קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קנייה] תשובה לשאלה בהסטוריה (תקופת השואה) | 50 נק'
    על ידי lironl1l בפורום קנייה
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 12-01-2010, 18:51
  2. [קונה] תשובה לשאלה |100 נק'
    על ידי R.E בפורום קנייה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 19-01-2009, 16:40
  3. קונה|תשובה לשאלה
    על ידי sagim194 בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 04-12-2007, 00:25
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 22-04-2006, 17:19
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 37

תשובה לשאלה של יוסי...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ברוך ה' אני נושם

ברירת מחדל תשובה לשאלה של יוסי...

יוסי זה מה שכתבתה :
    איזה אחלה אל- טובח בשישה מיליון, ואין דבר כזה גלגול נשמות כי אין דבר כזה נשמה.....
    ישו לפי הנצרות הוא בן האלוהים שאלוהים בחר בו אחרי שזנח את היהודים (הברית הישנה), הקוראן טוען שאלוהים בחר במוחמד שעשה ניסים ונפלאות, להגיד שהקוראן העתיק את התנ"ך היהודי- זה לא ממש נכון, הברית החדשה? זה אחרי היהודים- העם הנבחר החדש......

עכשיו תורי לענות לך

קודם כל ישו לא בן אלוקים , ככה הם טוענים שמרים הקדושה ניכנסה להריון בלי שום קיום יחסי מין , היא הייתה עקרה , ורק לאחר מכן ניפתח לה הרחם והיא הצליחה להוליד את ישו שטוענים שהוא בן האלוקים ...
    ומוחמד הוא סתם פרנואיד שטוען שראה מלאך שהיתגלה אליו ואמר לו להקים דת חדשה , ומה הערבים עשו ישר התחילו להאמין , כי הם ראו שיש ליהדות דת והנצרות העתיקו אז גם הם העתיקו , הקוראן העתק של התורה עם* חידושים של הערבים כגון לעשות פיגועים וכו'

2. קישורים ממומנים

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

איפה יוסי כתב את זה?

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ברוך ה' אני נושם

זה לא משנה איפה הוא כתב אבל אם אתה מתעקש זה נימצא בדיבורים - בדיון של דברים מפחידים שקרו לכם

הוא מנסה להסית ילדים חושב שבאנו לעולם מאבולוציה ופה רק נהנים , ואין דין ואין דיין וכל אחד בוטח בעצמו
    מי אנחנו שאנחנו נישפוט אחרים מי אנחנו שנעשה מה ש"בראש" שלנו

ציטוט נכתב במקור על ידי KillZone727 צפיה בהודעה
    יוסי זה מה שכתבתה :
    איזה אחלה אל- טובח בשישה מיליון, ואין דבר כזה גלגול נשמות כי אין דבר כזה נשמה.....
    ישו לפי הנצרות הוא בן האלוהים שאלוהים בחר בו אחרי שזנח את היהודים (הברית הישנה), הקוראן טוען שאלוהים בחר במוחמד שעשה ניסים ונפלאות, להגיד שהקוראן העתיק את התנ"ך היהודי- זה לא ממש נכון, הברית החדשה? זה אחרי היהודים- העם הנבחר החדש......

עכשיו תורי לענות לך

קודם כל ישו לא בן אלוקים , ככה הם טוענים שמרים הקדושה ניכנסה להריון בלי שום קיום יחסי מין , היא הייתה עקרה , ורק לאחר מכן ניפתח לה הרחם והיא הצליחה להוליד את ישו שטוענים שהוא בן האלוקים ...
    ומוחמד הוא סתם פרנואיד שטוען שראה מלאך שהיתגלה אליו ואמר לו להקים דת חדשה , ומה הערבים עשו ישר התחילו להאמין , כי הם ראו שיש ליהדות דת והנצרות העתיקו אז גם הם העתיקו , הקוראן העתק של התורה עם* חידושים של הערבים כגון לעשות פיגועים וכו'

אז מה הוכחת כאן, בעיקר שאין לך מושג על מה אתה מדבר.......

לפי הנצרות ישו הוא כן בן האלוהים- תבדוק לפני שאתה מדבר סתם- "הבשורה למרים: האוונגליון של מתי (מתאוס) מספר: "כך הייתה הולדת ישוע המשיח: מרים אמו הייתה מאורסת ליוסף ובטרם התאחדו נמצאה הרה לרוח הקודש. יוסף בעלה, שהיה צדיק ולא רצה להציג אותה לחרפה, החליט לשלח אותה בסתר. בעוד שהיה מהרהר בזה נראה אליו מלאך ה' בחלום ואמר: 'יוסף בן דוד, אל תחשוש לקחת אליך את מרים אשתך, כי אשר הורה בה מרוח הקודש הוא'". (מתי, פרק 1 פסוקים 18-20, תרגום "החברה לכתבי קודש בישראל", ירושלים 1995). ישו באמונה הנוצרית, הוא לפיכך, בן האלוהים שנולד לאישה בתולה. משמעות הדבר, בתאולוגיה הנוצרית המאוחרת יותר, היא שישו טהור מלידתו, שכן הוא ילוד האישה היחיד שלא נוצר מן החטא הקדמון. ישו, מרים ויוסף מכונים יחד "המשפחה הקדושה".

"מוחמד הוא סתם פרנואיד והערבים סתם האמינו"- על אותו בסיס אני יכול לטעון, "אברהם הוא סתם פרנואיד ששמע קולות וסתם נהיו יהודים", ובקוראן (כמדומני, יכול להיות שזה הרחבה מחוץ לקוראן) יש את מצוות הג'יהאד- לכן האיסלם גם לא דת של שלום (לא שיש דת כזו אך כולם מתיימרות להיות כאלה).....

ואל תסלף את דבריי בבקשה ממך, אני מעולם לא טענתי טענה שטותית כמו: "באנו מאבולוציה"- גם כאן אתה מראה חוסר ידע, זה ברור שלא טרחת לבדוק וסתם זרקת דברים באוויר, אז כל מה שנותר לי להגיד לך זה: לך תעשה שיעורי בית ותחזור עם טענות נכונות
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ברוך ה' אני נושם

מאיפה אתה ממציא ת'שטויות הללו , וישו לא המיצא ת'נצרות זה התלמידים המושפעים שלו ,ולדברייך אמרת אל שטובח שאנשים איפה התודה על זה שהוא הציל את אבותייך מארץ מצריים , בקיצור נצרות ואיסלם אלו דתות מעותקות מהיהדות ואתה מנסה להיתכחש לה , אני לא מבין מי השפיע עלייך כול כך עם האטאיסתיות הזאת אבל אני ממליץ לך לחקור את הטענות הטפשיות שלך לגבי היהדות , תבין אני לא איש יהדות גדול שיכול לענות לך על כל השאלות , אבל את אטאיסט מושפע שקרא הרבה "הוכחות" שאין אלוקים , אז אנא תעשה לי ולך טובה ועל תנסה לתרץ ותנסה לענות לעצמך על השאלות המיתחכמות

מאיפה אתה ממציא ת'שטויות הללו , וישו לא המיצא ת'נצרות זה התלמידים המושפעים שלו ,ולדברייך אמרת אל שטובח שאנשים איפה התודה על זה שהוא הציל את אבותייך מארץ מצריים , בקיצור נצרות ואיסלם אלו דתות מעותקות מהיהדות ואתה מנסה להיתכחש לה , אני לא מבין מי השפיע עלייך כול כך עם האטאיסתיות הזאת אבל אני ממליץ לך לחקור את הטענות הטפשיות שלך לגבי היהדות , תבין אני לא איש יהדות גדול שיכול לענות לך על כל השאלות , אבל את אטאיסט מושפע שקרא הרבה "הוכחות" שאין אלוקים , אז אנא תעשה לי ולך טובה ועל תנסה לתרץ ותנסה לענות לעצמך על השאלות המיתחכמות
    גאון- ישו הוא אבי הנצרות- צריך להיות אידיוט גמור כדי להתכחש לזה, הנצרות מתבססת על זה שהוא בן האלוהים אשר כיפר על עוונותיהם של כולם כאשר נצלב...... וקודם כל אתה תוכיח לי שהיה יציאת מצריים ומעמד הר סיני ושאר הבולשיט הטהור הזה שאתה מתייחס אליו כאל אמת אבסולוטית, הנצרות והאיסלם מושפעות מהיהדות מהבחינה המונותאיסטיות, אך היהדות מושפעת מתרבויות אחרות.....

ואני יכול להגיד, ישו סבל בשבילך- אז למה אתה לא מודה לו? הרי הוא כיפר על העוונות של כולם, גם שלך.........

לא הבאת פה אפילו טענה אחת בעלת ביסוס אלא רצף של שטויות- אתה מעוניין להביא טענה רצינית?
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 13-12-2010 בשעה 21:33.
    סטפן רוברטס

Come Out

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ברוך ה' אני נושם

הפירמידות נוצרו מעצמן או שמישהו בנה אותם ? , אבות אבותייך בנו אותן - זה כמו שאחמינאצ'ד מכחיש שואה אתה מכחיש את היהדות ואלוקים , הלוואי שהייתי גדול בתורה שהייתי מצליח לענות לך על כל השאלות המופרחות שלך כמו שעניתי לך בגובה הקודמת תבדוק ביוטיוב את הטענות שלך תשם יסבירו לך ... סרטונים שלך רבנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    חן
    לייקים
    0
    נקודות
    220
    משפט מחץ
    "כפי שהשינה מתוקה לאחר יום עבודה, המוות נעים אחרי חיים טובים." - לאונרדו דה וינצ'י

בשום מקום לא כתוב שמרים הייתה עקרה - היא הייתה בתולה. לפי מה שהם אומרים היא נכנס להריון בלי לקיים יחסי מין, ובמידה ועברת את כיתה ב', מפתיע שאתה לא יודע את זה.
    למה ניראה לך שהערבים רצו דת בגלל שליהודים ולנוצרים הייתה? קודם כל הייתה להם דת - הם עבדו אלילים. חוץ מזה למה שיהיה להם אכפת מה היהודים והנוצרים עושים? היהודים והנוצרים בכלל היו מיעוט אצלם.

ובלי קשר - איך מה שאתה אומר מוכיח שאתה צודק? אני יכול לומר אותו דבר על אברהם או על משה.

הפירמידות נוצרו מעצמן או שמישהו בנה אותם ? , אבות אבותייך בנו אותן - זה כמו שאחמינאצ'ד מכחיש שואה אתה מכחיש את היהדות ואלוקים , הלוואי שהייתי גדול בתורה שהייתי מצליח לענות לך על כל השאלות המופרחות שלך כמו שעניתי לך בגובה הקודמת תבדוק ביוטיוב את הטענות שלך תשם יסבירו לך ... סרטונים שלך רבנים
    מה זאת אומרת? המצרים בנו אותם.
    כל היסטוריון, גם ההיסטוריון הכי יהודי בעולם, לא יגיד לך שהיהודים בנו את כ-ל הפירמידות
    נערך לאחרונה על ידי Metronome; 13-12-2010 בשעה 22:26.
    ועם הזמן, אתה אומר,
    זה רק ילך ויסתדר,
    מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא!

הפירמידות? תעיין בויקיפדיה אולי, זה יכול לעזור לך:

הפירמידות במצרים, שאחדות מהן נמנות עם המבנים הגדולים ביותר שנבנו בידי אדם, מהוות במשך אלפי שנות קיומן את אחד הסמלים המובהקים לתרבות מצרים העתיקה. הפירמידות נבנו על ידי המצרים הקדמונים בגדתו המערבית של נהר הנילוס - ארץ המתים לפי אמונתם, וזאת מפני שהיה זה המקום שבו נראה אל השמש שוקע בסופו של כל יום. את בתי המגורים שלהם בנו הקדמונים בגדתו המזרחית של הנהר, שם נראתה השמש מפציעה וזורחת בכל בוקר.

בניגוד לדעה הרווחת,‏ הפירמידות במצרים לא נבנו על ידי העבדים בני ישראל ולמעשה לא נבנו על ידי עבדים כלל. לאחרונה נתגלו בקרבת אתר הפירמידות בגיזה מספר אתרי קבורה שבהם נקברו בוני הפירמידות. מחקר קברים אלו ניתן להסיק כי בוני הפירמידות היו פועלים בשכר, בעלי מעמדות שונים, אשר התגוררו בעיר גיזה - בסמוך לאתר הבניה הענקי.

לא עבדים ולא נעליים.
    סטפן רוברטס

Come Out

משתמש ותיק האוואטר של Mslipknot
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

אני יכול גם להגיד לך:
    איך בניינים נוצרו מעצמם?
    היהודים אולי בנו את הפירמידות אבל מה הקשר לזה.
    אתה לא גדול בתורה,לעומתי שקראתי את התורה מגיל 8 עד 15 כל שנה.
    וישו הוא אב הנצרות!הוא זה שע"פ הברית החדשה הלך על המים והוא זה שחזר לחיים.
    ותלמידו המציאו את הנצרות,אבל הוא קשור לזה.
    ובאמת אתה אפילו מודה שאתה לא מבין בשיט,אז למה אתה מתווכח עם מישהו שיודע דברים?
    )לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
    LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
    LokomotivKid
    http://9gag.com/icecreamman?success=1
    קישוריית המדריכים של Mslipknot

ציטוט נכתב במקור על ידי Mslipknot צפיה בהודעה
    אני יכול גם להגיד לך:
    איך בניינים נוצרו מעצמם?
    לא, לא בני ישראל ולא עבדים בנו את הפירמידות.
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 13-12-2010 בשעה 23:33.
    סטפן רוברטס

Come Out

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ברוך ה' אני נושם

ציטוט נכתב במקור על ידי Mslipknot צפיה בהודעה
    אני יכול גם להגיד לך:
    איך בניינים נוצרו מעצמם?
    הוא הלך על המים וחזר לחיים , ביגלל שהוא ידע את סודות הקבלה (של היהודים)

הקבלה גובשה בין המאה ה-12 למאה ה-13, אלא אם כן לישו הייתה מכונת זמן- הוא לא יכל לדעת אותה :|:|

ושוב אני חוזר ואומר- תבדוק את הטענות שלך......
    סטפן רוברטס

Come Out

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

בקיצור, Killzone, אתה לא רמה לוויכוח. אצלנו חוקרים ובודקים דברים ומביאים מקורות לטענות. ולא זורקים שטויות באוויר כמו:
    "ישו, שהוא אינו בן האלוהים, ידע את סודות הקבלה שבכלל נכתבה אחרי מותו, ובעזרתם הלך על המים".

1.
    ישו הוא לא בן האלוקים? חחח
    יֵשׁוּ או יֵשׁוּעַ (לפי המשוער 4 לפנה"ס - 29 לספירה) הוא הדמות המרכזית בדת הנוצרית. באמונה הנוצרית הוא נחשב לבנו של אלוהים.

2.
    הקבלה: עיקר גיבושה ופרסומה ראשיתם בפרובאנס (דרום צרפת) ובצפון ספרד בשלהי המאה ה 12 ובראשית המאה ה 13.
    ישו: ישו נולד בשנת 4 לפנה"ס לכל המאוחר, וייתכן שנולד עד ארבע שנים קודם לכן.
    טעית רק ב 1200 שנה, לא נורא...

קשה לפתוח אנציקלופדיה? בעצם יותר קל להקשיב לסיפורים שרק אלוהים יודעים מאיפה הבאת אותם.

כמו שאחמינאצ'ד מכחיש שואה אתה מכחיש את היהדות ואלוקים
    אחמדינג'ד יכול להכחיש עד מחר, גם עוד 1000 שנים יהיו תמונות, צילומי וידאו ואלפי מסמכי מקור לשואה.
    מה יש ליהדות ולאלוהים שדומה לזה? כלום. חוץ מסיפורים ללא שום הוכחה ופרדוקסים אינסופיים שמופרכים עם השנים.

3.
    נצרות ואיסלם אלו דתות מעותקות מהיהדות
    א. הן לא מועתקות משום יהדות, הן צמחו על רקע האמונה היהודית ויש הבדל ענק.

ב. למה אתה משחק משלוש יוצא אחד? אתה מתייחס רק לדתות המונותאיסטיות, למה?

אתה נצמד דווקא לדתות המונותיאיסטיות שיצאו מהיהדות, כשיש כזה עושר מטורף של דתות מחוצה לה, ורובן בכלל פוליתיאיסטיות.
    פוליתאיזם = אמונה בריבוי אלים, ורוב העולם הוא כזה. הדתות עובדות האלילים הן השולטות היום בעולם, עם כל השוק שזה מביא לך...
    הנצרות והאסלאם גדולות, אבל עם 7 מיליארד מאמינים על הפלאנטה, למאמינים באליל היחיד יהוה אין שום יתרון.

בודהיזם, הינדואיזם, שינטואיזם, מזדאיזם, סאביאניזם, דת הויקה, ג'ינואיזם, הייאואזאהיזם, מאנדהיזם, יאזדניזם, קונפוציוניזם, טאואיזם, קאודאיזם, הדת הסינית העממית, פאולון גונג, אי-קון טאו, ג'נג סאן דו, מוהאיזם, דת אומוטו, דת באטואקו, דת דאהומאי, דת היאטי, דת קומינה, דת מאצ'ומבה, דת מאמי-ווטה, ראסטפיריאניזם, דת ייסוקו, דת יורובה, דת לוגבארה, הדת המסאית, טאנגיריזם וכו' וכו' וכו'. זה רק קצה המזלג (שלא לדבר על כך שלא הזכרתי דתות מונותיאיסטיות שלא קשורות ליהדות בפיפס, כמו הדת הסיקית או דת הוודו), וגם המאמינים באותן דתות נמצאים בחברה טובה. אבחר שתי דתות לצורך הדגמה רחבה יותר: שוב אקח את דת ההינדו, ואוסיף עליה את הדת הסינית העממית העוסקת בפולחן האבות הקדומים. שתיהן דתות שמאמינים בהם כ-900 מיליון אנשים, ששורשיהן נמצאים לפני כ-5,000 שנה (כ-1700 שנים לפני הזמן המיוחס לאגדת מעמד הר סיני). לשתיהן "עמים נבחרים" משלהן השולטים בטריטוריה משלהם מאז ועד היום וכו', והשינויים שהדתות הללו עברו במרוצת השנים הן כעין וכאפס לעומת השינויים שעברה היהדות אם תשווה נגיד, את החסידות של היום לדתם של העברים הקדומים.

אתה מנסה להפוך את זה שלא בצדק למשחק של "משלוש יוצא אחד". בפועל זה "ממאה אלף לא בטוח שבכלל יצא משהו".
    נערך לאחרונה על ידי rcl-nadav; 14-12-2010 בשעה 13:55.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

מנהל האקינג ואבטחת מידע
    משתמש כבוד

שם פרטי
    יוסי
    לייקים
    95
    נקודות
    200

KillZone727 - תלמד עוד ותחזור אלינו.
    יום טוב
    יוסי ברנס | Yossi Baranes
    מתכנת | פיתוח אפליקציות | אבטחת מידע
    HTML.co.il

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,521 | הודעות: 8,151,103 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect