כותרת^.
מחקתי את כל הרוגלות והווירוסים עם ים תוכנות.
מה עוד זה יכול להיות לעזאזל ?
יש לי איזה 130 ג'יגה פנויים בכונן..ואני לא משאיר יותר מדי תכניות כבדות פתוחות..
מה זה יכול להיות?
ואגב,יש לי מחשב חזק.
WIN7
כותרת^.
מחקתי את כל הרוגלות והווירוסים עם ים תוכנות.
מה עוד זה יכול להיות לעזאזל ?
יש לי איזה 130 ג'יגה פנויים בכונן..ואני לא משאיר יותר מדי תכניות כבדות פתוחות..
מה זה יכול להיות?
ואגב,יש לי מחשב חזק.
WIN7
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
התחל בשורת החיפוש תרשום msconfig גש ללשונית הפעלה ותסגור כל מה שאתה לא צריך אתה גם יכול לסגור בעיקרון הכל תמיד תוכל להחזיר. תעשה ריסטארט תופיע לך הודעה סמן אל תציג הודעה זאת שוב. תראה אם יש שינוי
אחי אני משתמש בזה כבר מזמן...אז זה לא רלוונטי לשינוי...
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כנס למנהל המשימות ולתהליכים לחץ על הצג תהליכים מכל המשתמשים , צלם ותביא לנו פה
חשוב שיראו את כל התהליכים
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
אני לא רואה שמה משהו מיוחד..
אולי תהיה ספציפי יותר לגבי העומס, מתי בדיוק זה קורה ?
אני ממליץ לך לעשות גם איחוי למחיצות, תשתמש ב Perfect Disk תוכנה מעולה. אתה יכול להשתמש גם בכלי איחוי של ווינדוס (קליק ימני על המחיצה>מאפיינים>כלים>איחוי כעת).
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
במצב בטוח המחשב עובד טוב?
בכל מקרה תריץ את
זה במצב בטוח אפילו שאמרת שעשית מלא סריקות.
העניין הוא שאין לך צריכת זכרון או מעבד חריג.
תנסה לפרט יותר על הבעיה.
מ א ו ש ר
המשהו ממלא לך את הכונן הקשיח או מאט לך את המחשב?