הנושא שלכם יהיה הבאאתהתמונה, מי שמביא לי את התמונה במהירות המקסימלי ומגיע ל-10 נק' , עולה לשלב הבא!.
הפרויקט הכי גדול באטרף
אני מוכן בבקשה תשלח פרטית או תצוטט שמתחילים כדי ששנינו ניהיה פה...
קרדיט ל-AMIT- על החתימה^^^אתגר פורום כדורסל אתגר פורום האבקות/WWE לשעבר shafoosha12
נכתב במקור על ידי Private אני מוכן בבקשה תשלח פרטית או תצוטט שמתחילים כדי ששנינו ניהיה פה... מתחילים שעה 18:00
מתחילים עכשיו !!! הבא לי את התמונה של אחד מהדיירים הנוספים שנוספו בעונה הראשונה !
זה שחר
נכתב במקור על ידי Private זה שחר יופי. אני ואחי נכנסו לאח הגדול ? תנו לי תמונה של שניהם ביחד או 2 תמונות לחוד.
שניהם...
נכתב במקור על ידי Private שניהם... תשובה נכונה, שאלה הבאה: הבא לי תמונה של שני מנחי התוכנית " האח הגדול "
נכתב במקור על ידי -Tony- תשובה נכונה, שאלה הבאה: הבא לי תמונה של שני מנחי התוכנית " האח הגדול "
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי -BiG BaNG- תשובה נכונה, תראו לי תמונה ממשימת שוטרים וגנבים.
נכתב במקור על ידי -Tony- תשובה נכונה, תראו לי תמונה ממשימת שוטרים וגנבים.
נכתב במקור על ידי -BiG BaNG- תשובה נכונה, הבא לי תמונה של : בעל ואישה שנכנסו לאח הגדול בתוך הבית - התמונה..
נכתב במקור על ידי -Tony- תשובה נכונה, הבא לי תמונה של : בעל ואישה שנכנסו לאח הגדול בתוך הבית - התמונה..
נכתב במקור על ידי -BiG BaNG- תשובה נכונה, הבא לי תמונה של כל בובות האח הגדול של העונה ה3 .
נכתב במקור על ידי -Tony- תשובה נכונה, הבא לי תמונה של כל בובות האח הגדול של העונה ה3 . לא מצאתי גדול יותר : \
חוקי הפורום