תקשיבו אני אתחיל מקטן ואז מגדול... מי שלא מבין אני אשאל אתכם כמה שאלות ותחזירו לי תשובות ואז אסכם ואשאל עוד שאלות כדי להוכיח את קיום אלוהים.
איך לדעתכם הכינו את הציור הזה?? (זה בשביל אנשים שלא מאמינים).
בהצלחה!
תקשיבו אני אתחיל מקטן ואז מגדול... מי שלא מבין אני אשאל אתכם כמה שאלות ותחזירו לי תשובות ואז אסכם ואשאל עוד שאלות כדי להוכיח את קיום אלוהים.
איך לדעתכם הכינו את הציור הזה?? (זה בשביל אנשים שלא מאמינים).
בהצלחה!
|
|
חוקיי הפיזיקה.
One Shot - One Kill
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 14-11-2010 בשעה 18:57.
One Shot - One Kill
One Shot - One Kill
ע"י אומן , לכן אלוהים יצר אותנו כי לכל דבר יש אומן\יוצר
ישן אחי ישן..
ברק , מי חוקק את החוקים האלה של הפיסיקה ?
אם אתה מדבר על מערכת עם חוקים קבועים אז צריך להיות מחוקק (זה פשוט) מי חוקק ?
מסכים..., אבל אתה יודע שכדי שמשהו יתפוצץ דרוש חומר (אנרגיה) לא יכו להיות סתם פיצוץ (זה פשוט :-) )
מהיכן הגיע ?
חחח אחי, אל תנסה לעצבן אותי, זה רקמראה שאתה ילדותי.
המפץ הגדול (באנגלית: The Big Bang) הוא שמה של תאוריה פיזיקלית המהווה את תמצית הקוסמולוגיה המודרנית. על פי תאוריה זו, מקורו של היקום בנקודה בודדת, הקרויה "סינגולריות כבידתית". המפץ הגדול מתאר את האירוע שהתרחש בנקודה זו ובמהלכו נוצר היקום, ממד הזמן, ממדי המרחב, והגדלים הפיזיקליים הידועים לנו כיום. עם הזמן התפשט היקום לכדי היקום המוכר לנו כיום. גיל היקום, שהוא הזמן שחלף מאז המפץ הגדול, מוערך ב- 13.7 מיליארד שנה. בראשיתו היה היקום כולו מרוכז באותה נקודה סינגולרית, ולכן כל מקום ביקום של היום הוא המקום שבו התרחש המפץ.
עכשיו תגיד לי...ומאיפה זה בא? אז אני אגיד לך, זה תמיד היה שם וזה אפילו יותר הגיוני מאשר להגיד שאלוהים עשה את זה עם כוחות על טבעיים.
One Shot - One Kill
א. למה זה ילדותי ?
ב. להעתיק קישורים מוויקי זה פשוט מאד, רק מומלץ להבין ולחקור לעומק מה שאתה מביא !
ג. ברגע שאתה מדבר על נקודה סינגולרית אתה מצמצם את מרחב האירועים שניתן לחקור (ובכלל לתת להם תיאור) בכלים קונבנציונליים שהמדע מכיר כיום .
בבקשה:
הגרסה החזקה של השערת הצנזורה הקוסמית מרחיקה לכת וטוענת שקיומה של סינגולריות כלשהי מלבד סינגולריות התחלתית (המפץ הגדול) או סופית (הקריסה הגדולה) לא תיתכן במסגרת של תורת היחסות הכללית בלבד. על-כן, פיזיקאים רבים גורסים שקרוב לנקודות הסינגולריות, תורת היחסות הכללית חדלה מלתת תיאור מדויק של הכבידה. נהוג להניח כי תאוריה של כבידה קוונטית - תאוריה שתאחד את תורת היחסות הכללית עם מכניקת הקוונטים - תספק תיאור טוב יותר בנוגע למה שמתרחש במקומות בהם צופה תורת היחסות הכללית נקודה סינגולרית. נכון ל-2008 אף תאוריה של כבידה קוונטית לא נמצאה מספקת הן מבחינה ניסיונית והן מבחינה תאורטית.
ד. התופעה שאתה סובל ממנה נקראת קבעון מחשבתי - אתה בוחר מלכתחילה לצמצם את מרחב המסקנות שניתן להגיע אליהן .
ה. אני ממליץ לך לרכוש את הספר מורה נבוכים של הרמב"ם ע"ה שהיה גאון עצום (רוב הספר מתעסק בפן הלוגי של ההוויה הקוסמית ) .
בהצלחה .
![]()
נערך לאחרונה על ידי orian19; 14-11-2010 בשעה 21:18.
"ד. התופעה שאתה סובל ממנה נקראת קבעון מחשבתי - אתה בוחר מלכתחילה לצמצם את מרחב המסקנות שניתן להגיע אליהן . "
לא...זה אתה
מה גרם לזה? אה כן, אלוהים. למהזה קרה? אלוהים. איךז ה קרה? אלוהים~~~ טוב הסתיים שיעור ביולוגיה![]()
![]()
![]()
One Shot - One Kill