טוב אני מאוד מבין במחשבים , בווירוסים ובכל מני בעיות ופתרונות לבעיות , אשמח לעזור לכולם בבעיה מסוימת ככל המהר והנכונות שאפשר.
ההחלטה בידיכם.
טוב אני מאוד מבין במחשבים , בווירוסים ובכל מני בעיות ופתרונות לבעיות , אשמח לעזור לכולם בבעיה מסוימת ככל המהר והנכונות שאפשר.
ההחלטה בידיכם.
"Once more into the fray
Into the last good fight I'll ever know.
Live or die on this day
Live or die on this day."
|
|
אתה מוזמן להתחיל להגיב בפורום תמיכה טכנית, במידה ונראה לנכון - ישלח אליך מבחן קבלה.
בנוסף למה שכתב דור -
שמתי לב שאתה עונה לנושא השאלה ולא מתמקד בשאלה עצמה.
לדוגמה, בשאלה על הסרת דרייבר אתה נותן הרצאה על שינמוך, ובקושי מתייחס להסרת הדרייבר.
בשאלה על חיבורי USB אתה מרחיב את ההסבר על הבעיה אבל לא נותן לו פיתרון.
בשאלה על GPS בשילוב גוגל ארץ, אתה מעתיק ממה שמצאת בגוגל הסבר על הפעלת תוכנת גוגל ארץ, אבל זה בכלל לא מה שהוא ביקש.
אתה משתדל לתמוך, זה יפה וטוב, אני מאוד מעריך את זה, רק שאבקש ממך להתמקד יותר בשאלה עצמה.
ברוך הבא! :-)
לאור התגובה של אלי הלכתי וקראתי את התגובות שלך..
אלי ידידי הוא אדם זהיר במילותיו ובוחר להיסתכל על האדם כעל יצור לא תועלתני..
ולכן רק מבקש ממך לבדוק שהתשובות שאתה מעתיק מגוגל מתאימות לנושא..
אינ לעומת זאת, מיזנטרופ ומודע לעובדה שאדם בוחר את מעשיו רק על מנת להשיג את מקסימום הרווח בסופם.
מה בידיוק אתה חושב שתשיג אם תהיה תומך טכני? כבוד? ממש לא.. אין שום כבוד בלהיות תומך טכני..
משכורת? גם זה אין. אל תנסה בכוח להיות משהו..
להעתיק תשובות מגוגל זה הבסיס לכל תמיכה טכנית.. אבל צריך לדעת מה להעתיק ואתה ידידי לא בכיוון..
אז או שאלי צודק ואתה באמת משתדל ובעתיד תשתפר..
או שאני צודק ואתה מנסה לזכות בתהילה שלא לך בעבור אלוהים יודע אילו סיבות לא נכונות
האמת אני יגיד לכם , אני מעתיק תשובות מאתרי אינטרנט לצערי , תומך טכני נשמע לי אחלה של תפקיד , מבטיח מעכשיו לא להעתיק שום דבר , וכמו שפרגעאר אמר מצטער , אני יתמקד מעכשיו רק בנושא שקשור אליו האשכול , אולי אני לא אתקבל לתומך טכני אך אני עדיין יעזור בבעיות וכו' (בלי העתקה כמובן) בהצלחה לצוות, אפשר לנעול.
נערך לאחרונה על ידי bugZbuNny; 08-02-2011 בשעה 22:19.
"Once more into the fray
Into the last good fight I'll ever know.
Live or die on this day
Live or die on this day."
שלא תבין לא נכון, אפשרי, רצוי ומקובל להעזר באינטרנט על מנת ללמוד מטעויות של אחרים, אבל לא צריך להעתיק בלי הבחנה ולענות תשובה שלא ממש נוגעת בעצם השאלה, אין בזה שום תועלת.
בנוסף, אנחנו משתדלים להבין היטב את הבעיה ולענות תשובה עם אחריות, כי אף אחד פה לא רוצה לדעת שנדפק למישהו המחשב בגללו.
כמו בצבא, דרגות מקבלים כשמגיע. אתה טיפלה חדש בתחום. למד וצבור נסיון, וברגע שנראה שאתה ראוי ובשל תקבל את הדרגה.
נעול כבקשתך.
טוב הרצו לך כאן על מה ולמה ואני אגיד לך מה אני חושב כי אני זה שאחראי בפועל ואני זה שבונה כאן את הצוות.
אני רוצה שתשתמש בגוגל בכל זמן ובכל רגע נתון תעתיק תשובות על ימין ועל שמאל אבל אתה חייב (כמו שאלי אמר ואלמוג החסר עדינות הוסיף) להתמקד ולהיות ספציפי והכי חשוב להבין מה הולך כאן בתמיכה וזה אומר: לקרוא היטב את התגובות של התומכים האחרים! חשוב לתת לפותח האשכול להגיב ולהגיד אם הפעולות עזרו לו! לא להציע את פיתרונות שכבר הוצעו! לא לעשות לי ספאם עם תגובה שאינה קשורה בעליל לנושא כי על דברים כאלה אני מרחיק! לשאול אם לא מבינים משהו בפרטי לתומך שהציע את הפיתרון! ללמוד היטב את החומר עד כמה שאתה יכול לקרוא את כל המאמר שאתה מביא ממנו את הפיתרון לפני הצגת הפיתרון כי אם יש למשתמש שאלה על הפיתרון שתדע לענות ולא להתבחבש עם התשובות ולגמגם!
עכשיו לאחר שהבנת אני אבחן את תגובותיך ואם אמצא לנכון תקבל את הדרגה אם לא אמצא לנכון תישאר במצב שלך.
בהצלחה!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!