קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. יהיה שידור חוזר של מכבי-טורונטו?
    על ידי flashy boy בפורום כדורסל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 17-10-2005, 23:02
  2. תגובות: 39
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 18:32
  3. אני חוזר כנראה להשקעה מירבית בפורום .
    על ידי -עדי- בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 19:05
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

חוזר לפיקאפ.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    50

ברירת מחדל חוזר לפיקאפ.

ששחגחשכ
    נערך לאחרונה על ידי A.L; 27-06-2012 בשעה 22:59.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יום אחד, כולם ייתהלכו בעולם הזה ויידעו שהם לא נורמאליים, ושזה נורמאלי.

בחור, אני מאד שמח שאתה הגעת למסקנה שזה לא יגיע לבד.
    זו מסקנה מאד חשובה, ואני אף רוצה להרחיב על זה, שזה לא יגיע, אתה צריך לגרום לזה לקרות, וכשתוכל לעשות את זה, זה יהיה הרגע הטוב ביותר מבחינתך ומבחינת הבחורה.

אולם, אני לא רוצה שתחשוב על זה שאתה צריך את הפיקאפ, תבין שזה רק משהו שנותן לך כמה תובנות כדי שתוכל לבטא את עצמך בצורה הכי טובה שיש, ולהיות הגבר המושך שאתה יכול להיות.

לגבי השאלות שלך,
    תבין שלכולם יש פחד גישה. זה משהו טבעי וזה דבר שנובע מתוכך, כי אתה מפחד לעשות את הצעד הזה ולצאת מאזור הנוחות שלך. לצערי, אין שום שיטה שעוזרת לך להתמודד עם הפחד הזה בצורה מלאה, ואם אתה חושב שכן, אז אתה טועה, ואתה תשב בבית ותלמד את זה במשך שישה חודשים ולא תצא, ולא תתמודד, ואז סתם תפסיד שישה חודשים.
    כדי להתמודד עם הפחד הזה, כמו עם כל פחד אחר, צריך פשוט לקפוץ למים. תדע שהפחד הזה מונע ממך להתקדם, והשיטה הכי טובה להתמודד היא פשוט לומר "פאק איט!" וללכת על זה. אל תקשיב למליון שיטות טיפשיות והסברים, יהיה לך זמן גם לזה, בינתיים, צא וקפוץ על כל הזדמנות!
    לגבי השאלה השניה, במקום לחשוב לעצמך שאתה הולך לצאת לסארג', תחשוב שמה שאתה רוצה לעשות, זה בעצם לסיים משימה אחת בכל יום. תציב לעצמך כמה משימות פשוטות בהתחלה, ותעלה את רמת הקושי בהדרגה. אתה לא צריך שיטות וטכניקות מיוחדות כדי לפתוח בשיחה עם בחורות. אישית, הייתי מציעה לך להתחיל מלדבר עם 5 אנשים בכל יום, לא משנה מי הם, במשך יומיים, ולנסות לפתח איתם שיחת חולין קצרה. לאחר מכן, לגשת ל5 בחורות בכל יום ולנסות לעשות איתן את אותו הדבר, ולהעלות את רמת הקושי אט אט.
    שאלתך השלישית, מאד משפיעה. ההמלצה שלי, היא לצאת לבד, כיוון שאז תצא מחוזק יותר ותוכל גם לדעת איך לפעול מבלי שיש לך גב וחבר שתומך בך מאוחרה. נכון, זה קל יותר עם חבר, אבל כשאתה לבד, ואתה מתמודד עם הפחד הזה של הגישה, אין דבר שיכול לעצור אותך.
    עזוב כעת שיטות מיוחדות לעשות שינוי בבית הספר. תנסה להיות יותר עצמך ולהנות מהדברים, ואם אתה רואה מישהי שמוצאת חן בעיניך, אל תתן לשום דבר לעצור אותך, ופשוט לך על זה, דבר איתה, זה הכל. אתה לא צריך תדמית של מישהו מקובל כדי להצליח.

מקווה שעזרתי.
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

1.לכולם יש פחד גישה,גם לי וגם לאומן הפיתוי הגדול בעולם,עדיין יש פחד גישה.
    מה עושים ? לומדים להתמודד איתו (לא להעלים אותו,כי זה לא יצליח פשוט). תלמד ליהנות מזה,תלמד להתמודד עם הפחדים שלך,תוסיף מוטיבציה ,תוסיף מטרות,בשביל לגרום לפחד להיות רק משהו שולי בעיניים הפיקאפ.

2.כמה שיותר.
    תקרא קצת חומר לרענן את הזיכרון ,איזה מאמר או 2 בנושא כלשהו,ואז תצא לאיזה 4 שעות.
    ברמת העיקרון ,המינימום בשביל אשכרה להתקדם לאיפשהו זה פעמיים בשבוע,אבל יש הרבה ששברו את הכלל הזה והצליחו,זה לאו דווקא קשור (כמו הילד בכיתת מתמטיקה שלא עושה שיעורים ובכל זאת איכשהו עדיין מצליח).

3.תגוון,תראה מה יותר מתאים לך ואיך אתה מתקדם יותר. יש כאלה שאוהבים לבד ויש כאלו שלא.
    מה שכן,אל תלך רק עם ווינג או רק לבד כל הזמן ,כי שני המקרים הם לא טובים מסיבות שונות.

4.כי אתה ידיד שלהן.
    תשתפר בתחום הפיקאפ,תתנתק קצת מהבחורות האלו (מקסימום הן ירדפו אחריך במקרה הכי רע) ,תחזור אליהן כבנדאם שונה ו"מפותח רגשית" (אני לא אוהב להשתמש במושג הזה) הרבה יותר ,תיהיה בנדאם הרבה יותר מושך ממה שהיית מקודם.
    אותן בנות שניתקת איתן קשר ימשכו אליך כבר רק מהסקרנות לדעת מה השתנה בך כל כך.
    תחשוב שתהיה הילד שתמיד מפריע בכיתה,שמספר בדיחות על פלוצים.
    פתאום אחרי החופש הגדול הוא חוזר כבנדאם בוגר וענייני,הרבה אנשים סביבו יתחילו לדבר איתו רק בשביל לראות מה קרה.
    משם אתה יכול לקחת את הדברים לצד שלך ,להשתמש בקצת קוקי פאני,קינו וכל מה שלמדת מהתחום,ולהתקדם לסגירות

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

אני אשתדל להוסיף ולא לחזור על מה שאמרו

בקשר לפרפרים... תתיחס עליהם בתור משהו טוב, תתיחס לזה לא בתור פחד אלא בתור התרגשות, זה דבר טוב
    לסארג'ים... תצא כשאתה יכול, כל יום בדרך הבייתה מביה"ס תנסה לדבר עם כמה שיותר אנשים, פשוט תפתח שיחות על ימין ועל שמאל
    ובקשר לביה"ס, כשהשינוי יבוא הוא יבוא, לדעתי אתה לא צריך לנסות לעשות שום דבר, אבל בגלל שאתה עובד על עצמך באיזשהו שלב הבנות יבוא לבד

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect