אז הייתה מסיבה, לא מועדון - אלא מקלט ענק של חברים ..
באתי למסיבה שעה וחצי אחרי שהיא התחילה ,כולם כבר הגיעו הסתדרו , באתי באנרגיות מטורפות [ אולי בגלל הסאטלה שהייתה לי - כי שתינו לפני זה ] . באתי באנרגיות קטלניות , לא היה אחד/אחת שלא ראו אותי במסיבה הזאת , רקדתי עם ידידות וחברים בהתחלה , ואז זרמתי לבנות אחרות ..
•רקדתי עם אקסית - HB6.5 [היא בסדר סה'כ] , רקדנו צמוד והתנשקנו קצת - DHV בטירוף ,כולם הסתכלו והכל היה נחמד .
•אחרי זה רקדתי עם HB8 [ צמוד כמובן , שהרגל שלי בין הרגליים שלה וזזים ביחד כזה , לא יודע איך להסביר ] , התחלתי ללחוש לה באוזן , לתת לה נשיקות קטנות על הצוואר , ואז עברתי ללחי , קרוב לשפתיים - והיא עצרה אותי , בסדר . לא קרה כלום , המשכנו לרקוד עוד קצת , ואז הלכתי , כי ראיתי שאין מה לעשות פה . [כנראה שבגלל שחשבה שאני שיכור ולא מתכון לזה או משהו ..]
•רקדתי עם HB10 צמוד והכל ,זרמה יופי [דיברנו בפייסבוק לפני - היא ידידה , ואמרתי לה שאם היא תיהיי ילדה טובה, אני מבטיח לה ריקוד] , אין דברים יפים כמוהה , בלונדה רוסייה , 1.70 , חמודה , אין דברים כאלה .. והיא זרמה איתי , היה לי ביטחון עצמי בשמיים , לא פחדתי מכלום , באתי לדפוק לה נשיקה , ומשהו עצר אותי לא יודע למה - והיא כבר הייתה מוכנה.. קיצר ביאסתי את עצמי רצח .
•בסוף המסיבה ראיתי ידידה שלי שמזמן לא ראיתי , והתחלנו לדבר , עשיתי לה את 5השאלות , והיא דיברה המון , אמרתי לה 'את יודעת ? לדבר- זה הדבר השני שאת עושה הכי טוב עם השפתיים - אני מקווה .' חייכתי , ודפקתי לה נשיקה.
ישבנו שעה התחרמנו![]()

] , רקדנו צמוד והתנשקנו קצת - DHV בטירוף ,כולם הסתכלו והכל היה נחמד .
] , אין דברים יפים כמוהה , בלונדה רוסייה , 1.70 , חמודה , אין דברים כאלה .. והיא זרמה איתי , היה לי ביטחון עצמי בשמיים , לא פחדתי מכלום , באתי לדפוק לה נשיקה , ומשהו עצר אותי לא יודע למה - והיא כבר הייתה מוכנה.. קיצר ביאסתי את עצמי רצח .
ציטוט ההודעה
...]