באתר של הגיוס יש לי גיוס ל21 לנובמבר והבנתי שזה גיוס קרבי, אמרו שהתאריך ישתנה עוד 20 פעם, זה נכון?
ואמרו לי שעם הנתונים לי יש מצב שישחררו אותי או שיתנו לי תפקיד קל ושכל יום אשתחרר מוקדם, זה נכון?
אשמח לעוד קצת פרטים, תודה.
באתר של הגיוס יש לי גיוס ל21 לנובמבר והבנתי שזה גיוס קרבי, אמרו שהתאריך ישתנה עוד 20 פעם, זה נכון?
ואמרו לי שעם הנתונים לי יש מצב שישחררו אותי או שיתנו לי תפקיד קל ושכל יום אשתחרר מוקדם, זה נכון?
אשמח לעוד קצת פרטים, תודה.
|
|
התאריך ישתנה לך... לא מיליון פעמים אבל כנראה פעם או פעמיים(זה תאריך גיוס כללי כי יש לך עוד הרבה זמן,ז"א שאם אתה מתגייס בנוב' כנראה אם אתה לא בתאריך גיוס הספציפי של היחידות שבדיוק בתאריך הזה מגייסות אתה תהיה בתאריך אחר)... למה אמרתי פעם או פעמיים? כי יכול להיות שתדחה את הגיוס או תקדים אותו ואז או באוגוסט או במרץ/או שהצבא ידחה או יקדים לפי ביקוש של אנשים במחזור גיוס נוב'(יכול להיות שזה תאריך גיוס שיש בו הרבה מתגייסים והם מעדיפים שיהיה איזון עם תאריכי גיוס קודמים).
איפה ישבצו אותך? תותחנים/שריון/מוד"ש/פלחה"ץ/סטילים.. תלוי במה סימנת בעדיפויות במנילה... ולא אין קשר לזה שיש לך קבא 47 לגיוס קרוב לבית אלא בהתאם לצורכי הצבא(שכנראה יעדיף לשים אותך בקרבי)..
בהצלחה ובקיצור אם לא הבנת מהחפירות פה,אז התאריך גיוס כנראה ישתנה,ואין קשר לקבא שלך לגיוס קל"ב(קרוב לבית)
בהצלחה בגיוס!
אבל לא קיבלתי מנילה אפילו, אז מה זה אומר?
טעות שלי שכחתי את עניין הקבא שרשמתי את הסטילים... בגלל שסטילים זאת יחידה ממיינת אז יש דרישת קבא... כל השאר יחידות רגילות והקבא לא משנה בהן
טוב עזבו, אני לא נראה לי מתגייס, אני אשב בכלא חודשיים ואשתחרר, יש לי דברים יותר חשובים לעשות, מאשר לשרת באיזה תפקיד לא מועיל, אני לא הולך לחסל את נסראללה או את בין לאדן, הצבא ימשיך להסתדר טוב בלעדי, אני אשרת שנה בשירות לאומי אחרי הפטור שלא יגידו של תרמתי.
קרבי רק יקשה עלי בעזרה למשפחה שלי, וכגובניק לבוא לבסיס ולצאת ממנו לפי שעה לא עוזר בכלום, בעוד שבשירות לאומי, אוכל לעזור לזקנים, בבתי חולים, אנשים עניים, ואנשים חלשים שאני די מזדהה איתם.
אל תשכח שהאנשים האלה הם אלה שבונים את המדינה, וללא הם לא הייתה לנו מדינה. אנחנו עוזרים לכל מדינות העולם כשהם בצרה, אבל במדינה שלנו, האנשים שלנו אנחנו מזניחים ומשאירים אותם לכלבים, אז לפני שנצא למלחמה או לעזור למדינות אחרות אנחנו צריכים לעזור לאנשים שלנו. לדעתי התועלת שלי תהיה יותר גדולה, גם בעזרה לאחרים וגם בעזרה לעצמי.