Acronis Backup & Recovery™ 10 Small Business Server
בימקום שתישברו את הראש אם להוריד או לא תיקראו את הקטע הזה !"
שפותח עבור Microsoft ® Small Business Server (SBS) סביבות, Acronis ® גיבוי ושחזור ™ 10 Advanced Server SBS Edition מסייע לעסקים קטנים להתאושש אסונות וכישלונות המערכת בתוך דקות, במקום שעות או ימים. על סמך דימות דיסק פטנט "Acronis מתכת חשופי לשחזר טכנולוגיות, Acronis ® גיבוי ושחזור ™ 10 Advanced Server SBS Edition הוא הדור הבא של Acronis True Image גיבוי לשרת בקו ההתאוששות מאסון המוצר עבור סביבות שרתים פיזיים ווירטואליים
עסקים קטנים בדרך כלל יש משאבי IT מוגבלים צוותי קטן יותר לארגונים גדולים, אך עם Acronis ® גיבוי ושחזור ™ 10 Advanced Server SBS Edition, יש להם גישה מלאה גיבוי לשרת באותה עוצמה וכלים התאוששות למצוא ארגונים גדולים יותר. ממשק ידידותי למשתמש עבודה פשוטה לעשות את זה קל יותר להגדיר גיבוי מקצועיים תוכנית שרת ולאפשר למשתמשים לשחזר קבצים, תיקיות, ושרתים ללא סיוע טכני. פעולה זו מפחיתה את הצורך לשמור על צוות מאוד מיומן באתר כל הזמנים
גיבוי ושחזור Acronis Universal Restore 10 האפשרות כלולה עם Acronis ® גיבוי ושחזור ™ 10 Advanced Server SBS Edition. עם זאת, מנהלי מערכת יכולים להתאושש במהירות שרת חומרה שונה או מכונה וירטואלית על מנת למקסם את הגמישות החלמה הפרעה עסקית מזעור
עם Acronis גיבוי ושחזור 10 Advanced Server SBS Edition, את היתרונות של דיסק גיבוי לדיסק משופרים באמצעות ההטבות לחיסכון בעלויות של אפשרות גיבוי ושחזור Acronis שכפול 10. שמור את עלויות האחסון ואת רוחב הפס של הרשת על ידי הפחתת כמות הנתונים המיותרים להיות מגובים
המצאה אישית וניסיונית כדאי להוריד !!!![]()
הורדה טורנט :
מדריך הכנסת גיביו לדיסק\מחשב\דיסק אן קי ועוד..
אני לא עומד לחפור פה על תמונות אז סירטון מהיר !
אני הכנתי אבל מיזמן !
טוב בהצלחה ושווה להוריד הורדה מאוד מהירה שעה רק זהו
לא כמו רגילה ! טוב אני לא יודע למה אבל אני רוצה
תגובות ושהאשכול זה היה אשכול שווה לצפייה ושווה לתגובות אז יאללה !!

ציטוט ההודעה