אתר טוב להורדת משחקים לps3
לא טורנט ליץ אני מדבר על אתר חינמי שלא צריך הזמנה כדי להירשם
ויש שם הורדות בטוחות של משחקים לסוני 3
אני קונה ב50 נקודות או תציעו...
תודה!
אתר טוב להורדת משחקים לps3
לא טורנט ליץ אני מדבר על אתר חינמי שלא צריך הזמנה כדי להירשם
ויש שם הורדות בטוחות של משחקים לסוני 3
אני קונה ב50 נקודות או תציעו...
תודה!
כמה דברים לכל האנשים עם החתימות הנדושות:1. זה לא ארנב, זאת ערמה של סוגריים קוים ונקודות, תפנימו.2. האחים ג'ונאס, האנה מונטנה וטוקיו הוטל לא הולכים לקפוץ מבניין. הם מרויחים יותר מהנשיא, למה להם?3. גם לא ג'סטין ביבר.4. לאף אחד לא אכפת ממה מורכב המחשב שלכם, הסקייטבורד שלכם, או כל דבר אחר שלכם.5. לאף אחד לא אכפת כמה ווינרים יש לכם או כמה הודעות עברתם.
6.אני יודע שאני גולש באינטרנט, אני יודע שאני על אטרף, אני יודע שאני קורא את החתימה שלך ואני גם יודע שדילגת על 4 ולא, אני לא מעלה חיוך.
|
|
יש לי אתר סוס מלא מלא מלא הורדות למחשב לסוני 2 ו3 לאקס בוקס ועוד מלא!!!! 100 נקודות![]()
אני מביא לך 80
גם ככה אין לי הרבה
נערך לאחרונה על ידי dotanant123; 22-11-2010 בשעה 21:30.
כמה דברים לכל האנשים עם החתימות הנדושות:1. זה לא ארנב, זאת ערמה של סוגריים קוים ונקודות, תפנימו.2. האחים ג'ונאס, האנה מונטנה וטוקיו הוטל לא הולכים לקפוץ מבניין. הם מרויחים יותר מהנשיא, למה להם?3. גם לא ג'סטין ביבר.4. לאף אחד לא אכפת ממה מורכב המחשב שלכם, הסקייטבורד שלכם, או כל דבר אחר שלכם.5. לאף אחד לא אכפת כמה ווינרים יש לכם או כמה הודעות עברתם.
6.אני יודע שאני גולש באינטרנט, אני יודע שאני על אטרף, אני יודע שאני קורא את החתימה שלך ואני גם יודע שדילגת על 4 ולא, אני לא מעלה חיוך.
מציע לך אתר לכל דבר ב60
פו הדוב אוהב ללקק,
אלאדין אוהב לשפשף,
פינוקיו אוהב לשקר,
שלגיה חיה עם 7 גברים,
זהבה פורצת בתים,
אם זה סיפורי ילדים,
לא פלא שיצאנו דור של מזדיינים!
יש לי אתר לתוכנות, משחקים למחשב וקצת מהדברים האחרים
200 נק' אני רוצה עליו
והתוכנות יש כל תוכנה כמעט שקיימת לי זה מצא כמעט את כל מה שחיפשתי וזה גם עם קראקים