שלום לכולם .
אז יש כמה שאני חושב שמגיע להם פוש .
אני חושב שלמי שמגיע פוש על האליפות זה לא אחר מי ביג שהו שלא נותנים לו בכלל להיות 1# וזה ממש מצער לפי דעתי .
וגם כריס מסטאר אני חושב שהוא מתאבק מאוד מאוד חזק ויש לו כוח עצום והWWE שמבטיחים לו פוש רציני ועדין לא נותנים לו.
ג'ון מוריסון המתאבק שלפי דעתי עושה המון רייטינג בWWE לא מקבל פוש רציני על האלפיות ואני חושב שהוא היה צריך להיות אלוף כבר מיזמן חבל מאוד שהWWE מפספסים כוכבים למשל MVP ואחר כך נמאס להם והם עוזבים את הארגון .
דרו מקניטייר שכרגע לא מראה לנו שהוא יודע להפסיד נותן פייט רציני לא צריך עזרה מאף אחד ומסוגל לרסק כול אחד שהוא נגדו מראה עד כמה הוא אגרסיבי וצריכים כאלה מתאבקים בWWE למשל איזקיול ג'קסון .
ולמי שלא מגיע לו :
מי שלא מגיע לו פוש בWWE למרות היכולת שלו עם המיקרופון זה דה מיז הוא כבר מיצה את זה שהוא לא יודע לנצח ושהוא יודע להשפיל אנשים לאחר שכבר ניצחו אותם אני חושב שצריכים לתת לו להפסיד את האלפיות ולתת לו פייס טרן ואולי שנה הבא לתת פוש על האליפות אבל כרגע זה לא הזמן למתאבק שאין לו בכלל "רפרטואר" של תרגילים על היריב .
עוד מישהו שלא מגיע לו פוש זה לא אחר מי דולף זיגלר , זהו הוא קיבל ניסיון להיות אלוף לא הלך הפסיד את התואר שלו ועכשיו הוא סתם עוד אחד שנדחף לויקי גררו ולא מועיל בכלל לפי דעתי .
אני חושב שצריכים לסיים את הסטורליין שלו עם ויקי ולתת לו עוד קצת להיות מחוץ לעניינים ואז ברגע שאנחנו לא מצפים לו דולף יכנס בחזרה לאליפות הבן יבשתיתי ובינינו לא מגיע לו אליפות מרכזית צריך לתת לו עוד שנה בWWE .
מי לדעתכם צריך לקבל פוש ומי לא ?
דיון פורה![]()

ציטוט ההודעה