* אתגר הבדיחה המצחיקה של הפורום - ההצבעה שבוע 2/1/11 ! *
אהלן חבר'ה :]
אתגר הבדיחה המצחיקה של הפורום,עמד בנעוץ כשבוע ימים שתגיבו עם בדיחות,לאחר שבוע הגיבו 7 אנשים,אנחנו מצפים ממכם ליותר חברים,
תזכרו שהפרס הוא 100 נקודות רק על פרסום בדיחה שלכם! :]
להלן המשתמשים והבדיחות שהם פירסמו,לפי סדר התגובות באשכול:
1.-Ben - הבדיחה שלו:
אמא רוסייה לוקחת את התינוק שלה לסופר, באותו הזמן גם אמא אתיופית לקחה את התינוק שלה לאותו סופר.
האמא האתיופית הניקה את התינוק שלה, פתאום התינוק של האמא הרוסייה התחיל לבכות. היא ניסתה הכל, לתת לו מוצץ, להחליף לו, להניק אותו, להביא לו משחק, הכל!
בסוף היא אומרת לו: "די כבר, אני נכנעת. מה אתה רוצה?"
אז התינוק מצביע על האמא האתיופית שמניקה את התינוק שלה ואומר: "אני רוצה שוקו".
2.apple12 - הבדיחה שלו:
איש אחד הלך הלך הלך ופתאום הוא נפל לבור (בדיחת קרש) איך הוא יצא?? הוא לקח את הקרש מהבדיחה ויצא.
3.-iLLay - הבדיחה שלו:
נוסע במונית טפח קלות על הכתף של הנהג בכדי לשאול אותו משהו. הנהג נתן צרחה איומה איבד שליטה על המונית, כמעט נכנס באוטובוס, ועצר סנטימטר מחלון ראווה.
דקות מעטות היה שקט במונית, ואז פנה הנהג לנוסע ואמר: "בבקשה, לעולם אל תעשה את זה שוב, כמעט והתעלפתי".
הנוסע, שהיה גם הוא בהלם, התנצל, ואמר שלא תאר לעצמו שנגיעה בכתף תגרום לבלגן כזה.
הנהג השיב לו: "זו לא אשמתך, היום זה היום הראשון שלי בתור נהג מונית, במשך 25 השנים האחרונות נהגתי ברכב של חברה קדישא!!!"
4.AbSuLuT - הבדיחה שלו:
סנטה קלאוס: ילד, מה אתה רוצה לחג המולד? ילד: אייפוד ! סנטה קלאוס: לא. ילד: פלייסטיישן ! סנטה קלאוס: לא. ילד: אח קטן ? סנטה קלאוס: אמא שלך כוסית ?
5.xCheNx - הבדיחה שלו:
איש אחד יושב בגינתו וקורא עיתון.. פתאום יוצאת שכנתו הבלונדינית היפה הולכת לתיבת הדואר, פותחת אותה וסוגרת בזעם...
כעבור 5 דקות היא שוב יוצאת פותחת את התיבה סוגרת בזעם ונכנסת הביתה.. כעבור כמה דקות היא שוב יוצאת פותחת את התיבה
ושוב סוגרת בזעם.. השכן שלא מבין מה קורה ניגש אליה ושואל: "קרה משהו"? עונה לו: "בטח שקרה משהו!!! המחשב הדפוק שלי מודיע
כל רגע שיש לי דואר!
6.avior011 - הבדיחה שלו:
נכון תמיד שאתם הולכים עם חבר לים אתה מאשים את החבר בטמפרטורת המים? זה כזה : י'בן XXXX! איזה מים קרים ...
7.BnAnA - הבדיחה שלו:
איש אחד הלך ברחוב ובום שניצל.
-----------------------------------------------------------
זהו חבר'ה,7 בדיחות טובות,רק אחת זוכה,ואתם בוחרים מי תזכה!
ההצבעה תהיה כמו סקר,שבוע של הצבעה,בדיוק מהיום 10/1/11 האשכול וההצבעה תסגר!
*לכל שאלה,בעיה,או עזרה לשלוח לי ה"פ.
* בבקשה לא לנסות לרמות בכל דרך כל שהיא,מי שיתפס כמרמה יושעה מהפורום ויקבל קנס כבד!
בהצלחה לכולם !![]()

ספוילר: