נכתב במקור על ידי
kohen13
דבר 1-במידה ולא היו קיימים הפרשים כאלה,לא היו מינים/בעלי חיים שונים בעולם(ידוע שלכמעט כל בעל חיים,יש תפקיד שונה בעולם זה).
לפי זווית האתיסטים,יש לי כמה שאלות בהקשר לטענה זו:
א.כיצד נוצר האב הקדמון המשותף?
ב.כיצד נוצרו שני מינים(זכר ונקבה)?
ג.לפי האבולוציה,זה אומר שהדבורים או כל בעל חיים אחר,יגיע בסופו של דבר להיות בן אדם(כמובן אחרי שנים רבות...)?
דבר 2-המדע מסביר את היווצרות העולם מבחינה גשמית(כלומר לפי זווית הראייה של בני האדם),לעומת זאת,בתנ"ך,מוסבר על היווצרות העולם מבחינה רוחנית,כלומר מה שנסתר מבני האדם וכן,אינם יכולים להבינם.
בנוסף,טענתך בנוגע לכתיבת התנ"ך,נובעת מחוסר ידע בה.נביאים וכתובים אכן נכתבו על ידי בני אדם(אך אלו נבחרו על ידי ה') והתורה נכתבה על ידי ה'.כיצד אני יודע זאת? על פי לימודיי בספר התורה,אני יכול להגיד שאף הבן אדם החכם ביותר אי פעם,לא יכול להגיע לרמה כזאת של גאונות.התורה מכילה בתוכה רבדים עצומים ורמזים שלא בטוח שבן אדם יכול להגיע לרמת מחשבה כזו.
דבר 3-הפירמידות שבגזה,בנויות באופן מושלם להפליא שכן,הכלים ששומשו פעם לבניית הפירמידות עדיין בגדר תעלומה.אתה מסכים אותי שהפירמידות באמת קיימות אך זה לא הגיוני שהן נבנו ברמה כזאת-האומנם?
אותו דבר בנוגע לסיפורי התנ"ך,אינך יכול לדעת את החיים של פעם שכן,על פי הסתכלות על הפירמידות,סיפורי התנ"ך כן יכולים להיות הגיוניים.
דבר 4-לא הבנתי את טענך אך למרות זאת אומר שכיום,הדתות הגדולות בעולם(וכמובן שגם המאמינים שלהם אשר מהווים רוב בעולם) תומכות באל אחד(מונותאיזם).
דבר 5-אם אתה טוען שזה סותר את קיום ה',אז הרשה לתקן אותך ולומר שחייזרים(במידה והם אכן קיימים),נבראו מה'.