ברוכים הבאים למדריך , איך להגיע לEdelstein , העיר של הWild Hunter Battle Mage And Mechanic , שלושת העבודות אשר הצטרפו אלינו לאחרונה ביחד עם הBig Bang.
קרדיטים לי על הבאת התמונות , ניסוח , כתיבה , עריכת תמונות , וקרדיט לHS על התמונות , שבת שלום.
-----------------------
איך להגיע ל - Edelstein ?
----
1. דבר ראשון אתן חייבים להיות או בOrbis , או בVictoria Island , זאת אומרת Kerning City , Henesys , Ellinie , Perion , Sleepywood , Natuilius Harbor
עכשיו אם אתם בSleepywood , פשוט תצאו מהפורטל הזה :ואז ישר אתם תהיו בSix Path Crossway , בהמשך המדריך אני יסביר איך להגיע לספינה לEdelstein.
אם אתם לא בSleepywood , ואתם באחת הערים הבאות : ,Kerning City , Henesys , Ellinie , Perion , Natuiluis Harbor
אז פשוט תחפשו את הTaxi Cab שנראית כך :, ותסעו לSleepywood , ואז תצאו מהפורטל , יש עוד דרכים להגיע לSix Path Crossway , אך זאת הכי מהירה.
עכשיו אחרי שיצאתם מהפורטל מSleepwood , אתם תגיעו למקום כזה :(קרדיט ל - Hidden Street על התמונה) עכשיו תלכו לכוכב האדום האמצעי על העץ , יהיה חבל , תטפסו עד הסוף בחבל זה ישגר אתכם למקום כזה עם שלושה תחנות , והתחנה ל-Edelstein נמצאת הכי למעלה , היא נראית כך :
יהיה שם פורטל , פשוט זאת תמונה מTespia , בקיצור , יהיה פורטל ותיכנסו , יש שם NPC , דברו איתו והוא יקח אתכם במטוס כזה :
ככה תדעו שעשיתם הכל בסדר =].
~קרדיט לפורום אחר~

ואז ישר אתם תהיו בSix Path Crossway , בהמשך המדריך אני יסביר איך להגיע לספינה לEdelstein.
, ותסעו לSleepywood , ואז תצאו מהפורטל , יש עוד דרכים להגיע לSix Path Crossway , אך זאת הכי מהירה.
(קרדיט ל - Hidden Street על התמונה) עכשיו תלכו לכוכב האדום האמצעי על העץ , יהיה חבל , תטפסו עד הסוף בחבל זה ישגר אתכם למקום כזה עם שלושה תחנות , והתחנה ל-Edelstein נמצאת הכי למעלה , היא נראית כך : 

ספוילר: 
ציטוט ההודעה