אני מחפש משפטי פתיחה להתחיל אם בנות,אם אני מפנה כלים,אם אני בקופה ובכללל זיהיתי שיש למקום מלא פוטנציאל לKC (סגירת מספרי טלפון וממ"יאטיות)
זאת אומרת יש מלא כוסיות שבאות אליי להזמין קפה ואין לי מה להגיד בואו תעזרו לי?
ואני פונה לכל הפורום
אני מחפש משפטי פתיחה להתחיל אם בנות,אם אני מפנה כלים,אם אני בקופה ובכללל זיהיתי שיש למקום מלא פוטנציאל לKC (סגירת מספרי טלפון וממ"יאטיות)
זאת אומרת יש מלא כוסיות שבאות אליי להזמין קפה ואין לי מה להגיד בואו תעזרו לי?
ואני פונה לכל הפורום
נערך לאחרונה על ידי foux; 02-11-2010 בשעה 00:47.
Make The Hoo Say Noo
|
|
הן כבר באות אליך, מה אתה צריך משפטי פתיחה?
אם כבר, מה שאתה צריך זה דרך להמשיך את השיחה. הכי פשוט, תנסה לעשות להן קריאה קרה ותמליץ על משהו מהתפריט שהיא בטח תאהב.
נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
הכי פשוט והכי חשוב--> חיוך, תלך בביטחון אחי, ותגדי בקטנה דברים כמו "היי" "מה הולך?" בעצם תגיד אחי דברים שעוברים לך בראש באותו רגע.
* משהו שעכשיו עולה לי לראש: " אני מסיים משמרת אני ישר עף לחדר כושר עם ידידה אחרי זה איזה ג'קוזי טוב.. "
- זה בעצם הכיוון, העיקר לדבר בביטחון וחיוך, לתת משפטים כאלה קטנים ( בעצם אתה בעבודה אז אין כל כך זמן מה לדבר אלא אם כן יש לך הרבה הפסקות ואז כבר אתה יכול לפתח שיחות) בעצם תחשוב על משפטים כאלה קטנים שיש בהם הרבה מאוד- במשפט שרשמתי, שהוא מאוד קצר, אתה מראה על DHV ולא סתם אלא עם בחורה. תראה מה שאני רושם פה זה לא 100% ואפילו הרבה מתחת אני גם דיי חדש בעסק אחי אני מנסה להעביר לך מה שנראה לי. הכי טוב תחכה לעוד תגובות..
למה אתה פותח כל כך הרבה אשכולות עם הרבה שאלות שאתה יכול לעשות באשכול אחד?