אפשר בבקשה המלצות לספרים שקשורים להתפתחות אישית? כמו אבא עשיר אבא עני וכ'ו וכ'ו.
תודה
(אני לא מעוניין ממש בספרים במחשב, פשוט נשרפות לי העיניים שאני קורא אותם)
אפשר בבקשה המלצות לספרים שקשורים להתפתחות אישית? כמו אבא עשיר אבא עני וכ'ו וכ'ו.
תודה
(אני לא מעוניין ממש בספרים במחשב, פשוט נשרפות לי העיניים שאני קורא אותם)
|
|
אם תקנה ספרים ישרף לך משהו אחר.. הכסף!
קודם כל חשוב לדעת מה יותר מדבר אליך בתחום ההתפתחות האישית כי התחום הזה רלוונטי כמעט להכל.
בשביל שלא סתם תשרוף כסף וזמן יקר על קריאת ספרים, חשוב שתציין מה מעסיק אותך, מה מדבר אליך, מה תמיד רצית לדעת ואף פעם לא יצא לך..? תהיה ספציפי יותר.
מה שכן, לי בהתחלה ההתפתחות האישית עניינה בפני עצמה באופן כללי כך שקניתי הכל מהכל.. גם ספרים על אנשים, על בריאות.. על כסף בין היתר.. האם זה הכיוון שלך? התפתחות אישית באופן כללי? (אני אישית לא ממליץ לך להתעניין בכלליות כי אחרי זה אתה תבין שסתם הוצאת כסף ושרפת זמן לחינם).
הנזיר שמכר את הפרארי שלו.
גישה שלמה חדשה לחיים.
הייתי פה.
ובקטן? ככל שתהיה יותר ספציפי אוכל לתת לך "הכוונה" יותר טובה.בגדול על אנשים, ועל כסף וכלכלה. על זה אני מדבר.
אתן לך שמות של מספר ספרים רק הקפד לקרוא את הספר מעט בחנות לפני שאתה קונה אותו, בשביל להבטיח שזהו הכיוון שאתה רוצה:
- אינטליגנציה חברתית המדע החדש של יחסי אנוש - דניאל גולמן.
- אבא עשיר אבא עני.
- כיצד לקרוא אנשים - לילאן גלס (ספר זה בא בעיקר ללמד ואתה לא תזהה בו "פיתוח אישי" אבל האימון ישתלם לך).
- הנזיר שמכר את הפרארי שלו.
- חוקי העושר - טמפלר ריצ'רד.
דע לך שלא חסר ספרים כאלו והעסק הזה הפך קצת לשרלטנות.. כל אחד שהרוויח חודש אחד מעל מה שהוא מרוויח בדרך כלל כבר מרשה לעצמו ללמד אחרים כיצד "לעשות כסף" והוא כותב על זה ספר.. ככה ששוב אני מציעה לך - קרא את הספרים הללו כשאתה בחנות ובדוק עוד ספרים בסגנון לפני שאתה רוכש לעצמך אחד.
בהצלחה :]
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 24-01-2011 בשעה 22:55.
פרים הם חיקוי עלוב של החיים עצמם.
אבל... הם חשובים ומעשירים את הידע.
ספרי רובין שארמה אהובים עליי מאוד. אתה מוזמן לנסות.