יש לי בת דודה שאני רואה אותה כל יום אבל אני לא ממש בקשר איתה אז אני רוצה מערכת יחסים יותר טובה איתה (לא של אהבה, של ידידים)
אני כאילו מדבר איתה אבל אני לא מצליח להצחיק אותה אה לדבר איתה על דברים רציניים
והיא גדולה ממני בשנה
יש לי בת דודה שאני רואה אותה כל יום אבל אני לא ממש בקשר איתה אז אני רוצה מערכת יחסים יותר טובה איתה (לא של אהבה, של ידידים)
אני כאילו מדבר איתה אבל אני לא מצליח להצחיק אותה אה לדבר איתה על דברים רציניים
והיא גדולה ממני בשנה
|
|
תפסיקו לדבר באינטרנט,והכל יהיה בסדר..בכל זאת אתם משפחהחחח
אני לא מבין, מה אתה רוצה? שנהפוך אותך לבן אדם מצחיק ומעניין? היא בת דודה שלך לעזעזל! (מצחיקה המילה)
מה אתה מצפה שיגידו לך? (הפעם זה באמת עבר כל גבול מגוחך ביותר) - לך תעבוד על המידות שלך גבר.. תשנה את אצמך - ואל תחפש בדיחות פה בפורום כי אתה רוצה להצחיק את בת דודה שלך..
אני חושב שצריך לסגור את הפורומים האלה=\
אנשים חושבים שפיקאפ זה משהו ענק ושכל החומר שאתם קוראים ישנה אתכם.
השינוי הוא פנימי,הוא צריך לבוא רק ממך,אתה באמת צריך לרצות אותו לעבוד בשבילו,ולעבוד קשה.
אין בן אדם בעולם שיצליח בתחום כשהוא מתחיל מאפס,ולא מנסה להוסיף קצת לבסיס,לעצמו.
ניקח דוגמא,אני.הייתי סחבק ביסודי,מלא ידידות ועשיתי לא מעט שטויות עם בנות.
העגתי לתיכון,התחלתי להיות חנון משחקי מחשב,לא יצאתי בימי שישי היו לי מעט מאוד חברים,אבל עם השנים התחלתי לצאת התחלתי לחפש תחומי עניין.
לדעתי,הפיקאפ הם עקרנות בסיסיים,שכשאתה נחשף אליהם אתה פשוט מלביש אותם על עצמך,אבל אתה מעצב אותם לפי עצמך,לפי הערכים שלך,לפי התחומי עניין שלך,לפי כל דבר שהוא אתה..ולא לקרוא עוד ועוד מדריכים,זה לא מועיל.
הדרך שלך להתחבר עם בת דודה שלך,או עם כל בן אדם אחר היא ממש לא נמצאת בפורום הזה,היא נמצאת מחוץ לפורום,מחוץ לדפדפן,מחוץ למחשב,מחוץ לבית(אחרי שתתלבש נורמלי ולא תשקח להתקלח וכו'),ולהתחיל למצוא דברים מעניינים.אוהב ים?לך תגלוש תשחה תמצא משו מעניין
מצידי תקרא על נינגות
נערך לאחרונה על ידי BuddahBar; 15-02-2011 בשעה 18:32.
זה מה שאני אומר שהבעלים שוט חרבן את העסק כשהחליט להפוך את הפורום לקטגורייה שלמה
פשוט נהרס כל התחום
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
אני יגיד לך למה התחום לא נהרס.
כי כמעט כלל מי שבעסק עשה מהארץ,זה ילדים עם ידע ענק,בשיא הרצינות,אבל לא פרקטי.
זה ילדים שקראו את כל הספרים בתחום נראלי,ואני?קראתי 6 מאמרים ראיתי את הסידרה של מיסטרי,ויצאתי לשטח(וזה גם יותר מדי)
הקטע הוא לצאת לשטח ולתרגל,ולהתחיל להיות בן אדם.