אני רוצה משתמש למד לחודש(עדיף לא משומש) !! ושאתם מתחייבים לא להתחבר למשתמש או למכור אותו לאנשים אחרים! רק תגידו לי איך זה ילך הדרך שאתם קונים תמשתמש למד....
סכום הגודל שמותר לחתימה הינו 600, חתימתך הייתה בגודל 949 ולכן נערכה. אנא שמור על החוקים. ספוילר: להבא הלינקים לא ישמרו. http://img263.imageshack.us/img263/958/130983008776.png
1600 שיחת טלפון
Up עדין רלוונטי!! תוסיפו אותי לסקייפ ותסבירו לי איך זה עובד כי אף פעם לא השתמשתי באתר למד
1500 בעזרת SMS.
לא תודה ראיתי מישהו שמוכר פה ל20 יום ב1000 נק'...
נכתב במקור על ידי ביסלי לא תודה ראיתי מישהו שמוכר פה ל20 יום ב1000 נק'... עדיין צריך?
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי -YAN- עדיין צריך? כן...
נכתב במקור על ידי ביסלי כן... כמה אתה משלם למשתמש למד הזה ב-20 ש''ח?
נכתב במקור על ידי -YAN- כמה אתה משלם למשתמש למד הזה ב-20 ש''ח? הכול זה ב20 ש"ח נדמה לי רק כול דרך אחרת זה יותר ימים
נכתב במקור על ידי ביסלי הכול זה ב20 ש"ח נדמה לי רק כול דרך אחרת זה יותר ימים כמה אתה משלם למשתמש של חודש?
נכתב במקור על ידי -YAN- כמה אתה משלם למשתמש של חודש? שליחת sms של 20 שקלים = 10 יום שיחת טלפון של 20 שקלים = 20 יום כרטיס אשראי = 30 יום...
נכתב במקור על ידי ביסלי שליחת sms של 20 שקלים = 10 יום שיחת טלפון של 20 שקלים = 20 יום כרטיס אשראי = 30 יום... אז לכמה זמן אתה צריך ומאיזה דרך..?
נכתב במקור על ידי -YAN- אז לכמה זמן אתה צריך ומאיזה דרך..? אני צריך ל30 יום לא אכפת לי מאיזה דרך...
חוקי הפורום