טוב אז כמו שאתם יודעים (ולא יודעים) התורה אוסרת לחמם מים\מרק או כל נוזל בשבת,הכוונה היא שמותר להכניס לפלטה\לתנור לפני שבת אבל ברגע שזה יורד מהפלטה אין להחזיר את זה בגלל דין בישול.
השאלה שלי היא כזאת, למה אסור לחמם כמה פעם מרק שבעוד שמחמים את העוף בגריל (כולו מכיל נוזל) ואסור לחמם מרק?
למי שרוצה להגיד לי שהעוף הוא העיקר והרוטב הוא הטפל אז אני אשאל עוד שאלה.
אם אני רוצה לאכול מרק עוף אבל אני לא חפץ במרק אלא בעוף כי המרק והתבלינים נותנים לו את הטעם,מה אז..?




