשיכה של הרגע האחרון לפני הנשיקה לגרום לה לרצות את זה. לא יצרתי לעצמי ערך גבוה כל כך , אשמח לרוטינות קצרות שאתה מבודד עם בחורה להצגת ערך גבוה תודה.
ישבנו שם כמה דקות לבד ואז היא אמרה שהיא צריכה לחזור לחברה שלה.. באותו ברגע גם חברה שלה די חיפשה אותה והם אמרו שהם הולכות..
אז אמרתי לה איך אני אראה אותך שוב .. והיא אמרה תחפש את השם שלי בפייסבוק , אמרתי לה שאני לא מאמין בזה וביקשתי מספר .. היא נתנה לי אותו , נשיקה על הלחי והביתה.
עכשיו קשה לי להאמין שיצא מזה משהו .. כי היא גדולה ממני ב 4 שנים ואני מתל אביב והיא לומדת בטכנין בחיפה, גם ישנה שם. אבל שווה לנסות.
שווה להחזיר לה צלצול ולנסות לקבוע איזה פגישה לים בחיפה או להוסיף אותה בפייסבוק ולדבר שם.?

ציטוט ההודעה