קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] 2 בנות. אני. לא מחפש קשר, לא יודע איך לדחות ולשמור על ידידות טובה.
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 02-12-2010, 22:18
  2. [עזרה] אני רוצה להשיג משהו ולא יודע איך
    על ידי itamar246 בפורום Maple Story
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 10-08-2010, 20:04
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-07-2010, 20:31
  4. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 05-03-2007, 00:27
  5. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 19-01-2007, 21:49
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

2 בנות. אני. לא מחפש קשר, לא יודע איך לדחות ולשמור על ידידות טובה.

Exclamation 2 בנות. אני. לא מחפש קשר, לא יודע איך לדחות ולשמור על ידידות טובה.

נתחיל -
    עברתי השנה שינוי ענק. וכן, בזכות הפיקאפ.
    הבטחון שלי בשמיים, אני יוצא כל שבוע קבוע עם בנות וחברים, אם זה להסתובב ואם זה לסארג'ים.
    סוגר טלפונים, בנות ואני עכשיו זה מותג.
    התחלתי לטפח ת'עצמי, קיצר עשה בי שינוי וגם כל הכיתה ובמיוחד הבנות שמו לב.
    במשך שנתיים[אני כיתה ט'] לא הייתי קשור לבנות.
    עכשיו בקיצור, 2 בנות מהכיתה שלי נדלקו עלי.
    אני לא אוהב אף אחת מהן. אבל יש לי רגשות קצת, מחבב פלוס.
    לא מחפש חברה זה בטוח, אולי איזה makeout , בלי סקס.
    היה כבר מזמוז אחד, עם שתיהם, וכנראה משם התפתחו כבר הרגשות ועכשיו כל אחת חשה אלי משהו.

בקיצור יש מסיבה פרטית ביום שלישי, אני בא והן באות.
    אנחנו נהיה בערך 10-12 אנשים בכל המסיבה.
    אמרתי להן שנדבר שם ברצינות כי הן כבר התחילו להתקשר אלי ולנסות לדבר איתי בבית ספר.

אני תכננתי להגיד משהו כזה:
    "אני כן אוהב אותך. אבל אני לא מחפש עכשיו חברה, באמת שלא. אין לי זמן בגלל הלימודים וזה סתם ידפוק לנו ת'קשר את יודעת.
    תראי איזה ידידים טובים, בואי נשמור על זה ככה אולי אפילו בעתיד נוכל להיות איזה זוג מצליח".

*מה הפחד שלי פה?
    שכל אחת מהן ירדו ממני, כמובן שהקשר לא ינותק אחרי כל מה שיש בינינו אבל בטח זה לא יהיה כמו עכשיו.
    אני כן רוצה שהן ימשיכו לאהוב אותי, אני אגיד לכן את האמת זה כיף שיש סביבך בנות שרצות אחריך, אני לא נצלן ואני מתנהג אליהן בכבוד אבל זה כיף כששאר הכיתה נפרדים ל"בנות יבשות" ול"בנים לא זורמים". כאילו לא מתחברים עם המין השני.
    פה ושם יש דיבורים, יש לי כמה חברים שאנחנו שומרים על קשר עם בנות.

שורה תחתונה,
    אני לא רוצה קשר.
    לא רוצה לפגוע .
    רוצה שהן ימשיכו לאהוב אותי, ואולי לפתח אצלן מחשבה שאני כן רוצה איתן משהו אבל בעתיד.

יש עצות?
    תודה לעוזרים!

2. קישורים ממומנים

תן להן להמשיך, עד שהן לא יוזמות משהו ממש אז אין לך סיבה לעשות איתן "שיחה רצינית".

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

אחת מהן מנסה ליזום את זה כבר שבוע, אמרתי לה נדבר ברצינות במסיבה.
    אני אגיד לה מה שכתבתי למעלה.

ואו זה יהיה מביך השיחה הזאת

מנסה ליזום מה?
    היא לא מנסה ליזום עד שהיא לא פשוט מנסה לנשק אותך, אם היא לא מנסה לנשק אותך היא לא מנסה ליזום.

חוץ מזה, אתה לא חייב ליהיות רק עם בחורות שיש לך רגשות אליהם, סקס ואהבה לא צריכים ליהיות קשורים אחד בשני.
    ובנוסף, מי אמר שאתה צריך שהיא תיהיה חברה שלך אם תיסגור איתה משהו? אפשר ליסגור זיון עם בחורות ושהם לא יהפכו לחברה.
    לפי מה שכתבת אתה מכוון רק לנשיקה? "לא מחפש חברה זה בטוח, אולי איזה makeout , בלי סקס."
    למה בלי סקס? למה אתה מכוון כל כך נמוך?

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

עזוב לנשק היא רודפת אחרי עם שמלת כלה כבר שבוע ואבא שלה משאיר לי הודעות מפחידות בטלפון שהבת שלא זה לא הוט
    ומהשניה כבר יש לי ילד

אמרתי בהתחלה שיש לי ביטחון ושאני מותג, בגלל זה אני מתחבא באנונימי וממציא סיפורים על שיש לי שתיים (יד ימין ויד שמאל)

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

נסה להיות כנה, אתה לא רוצה חתונה אבל רוצה אתן בקשר מיני ובריא, אל תברך מהשיחה, יזום אותה בעצמך

ואם יהיו דמעות ודברים כאלה, אז הם היו בכל זא, אין לך לאיפה לברוח מזה

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    עזוב לנשק היא רודפת אחרי עם שמלת כלה כבר שבוע ואבא שלה משאיר לי הודעות מפחידות בטלפון שהבת שלא זה לא הוט
    ומהשניה כבר יש לי ילד

אמרתי בהתחלה שיש לי ביטחון ושאני מותג, בגלל זה אני מתחבא באנונימי וממציא סיפורים על שיש לי שתיים (יד ימין ויד שמאל)
    כן, אני חסר בטחון בגלל שאני כותב מאנונימי? יש ילדים שלא כל הזמן בפורום אתה יודע, ואני לא כל כך רוצה שידעו שאני בתחום.

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    נסה להיות כנה, אתה לא רוצה חתונה אבל רוצה אתן בקשר מיני ובריא, אל תברך מהשיחה, יזום אותה בעצמך

ואם יהיו דמעות ודברים כאלה, אז הם היו בכל זא, אין לך לאיפה לברוח מזה
    טוב ככל הנראה אני ידבר עם אחת ביום שלישי, עם השנייה לא יודע.
    יש עוד שנה לפני, אני מקווה שאני יוכל לעשות סגירה עם שתיהן, בלי לפגוע, בלי להתחייב אבל לשמור על קשר אוהב-נאהב.
    תודה.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    כן, אני חסר בטחון בגלל שאני כותב מאנונימי? יש ילדים שלא כל הזמן בפורום אתה יודע, ואני לא כל כך רוצה שידעו שאני בתחום.
    השם משתמש שלך לא חייב להיות השם הפרטי והמשפחה שלך כולל תעודת זהות... אני לא באנונימי, ואין לך מושג מי אני בחיים האמיתיים, זה כל הרעיונים בשמות האלה, תיצור שם משתמש ותתחבר לפורום רק כש-אתה- רוצה לכתוב בו

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,692 | הודעות: 8,151,274 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect