^כותרת^
^כותרת^
RaYMaN1911
הקראקים לכל המשחקים רק אצלי אז רק תבקשו !!! =]
אוהדי הפועל??
הקבוצה הזאת בשבילכם !! ULTRAS HAPOEL
כנסו להצטרפו לקבוצה של הפועל תל אביב.
http://www.iatraf.co.il/group.php?groupid=316
|
|
או XBOX או PS3 מה שאתה אוהב יותר
אני חושב XBOX 360
כל קונסולה והיתרונות\חסרונות שלה,למשל ה PS3 בולט במיוחד בגלל האקסקלוסיביים שלו,לדוגמא:Killzone , Resistance,infamous וכו'.
לאומת זאת ה X360 גם כן מתברך במשחקים אקסלו' אך הם דלים מדיי ולא משמעותיים כמו בסוני,מה שכן הבוקס התברך במערכת הלייב האדירה שהיא כמה וכמה רמות מעל ה PSN ורמת החוויה שמה מושמלמת אפשר להגיד, זורם חלק כיף אדיר אין שום בעיה עם משחקי מולטיפלטפורם,להבדיל מ הPSN שסובל מהמון בעיות רשת ובמיוחד במשחקי מולטיפלטפורם(פיתוח משחקים לPS3 מסובך יותר מאשר לבוקס).
בקיצור הייתי מסתכל על זה ככה : משחקים מרובי משתתפים אדירים + הנאה מסינגל ממולטיפלטפורם כנגד אקסקלוסיביים אדירים.
החלטה שלך
אני יודע שזו הקפצה אבל אני רוצה לחדד משהו בקשר לתגובה האחרונה.
לPS3 יש יותר אקסקלוסיביים אבל לאו דווקא יותר משמעותיים. אל תשכח שGEOW נחשבת לאחת מסדרות המשחקים הכי טובות שיצאו לבוקס בלבד, שלא נדבר על פייבל ועל alan wake שנחשב לפורץ דרך בכל הקשור למותחנים פסיכולוגיים.
אני ארחיב עוד על האקסקלוסיביים רק בשביל להראות את הרמה שלבוקס יש להציע:
forza 3 - נחשב למשחק המירוצים המשוחק ביותר שהיה!
סיינטס רוו הראשון יצא כבלעדי לבוקס.
טנצ'ו Z - משחק אדיר לדעתי יצא אך ורק לבוקס.
זה לגבי האקסקלוסיביים, לPS3 מה שכן יש יותר שנחשבים למרשימים.
היתרון הגדול של הPS3 הוא כונן הבלוריי שאותו אין בבוקס ובכלל החומרה המתקדמת (אך הלא באה לידי ביטוי).
אגב משחקי מולטיפלאטפורם ברובם נראים טוב יותר על הבוקס בגלל שהמפתחים מפתחים אותם בדר"כ לבוקס וממירים אותם לקונסולות האחרות.
בכל מקרה אני הייתי מסתכל על זה אחרת - תבחר איזה אקסקלוסיביים יותר מדברים אליך ולך על הקונסולה הזו כי בתאכלס אין הרבה שוני (נכון לעכשיו לפחות).
PS3 הכי טוב.