טוב אני מוכר את המשחק הסנדק - The Godfather 1.
לאחר שחיפשתי כמה חודשים ברשת את המשחק, ראיתי המון הורדות, אבל אף הורדה לא הייתה תקינה.
פעם ההורדה לא עובדת, פעם היא עובדת, אבל לא נכנס למשחק, פעם צריך קראק, פעם הקראק הורס את המשחק ונותן באגים כמו שאי אפשר לצאת מהרכב או שהעכבר ב"רוורס", פעם המשחק יוצא אחרי שניה או אחרי משימה כלשהי.
אבל אחרי כמה זמן נזכרתי שקניתי את המשחק כמה שנים קודם, והוא היה לי בין המגירות, בקצור, לי יש את המשחק הסנדק המקורי,
בלי שום באג, אפשר לצאת מהרכב, אין בעיה עם העכבר, והכל עובד (המחשב לPC - למחשב כמובן).
והחלטתי למכור אותו פה ב100 נק' שזה יחסית זול לאחר שראיתי בחודש האחרון כמה אנשים רצו לקנות אותו, ואף אחד לא מצא בסוף הורדה.
זה משחק ישן מאוד, משנת 2006 נירא לי, אולי אפילו פחות, ואי אפשר למצוא הורדה אחת תקינה ברשת.
אני מוכן להעלות לכם את המשחק המקורי לרשת, בתמורה ל100 נק' לכל אחד שירצה, ואצלי אין שום באגים, כמו כן אני מוכן להביא לכם את המשחק גמור, שכל המשימות כבר הוכנו והכל על 100%, ומה שנותר זה רק להרוס ולהרוג, או שאני יביא לכם את המשחק ככה ברגיל בלי שום משימה, ותוכלו לעשות את הכל מחדש, ואם תרצו אני מוכן גם להביא האק, של אין סוף חיים, אין סוף כסף, משטרה לא יכולה לעלות עליכם וכו'.
100 נק', לא יותר!
מי שרוצה שיגיב, מי שלא רוצה שלא יגיב!
בלי ספאם!
העלאה שלי.

, או שאני יביא לכם את המשחק ככה ברגיל בלי שום משימה, ותוכלו לעשות את הכל מחדש, ואם תרצו אני מוכן גם להביא האק, של אין סוף חיים, אין סוף כסף, משטרה לא יכולה לעלות עליכם וכו'.
ציטוט ההודעה