קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [החלפה] פרסום בסרטון ביוטיוב!! | דולרים ב PP
    על ידי L0L בפורום החלפות
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 28-01-2012, 17:48
  2. פרסום|ערוץ ביוטיוב מאוד טוב שמסביר הכל אבל הכל !
    על ידי TheB0sS בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 25-01-2011, 08:23
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-06-2010, 22:13
  4. [פרסום] אנדרגראונד ביוטיוב
    על ידי Durden בפורום היפ הופ/ראפ וR&B
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 02-10-2009, 14:47
  5. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 27-11-2008, 22:00
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 31

פרסום|אתאיסט ביוטיוב , קוטל רבנים על ימין ושמאל..-גאון ,והכל בעברית!

משתמש מכור האוואטר של False
    שם פרטי
    False :)
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    כיום זמינה, המחר זה לטובה, אבל של מי? אם לא אני, נישברתי שוב למטאפורות של ליבי...

ברירת מחדל פרסום|אתאיסט ביוטיוב , קוטל רבנים על ימין ושמאל..-גאון ,והכל בעברית!

יכול להיות שכמה מיכם ראו , אבל עדיין ממשיכים להתווכח על כל מיני דברים דפוקים , כמו כמה זמן העולם קיים וכו' וכו'
    פה הוא מוכיח את רוב העיניין.

אני ניכנסתי , ואני לא יכול להפסיק ליראות ..מעניין לאללה!

http://www.youtube.com/user/NuBemet
    =-=-=-=
    הטקסט הזה יותר ענק מקטע תאטרון דרמתי
    =-=-=-=
    YouTube-MrFalseProd

2. קישורים ממומנים

נו באמת, OUR IDOL בן אדם, ראיתי את כל הסרטונים ומכל סרטון החכמתי ולמדתי משהו חדש.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש מכור האוואטר של False
    שם פרטי
    False :)
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    כיום זמינה, המחר זה לטובה, אבל של מי? אם לא אני, נישברתי שוב למטאפורות של ליבי...

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    נו באמת, OUR IDOL בן אדם, ראיתי את כל הסרטונים ומכל סרטון החכמתי ולמדתי משהו חדש.
    תאכלסס..הבנאדם גאון..
    =-=-=-=
    הטקסט הזה יותר ענק מקטע תאטרון דרמתי
    =-=-=-=
    YouTube-MrFalseProd

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

הבן אדם לא גאון הוא פשוט עלוב ביותר הוא עושה לכם את אותו הדבר כמו שהוא טוען שעושים הרבנים...
    הוא מסלף פסוקים עם פירוש אישי משלו אין לו מושג מה הוא אומר ועל מה מדברים אותם פסוקים שהוא מוכיח מהם... מילא היה מביא את הפרושים המקוריים אבל סתם כך להביא פשטים בלי להבין מה הם? זה ממש עלוב ועצוב גם יחד.
    שיהיה בריא אבל אין לו חצי מושג ביהדות שלא נדבר על המקורות שהוא מנסה להוכיח מהם אני בספק אם הוא יכול ללמוד דף גמרא בכלל...
    איזה סילופים קשים זה מזעזע ממש!

ויוסי אתה לא מחכים כאן אתה רק מעוות יותר ויותר את ההבנה שלך ביהדות אתה כל כך מנסה לדחות.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    seducer
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הדרך של אחר כך מובילה לעיר בשם שום מקום

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    הבן אדם לא גאון הוא פשוט עלוב ביותר הוא עושה לכם את אותו הדבר כמו שהוא טוען שעושים הרבנים...
    הוא מסלף פסוקים עם פירוש אישי משלו אין לו מושג מה הוא אומר ועל מה מדברים אותם פסוקים שהוא מוכיח מהם... מילא היה מביא את הפרושים המקוריים אבל סתם כך להביא פשטים בלי להבין מה הם? זה ממש עלוב ועצוב גם יחד.
    שיהיה בריא אבל אין לו חצי מושג ביהדות שלא נדבר על המקורות שהוא מנסה להוכיח מהם אני בספק אם הוא יכול ללמוד דף גמרא בכלל...

ויוסי אתה לא מחכים כאן אתה רק מעוות יותר ויותר את ההבנה שלך ביהדות אתה כל כך מנסה לדחות.
    אם כול הכבוד, הוא בקושי מתייחס לפסוקים ביהדות אלא יותר לפן שבו הרבנים המחזירים בתשובה מסלפים ומשקרים בנוגע למדע.
    ואכן יש כמה דברים מטומטמים בדת היהודית

יש שני דברים שהם אינסופיים
    היקום והטמטום האנושי, ובקשר ליקום אני עדיין לא בטוח.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

עזוב ת'קטע של הדת....איך זמיר כהן הגיעלעובדה שאםתשרוף עם לבה עצמות- יווצר מאובן? על דברים כאלהמדבר 'נו באמת' על השקר של הרבנים בנושאי המדע.

One Shot - One Kill

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

תראו דבר ראשון אני לא מדבר על הידע המדעי של הרבנים ואני בכלל לא מייחס לדברים חשיבות.
    אני מדבר על הסילופים הברורים של הבחור לתורת ישראל ולחוסר ידע הבסיסי שלו ביהדות וזה מקפיץ אותי ברמות שקשה לתאר!
    דברים כמו היוונים ידעו קודם כי הזוהר נכתב לפני 2000 שנה והיוונים ידעו זאת חמש מאות שנה בערך קודם וזה חרטא כי אם הוא היה יודע יהדות היה מבין שהתורה נתנה בערך לפני 3500 שנה וזה כולל את התורה שבעלפה (אתם מכירים זאת כגמרא, תלמוד, קבלה וכו') אז ככה שכן ידענו זאת קודם אז למה לסלף אם אתה לא יודע?!
    דברים נוספים כמו לקיחת פסוקים שאין להם קשר בכלל למציאות ולנסות להביע מזה שאנחנו חשבנו שכדור הארץ עומד על עמודים? איזה מן שטויות אלו?! מדובר על ל"ו צדיקים שנקראים עמודי עולם אצלנו בהתבסס על הפסוק "אם את בריתי יומם ולילה חוקות שמיים וארץ לא שמתי" שזה מדבר על לימוד התורה שמקיים את העולם שמספיקה שנייה אחת ללא לימוד כדי שהעולם יחזור לתוהו ובוהו. אז לבוא ולהגיד שמפסוקים שמדברים על העניינים האלה אנחנו מאמינים אחרת?! חוצפה ממדרגה ראשונה!
    הוא טוען שהרבנים מסלפים?! הוא מסלף ברמה מגעילה שכל דתי אפילו לא חרדי היה מתפוצץ מצחוק על הפירושים הלא מוצלחים האלה.
    ושנייה הוא טוען שהרב גם מסלף עובדות מדעיות שהוא קרא לתיאוריה בשמה ברחוב אבל זה לא כל כך שונה כמו שהוא ניסה להציג זה נכון שזה מסגרת של עובדות אבל המסגרת הזאת אומרת הכל כלומר העובדות המדעיות הן אבני לגו והתאוריה היא המקשרת הסיבתית של אותן עובדות מכאן שאם אני אקשור סיבתיות שונה מהתיאוריה המקורית אני אצור תאוריה שונה מכאן שהתאוריה היא לא עובדה או אמת כמו שהוא ניסה לצייר היא קשר סיבתי המתבסס על עובדות (שלא תמיד קשורות אחת לשניה ללא התיאוריה) לא יותר! אז מכאן ולהגיד שתיאוריה היא אמת?! איזה סילוף מסריח! זה ממש הקפיץ אותי כי הוא כאילו מפרשן כיודע הכל אבל אני בטוח שהוא לא היה מסוגל לעמוד מול איזה מן הרבנים שהוא טוען כנגדם במציאות כי אז הם גם היו עונים לו שהוא מסלף ברמות קשות!
    בקיצר חשבתי אתם מביאים באמת מישהו עם ידע ושבאמת עושה כאן בלאגן אבל חוץ מאולי להסתלבט על ידע של רבנים כאלה ואחרים בענייני מדע (מה שהוא מוכיח כבר על עצמו שהוא מסלף את חלק מהדברים כמו שתיארתי בעניין של התיאוריה) הוא לא עושה יותר מידי... עלוב כזה ועוד אנשים פה תופסים ממנו כאילו הוא באמת אומר משהו החסר חיים הזה...
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

אמיר- הוא מתייחס למדע ולא ליהדות! הוא לא מתעמק בפסוקים מהיהדות! אבל שאדון זמיר כהן אומר לך שמים ששמעו דברים טובים ומים ששמעו דברים רעים יצאו אחרת- זה מרתיח, ושאדון דוקטור מיכאל לייטמן פשוט ממציא מושג- "חלקיקים אינפורמטיביים"- דבר שלא נשמע בשום חוג מדעי כלשהו גם זה מעצבן, ושאדון אמנון יצחק לא יודע חילוק בשברים ועושה פעולות מהר כדי שלא יראו שהוא טועה גם זה די מעצבן, הבחור פה לא בא להתעמק בתורה והוא גם לא מתיימר להיות מבין גדול בתורה- אבל שהוא פסוקים שהתורה גזענית הוא צודק, כי דבר כמו "ברוך שלא עשני גוי"- קצת קשה לפרש אחרת לא?
    סטפן רוברטס

Come Out

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

תגיד אתה בכלל שומע את עצמך?
    א. הניסוי המדעי של המים הוא דבר נכון וזה לא ניסוי בכלל יהודי זה ניסוי יפני רק בשביל שיהיה לך את המקורות עשיתי בשבילך את החיפוש בגוגל.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Masaru_Emoto

ב. אין פסוקים גזעניים, התורה אומרת בפירוש שיש הבדל ביננו לבין העמים ולכן אתה בתור יהודי מברך שלא עשני גוי (ויש לזה סיבה עמוקה למה בדרך השלילה ולא בדרך החיוב אבל אני לא ארחיב כי אתה לא באמת רוצה לשמוע אתה מחפש לקנטר!) ושאתה בניגוד לגוי חייב במצוות כי קיבלת את התורה ואין לזה שום קשר בענייני גזענות. אלא רק לציין הבדל ברור שאתה מודה לה' שקיבלת מצוות! מה הקשר גיזענות?! למה מישהו אמר לפגוע בהם כי הם לא מקיימים מצוות? איזה מן חשיבה עקומה ומפגרת? הבנאדם הזה רק מרתיח יותר ויותר עם הטיפשות שלו אין לו לא מושג לא ביהדות ולא במדע ומנסה להפריך דברים שגם הוא לא מבין בהם!

ג. לגבי החלקיקים האינפורמטיבים אתה מביא את זה מהרב לייטמן שכל קשר בינו לבין יהדות מקרי בהחלט והוא מה שנקרא כופר וטיפש בעדינות מופלגת ועוד כמה מילים לא יפות שמאוחסנות בלשוני אז למה בכלל להביא אותו בתור הוכחה למשהו? טיפשות ממדרגה ראשונה!
    אמרתי שהוא כבר טיפש כן? אפילו לא יודע מה זה רב ומה זה מוקיון. וזה לא רק שהוא מוקיון הוא כבר קיבל את התואר חוטא ומחטיא והוא זה שנתן לעצמו את התואר רב אז אל תקשר בין לימודי "קבלה" (הוא אפילו לא יודע מה זה קבלה אבל שיהיה) לבין יהדות אלו שני דברים שונים בתכלית!

ד. לגבי השברים? הוא ענה על מה שנשאל וועל פי המתימטיקה עם כל הכבוד לחסר הבנה הזה כי הבסיס לכל הויכוח היה שיש לי שתיים שלמים זה שלאחר מכן ניסה להוכיח הגאון הזה ש 2+2=3 זה סיפור לכשעצמו אבל לחשוב שהרב לא ענה נכון זאת שטות כי הוא (הטיפש התורן שעשה את הסירטונים אני מתכוון) הניח שהכוונה לשלם שהיה במקור אבל זה לא היה הרעיון הרעיון היה שיש לי שתיים שלמים מראש!!! ורק לאחר מכן חילקתי את אחד מהם לשתיים לכן הרב ציין שני חצאים ולא שני רבעים אז מי כאן הטיפש? יצא אהבל ברמות קשות!

רוצה להמשיך לתפוס מהטיפש הזה כאילו יש לו טענות או שאתה תשחרר אותו סוף סוף? תבין הוא לא מבין מהחיים שלו ואולי אני אבנה סרט עליו ועל הטיפשות שלו שלא נדבר על ההטעיות המכוונות שלו... אני רק צריך למצוא זמן ואוציא אותו טיפש גם מחוץ לפורום המצומצם הזה...

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

תגיד אתה בכלל שומע את עצמך?
    א. הניסוי המדעי של המים הוא דבר נכון

ב. אין פסוקים גזעניים
    אוקיי דבר ראשון, הניסוי עם המיים שגוי לגמריי. הוועדה העולמית למדע הציעה למדען ביפני הזה מיליון דולר אם יבוא ויציג את התאוריה שלו בפניי מדענים. כמובןשהוא נענה בשלילה. עוד דבר זה כשהציגו קרסטליי המיים דרך מיקרוסקופ, המיים ששמעו מילים רעות כביכול...היו שחורים!!! אז איך המיים היו שקופים אם הקריסטל היה שחור?! זה מה שנקרא בורות במיטבה.

אה, אין פסוקים גזענים בתורה? אוקיי...בוא תראה מה אני מצאתי:
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    "ההבדל שבין הנשמה הישראלית...ובין נשמת הגויים, לכל דרגותייהם, הוא יותר גדול ועמוק מההבדל שבין נפש האדם הבהמה"

הרב קוק , "אורות ישראל", פרק ה' פסור ו'
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    "כי בישראל נפש זו דקליפה היא מקליפת נוגה שיש בה גם כן טוב...מה שאין כן נפשות אומות העולם, הן משאר קליפות טמאות שאין טוב כלל..."

בעל התניא, "תניא" , פרק א' הלכה ב'
    "חלב נכרי" - חלב שנחלב ע"י גוי
    "בגלל שהגויים שקרנים, אי אפשר לסמוך עליהם שהחלב כשר, אפילו אם הם מתחייבים על כך, וחובה 'להזהיר' שכשרות החלב מבוססת על מילה של גוי"

לפי חז"ל(תלמוד בבלי בבא בתרה מה ע"א), אין להאמין לגוי בשום מקרה, אפילו אם הוא משיג ראיות. שנאמר: "בני נכר, אשר פיהם דבר שוא וימינם ימין שקר."
    (תחלים קמד)
    הגויים שטופי זימה
    חמשה דברים ציוה כנען את בניו : "אהבו זה את זה, ואהבו את הגזל,ואהבו את הזימה, ושנאו את אדוניכם, ואל תדברו אמת."

תלמוד בבלי, פסחים קיג ע"ב

אלוהים אומר על הגויים:

"בשר חמורים בשרם,
    וזרמת סוסים זרמתם"

יחזקאל, כ"ג, כ'

"גויים הם כבהמות, ואין מטצאין, ואין מטמאין...עם הדומה לחמור...הם גויים כמר מדלי ואם כולם ישא הרוח, והחושב אותם לכולם אסף רוח בפניו"

הראב"ד על דרי הרמב"ם, הלכות טומאה פב' הלכה י'

"אין לקבל עירוי דם מגוי, ואין להנעק תינוק מישראל מחלב אם נכריה"

פסוק הלכה של עובדיה יוסף
    יש לו נימוק על דבר זה אבל אני לא חושב שזה יעיניין אתכם, כי הוא רק מדבר עוד כמו גזעני.
    אלי ישי:"עוברים זרים ידביקו אותנו בצהבת, חצבת, שחפת ואיידס"

"איסור השכרת דירות למסתננים, ועובדים זרים"- דף זה נכתב ע"י רבנים רבים, יש שמה המון חתימות של כל מני רבנים.
    ההורג יהודי שהתכוון להרוג גוי, פטור מעונש:
    "נתכוון להרוג את הבהמה, והרג את האדם עובד הכוכבים, לנכרי והרג את ישראלי...פטור"

תלמוד בבלי, סנהדרין ע"ט ע"א

באמת יש צורך שאני אמשיך? כי אם אתם רוצים יש עוד מיליון כאלה.

שיעור בתלמוד "ברור שהגוי הוא שקרן וגנב": http://sinai.org.il/component/content...
    שיעור בגזענות מאת הרב שרקי, "מכון מאיר ללימודי היהדות": http://www.machonmeir.org.il/hebrew/s...

לא~~~~ ממש לא גזעננים, אני פשוט לא פירשתי אתזה נכון... LOGIC

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    seducer
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ

תראו דבר ראשון אני לא מדבר על הידע המדעי של הרבנים ואני בכלל לא מייחס לדברים חשיבות.
    אני מדבר על הסילופים הברורים של הבחור לתורת ישראל ולחוסר ידע הבסיסי שלו ביהדות וזה מקפיץ אותי ברמות שקשה לתאר!
    דברים כמו היוונים ידעו קודם כי הזוהר נכתב לפני 2000 שנה והיוונים ידעו זאת חמש מאות שנה בערך קודם וזה חרטא כי אם הוא היה יודע יהדות היה מבין שהתורה נתנה בערך לפני 3500 שנה וזה כולל את התורה שבעלפה (אתם מכירים זאת כגמרא, תלמוד, קבלה וכו') אז ככה שכן ידענו זאת קודם אז למה לסלף אם אתה לא יודע?!
    דברים נוספים כמו לקיחת פסוקים שאין להם קשר בכלל למציאות ולנסות להביע מזה שאנחנו חשבנו שכדור הארץ עומד על עמודים? איזה מן שטויות אלו?! מדובר על ל"ו צדיקים שנקראים עמודי עולם אצלנו בהתבסס על הפסוק "אם את בריתי יומם ולילה חוקות שמיים וארץ לא שמתי" שזה מדבר על לימוד התורה שמקיים את העולם שמספיקה שנייה אחת ללא לימוד כדי שהעולם יחזור לתוהו ובוהו. אז לבוא ולהגיד שמפסוקים שמדברים על העניינים האלה אנחנו מאמינים אחרת?! חוצפה ממדרגה ראשונה!
    הוא טוען שהרבנים מסלפים?! הוא מסלף ברמה מגעילה שכל דתי אפילו לא חרדי היה מתפוצץ מצחוק על הפירושים הלא מוצלחים האלה.
    ושנייה הוא טוען שהרב גם מסלף עובדות מדעיות שהוא קרא לתיאוריה בשמה ברחוב אבל זה לא כל כך שונה כמו שהוא ניסה להציג זה נכון שזה מסגרת של עובדות אבל המסגרת הזאת אומרת הכל כלומר העובדות המדעיות הן אבני לגו והתאוריה היא המקשרת הסיבתית של אותן עובדות מכאן שאם אני אקשור סיבתיות שונה מהתיאוריה המקורית אני אצור תאוריה שונה מכאן שהתאוריה היא לא עובדה או אמת כמו שהוא ניסה לצייר היא קשר סיבתי המתבסס על עובדות (שלא תמיד קשורות אחת לשניה ללא התיאוריה) לא יותר! אז מכאן ולהגיד שתיאוריה היא אמת?! איזה סילוף מסריח! זה ממש הקפיץ אותי כי הוא כאילו מפרשן כיודע הכל אבל אני בטוח שהוא לא היה מסוגל לעמוד מול איזה מן הרבנים שהוא טוען כנגדם במציאות כי אז הם גם היו עונים לו שהוא מסלף ברמות קשות!
    בקיצר חשבתי אתם מביאים באמת מישהו עם ידע ושבאמת עושה כאן בלאגן אבל חוץ מאולי להסתלבט על ידע של רבנים כאלה ואחרים בענייני מדע (מה שהוא מוכיח כבר על עצמו שהוא מסלף את חלק מהדברים כמו שתיארתי בעניין של התיאוריה) הוא לא עושה יותר מידי... עלוב כזה ועוד אנשים פה תופסים ממנו כאילו הוא באמת אומר משהו החסר חיים הזה...
    אתה מסתלבט?
    הגמרא נכתבה מבערך 100 לספירה בתקופת הגאונים והתנאים והאמוראים, בבל ששם היה ישוב יהודי מכובד.
    ויש גם גמרא ירושלמית שנכתבה בארץ ישראל.
    יש פירושים שאומרים, מדרשי אגדה יותר נכון להגיד, שאומרים שה' אמר למשה גם את כול התורה שבעל פה ואת כול מה שיחדשו בנ"י
    בעתיד ,שנגיד רבי עקיבא חידש הלכה,אז אומרים שזה כבר נאמר למשה בהר סיני.
    לכן יש כול כך הרבה ויכוחים בגמרא?
    וכל אמורא טוען דבר אחר שהם לרוב סותרים אחד את השני.?
    כול אמורא/תנא כתב את דעותיו בגמרא,זה לא הובא למשה בסיני.
    בגמרא טוענים שכינים יכולים להיווצר מזעה. מה שהוכח מדעית כשגוי מין היסוד, בסגנון של כדור הארץ הוא שטוח.
    בגמרא טוענים גם שיש עכבר שחציו אדמה וחציו בשר ושואלים אם הוא מטמא או לא, אני צריך להסביר לך שסופרמן יותר הגיוני מזה?
    בגמרא כתוב שהאשה לא מדממת כשהיא בהריון מכיוון שהדם של הווסת הופך לחלב ליניקה.
    עכשיו אני מקווה בשבילך שאתה לא חושב שזה נכון.

יש עוד רבות מספור טיעונים מטומטים בגמרא, וחלק מהרבנים אכן טוענים שחכמנו חז"ל טעו.
    כולנו בני אדם לא?.
    תעשה לי טובה, בתורה יש הרבה שגיאות,גזענות,אנטישמיות,רוע,אכזריות, ואלוקי התנ"ך בהחלט לא אל טוב רחום וחנון,
    אלא אל נקום ינקא, חטאי אבות על בנים.
    "משור ועד שה,כול עולל ויונק,נשים וטף, הרג תהרגון."
    זה לא נראה לך מעט פסיכי?.

"ויעל משם בית אל והיא | עלה בדרך ונערים קטנים יצאו מן העיר ויתקלסו-בו ויאמרו לו עלה קרח עלה קרח (ועכשיו פסוק כד) ויפן אחריו ויראם ויקללם בשם יהוה ותצאנה שתים דובים מן היער ותבקענה מהם ארבעים ושני ילדים

ואתה לא מוצא את זה אפילו לא קצת פסיכי?
    סטפן רוברטס

Come Out

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    "ויעל משם בית אל והיא | עלה בדרך ונערים קטנים יצאו מן העיר ויתקלסו-בו ויאמרו לו עלה קרח עלה קרח (ועכשיו פסוק כד) ויפן אחריו ויראם ויקללם בשם יהוה ותצאנה שתים דובים מן היער ותבקענה מהם ארבעים ושני ילדים

ואתה לא מוצא את זה אפילו לא קצת פסיכי?
    אני מבין שהסתמכת רק על הפסוק הזה ולא קראת את מה שהיה לפני.
    דבר שני,הזמנים השתנו,ברור שזה לא יהיה היום.

ציטוט נכתב במקור על ידי MoDeRaToR צפיה בהודעה
    מה היה לפני? הם צחקו עליו בגלל שהייתה לו קרחת והוא החליט לקלל אותם בשם האל ושני דובים באו ורצחו 42 ילדים תמימים.

כן הם תמימים למרות שהם "לעגו" לו.
    סטפן רוברטס

Come Out

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    seducer
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי MoDeRaToR צפיה בהודעה
    אלוקים לא משתנה, הרג את הילדים פעם -יהרוג אותם גם כיום.
    למרות שאני בספק שהסיפור התרחש, ואם אכן קבוצת ילדים/נערים צחקו על "נביא" פעם, והסיפור אכן קרה
    והם אכן הותקפו על ידי דובים ומתו, אז אני בספק אם אלוקים הביא עליהם את הדובים הנדונים.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect