את מטיילת לך בקניון ,נכנסת לאיזו חנות,מודדת שמלה,פתאום בחלק של בגדי הגברים בחנות את קולטת מישהו חמוד,בטוח הגילאים שלך שמאוד יכול להיות שהוא פנוי ומעוניין..אבל הוא לא מתחיל איתך,הוא עסוק מידי ולא שם לב אלייך כרגע.
את מלאת רגשות,שואלת את עצמך מה לעשות,האם לגשת אליו ? לחייך אליו ? הוא שם לב אליי בכלל ? אולי יש לו חברה ?
מי לא נתקלה בבעיה הזו,אז הגיע הזמן לשנות את הדברים,גם הבחורה יכולה לגשת אל הגבר ! או לפחות להתחיל איתו בצורה מסויימת.
המטרה היא להוביל את הגבר אלייך ולפתח אינטרקציה מסויימת שתוביל לשיחה,פלרטוטים...וההמשך כבר ל במדריך הזה.
אז,איך להתחיל עם גבר ?
בעיקרון,רוב הגברי,רובם הגדול,ביישנים.
אם את תיגשי לגבר בצורה דיי ישירה כמו "היי,אני רואה שאתה מודד נעליים,יש לך סטייל טוב" רוב הגברים לא יהיו רגילים לסיטאציה הזו,עד כדי כך שיקח להם בערך 4-5 דקות רק להבין שאת מתחילה איתם ! (אני לא מכליל,יש גברים שגם יזרמו איתך על ההתחלה,או ההפך,ישר ינפנפו,ויבינו מיד שאת מתחילה איתם).
מה עושים לגבי זה ?
יש 2 דברים שאפשר לעשות:
1.להמשיך להתחיל עם גברים באותה צורה,אבל לחכות כמה דקות בשיחה כדי שהוא יבין שאת מתחילה איתו ויזום צעד.
2.להתחיל עם הגבר בצורה יותר עקיפה,בשילוב קינו (מגע),ככה את תוכלי לדעת אם הוא מעוניין או לא,אם יש אפשרות להוציא מהשיחה הזאת משהו יותר.
אני מאמין שהשיטה הראשונה נורא ברורה,אז אני אסביר על השניה יותר.
כשאת מתחילה שיחה עם מישהי,את יכולה אפילו לשאול אותו אם יש מסעדה טובה באיזור,אם הוא מכיר חנות בגדים טובה,אם הוא מהעיר....בעצם אפשר להתחיל שיחה מהכול (אפילו לשאול אותו אם הוא אוהב חמאת בוטנים...כן כן,התחילו לי ככה הרבה שיחות מעניינות).
אבל זוכרות שאמרתי שגברים לא קולטים רמזים ? אה,לא אמרתי את זה ? אז אני אומר עכשיו , גברים לא קולטים רמזים ! (זוכרות שאמרתי שגברים לא קולטים רמזים ?) ובגלל זה אתן צריכות לשלב קינו כבר בתחילת האינטרקציה,ברגע שאת מתקרב אליו את יכולה לשים לו יד על הכתף לרגע ולהתחיל בשיחה.
את יכולה לתת לו מכות קטנות על הכתף כשהוא נותן לך נג כלשהו (נג זה ההפך ממחמאה).
יש הרבה מאוד צורות שונות של קינו ,אני ממליץ לכן לראות את הסרטון הזה של ה 4 חלקים שמסביר קצת על קינו בין גבר לאישה (זה סרטון יותר לגברים,אבל הוא מסביר בצורה נפלאה על קינו,אני מת על לאבדרופ מה שקשור לקינו ,ולמי שלא הבינה,לאבדרופ הוא זה שמדריך שם בסרטון).
אז הנה הסרטון :
אפשר להשתמש ביותר קינו אם את רואה שהגבר מעוניין,או פחות קינו אם את רואה שיש מרחק כלשהו ואין זרימה ,כשאת כבר כמה דקות בתוך השיחה.
שאלות,מענות,הצעות מין (לא באמת,יש לי חברה) אתן יכולות להגיב פה ואני ישתדל לענות על הכול.

.
) ובגלל זה אתן צריכות לשלב קינו כבר בתחילת האינטרקציה,ברגע שאת מתקרב אליו את יכולה לשים לו יד על הכתף לרגע ולהתחיל בשיחה.
) אתן יכולות להגיב פה ואני ישתדל לענות על הכול.
ציטוט ההודעה