קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מדריך] מדריך| איך להתחיל עם hp, mp, level, map, buddyslots, meso, job שונים, ויש עוד (:
    על ידי ExtrALoT בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 05-11-2010, 08:54
  2. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 19-04-2010, 16:59
  3. [מדריך] איך להתחיל עם בחורה
    על ידי Yossi Menashe בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 15-06-2009, 18:06
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

[מדריך] איך להתחיל עם גבר , ולמה

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ברירת מחדל [מדריך] איך להתחיל עם גבר , ולמה

את מטיילת לך בקניון ,נכנסת לאיזו חנות,מודדת שמלה,פתאום בחלק של בגדי הגברים בחנות את קולטת מישהו חמוד,בטוח הגילאים שלך שמאוד יכול להיות שהוא פנוי ומעוניין..אבל הוא לא מתחיל איתך,הוא עסוק מידי ולא שם לב אלייך כרגע.
    את מלאת רגשות,שואלת את עצמך מה לעשות,האם לגשת אליו ? לחייך אליו ? הוא שם לב אליי בכלל ? אולי יש לו חברה ?

מי לא נתקלה בבעיה הזו,אז הגיע הזמן לשנות את הדברים,גם הבחורה יכולה לגשת אל הגבר ! או לפחות להתחיל איתו בצורה מסויימת.
    המטרה היא להוביל את הגבר אלייך ולפתח אינטרקציה מסויימת שתוביל לשיחה,פלרטוטים...וההמשך כבר ל במדריך הזה .

אז,איך להתחיל עם גבר ?
    בעיקרון,רוב הגברי,רובם הגדול,ביישנים.
    אם את תיגשי לגבר בצורה דיי ישירה כמו "היי,אני רואה שאתה מודד נעליים,יש לך סטייל טוב" רוב הגברים לא יהיו רגילים לסיטאציה הזו,עד כדי כך שיקח להם בערך 4-5 דקות רק להבין שאת מתחילה איתם ! (אני לא מכליל,יש גברים שגם יזרמו איתך על ההתחלה,או ההפך,ישר ינפנפו,ויבינו מיד שאת מתחילה איתם).

מה עושים לגבי זה ?
    יש 2 דברים שאפשר לעשות:
    1.להמשיך להתחיל עם גברים באותה צורה,אבל לחכות כמה דקות בשיחה כדי שהוא יבין שאת מתחילה איתו ויזום צעד.
    2.להתחיל עם הגבר בצורה יותר עקיפה,בשילוב קינו (מגע),ככה את תוכלי לדעת אם הוא מעוניין או לא,אם יש אפשרות להוציא מהשיחה הזאת משהו יותר.

אני מאמין שהשיטה הראשונה נורא ברורה,אז אני אסביר על השניה יותר.
    כשאת מתחילה שיחה עם מישהי,את יכולה אפילו לשאול אותו אם יש מסעדה טובה באיזור,אם הוא מכיר חנות בגדים טובה,אם הוא מהעיר....בעצם אפשר להתחיל שיחה מהכול (אפילו לשאול אותו אם הוא אוהב חמאת בוטנים...כן כן,התחילו לי ככה הרבה שיחות מעניינות).
    אבל זוכרות שאמרתי שגברים לא קולטים רמזים ? אה,לא אמרתי את זה ? אז אני אומר עכשיו , גברים לא קולטים רמזים ! (זוכרות שאמרתי שגברים לא קולטים רמזים ? ) ובגלל זה אתן צריכות לשלב קינו כבר בתחילת האינטרקציה,ברגע שאת מתקרב אליו את יכולה לשים לו יד על הכתף לרגע ולהתחיל בשיחה.
    את יכולה לתת לו מכות קטנות על הכתף כשהוא נותן לך נג כלשהו (נג זה ההפך ממחמאה).
    יש הרבה מאוד צורות שונות של קינו ,אני ממליץ לכן לראות את הסרטון הזה של ה 4 חלקים שמסביר קצת על קינו בין גבר לאישה (זה סרטון יותר לגברים,אבל הוא מסביר בצורה נפלאה על קינו,אני מת על לאבדרופ מה שקשור לקינו ,ולמי שלא הבינה,לאבדרופ הוא זה שמדריך שם בסרטון).
    אז הנה הסרטון :

אפשר להשתמש ביותר קינו אם את רואה שהגבר מעוניין,או פחות קינו אם את רואה שיש מרחק כלשהו ואין זרימה ,כשאת כבר כמה דקות בתוך השיחה.

שאלות,מענות,הצעות מין (לא באמת,יש לי חברה ) אתן יכולות להגיב פה ואני ישתדל לענות על הכול.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ח"ח על היוזמה סניף סנופקין יפה שלי!!
    בנות, איתי אתן יכולות להתחיל ישר במכה בטוסיק, אין לי בעיה עם זה

משתמש מתחיל האוואטר של Crystal
    לייקים
    0
    נקודות
    190
    משפט מחץ
    “The trick is in what one emphasizes. We either make ourselves miserable, or we make ourselves happy. The amount of work is the same.” Carlos Castaneda

אני לא מאמינה שהוא משווה בחורה לסוס...ומה שהוא עשה בסופו של דבר, אם מה שיגרום לו להתחמק מהנג "היא תמיד ככה?" ושם עלייה את היד, אני הייתי מעיפה לו את היד, כאילו מה נראה לך שאתה מדבר אליי ככה ועוד נוגע בי.

לא כל דבר שאתם, הגברים, לומדים בפיקאפ זה מה שיעבוד, זה גם תלוי בסוג הבחורה.

בנוגע למה שאמרת, אני בד"כ עושה את זה בצורה ישירה והם מבינים לגמרי, לא לוקח להם זמן להבין.
    בנוגע למגע זה רעיון מצויין וזה בד"כ מה שקורה, כלומר, מה שאני רואה מסביבי, גם מבחינת הגברים וגם מהנשים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אהבתי )
    קריסטל נשמה אולי בראש שלך זה רציני אבל בתכלס הכל נאמר באווירה של צחוקים וקלילות.. זה לא שהוא מתייחס אלייך כמו לכלבה שלו Oם
    בכל מקרה אחלה מאמר ^_^
    מצחיק שזה הגברים ולא הנשים כותבים את זה

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי Crystal צפיה בהודעה
    אני לא מאמינה שהוא משווה בחורה לסוס...ומה שהוא עשה בסופו של דבר, אם מה שיגרום לו להתחמק מהנג "היא תמיד ככה?" ושם עלייה את היד, אני הייתי מעיפה לו את היד, כאילו מה נראה לך שאתה מדבר אליי ככה ועוד נוגע בי.

לא כל דבר שאתם, הגברים, לומדים בפיקאפ זה מה שיעבוד, זה גם תלוי בסוג הבחורה.

בנוגע למה שאמרת, אני בד"כ עושה את זה בצורה ישירה והם מבינים לגמרי, לא לוקח להם זמן להבין.
    בנוגע למגע זה רעיון מצויין וזה בד"כ מה שקורה, כלומר, מה שאני רואה מסביבי, גם מבחינת הגברים וגם מהנשים.
    הוא לא השווה את הבחורה לסוס,הוא הסביר איך צריך לגעת נכון בבחורה ואיך לגרום לה להרגיש נוח לידך,והסוס באמת הייתה דוגמא טובה,עכשיו גם אני וגם את נזכור את הדוגמא הזאת.

אחרי שאת מקבלת נג את לא אמורה לבכות ולהרגיש פגועה,אלא לחייך,להרגיש טיפה נבוכה והכי חשוב להרגיש שאת צריכה להוכיח לו שאת דווקא כן שווה,ככה כשהוא שם עלייך את היד זה גם ירגיש לך בסדר ,וגם הוא נותן לך על הדרך עם זה עוד נג קטן

בקשר למה שאמרת לגבי סוג הבחורה,את צודקת בהחלט,בגלל זה לא לוקחים פיקאפ אחד לאחד מה שכתוב בספרים ומה שאומרים בהרצאות,אלא מוסיפים את זה לאשיות של הבנדאם,אפשר לשחק עם זה הרבה.

לגבי הצורה הישירה שלך,ראיתי שאת כבר בת 19 (אם מה שכתוב זה נכון..) ובגיל יותר בוגר גם הגברים כבר יותר בוגרים (טוב נו,רובנו ) מה שאומר שהם יבינו יותר רמזים,הם עברו כבר כמה דברים מיניים בחיי שלהם ככה שהם יבינו יותר מתי בחורה מתחילה איתם.
    המדריך מכוון לבחורות בגיל 14-18 בעיקרון ,מתבגרות,שזה אני מניח יהיה רוב הפורום פה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,738 | הודעות: 8,150,320 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect