כמה זמן אתם חושבים ששיימוס יכהן כאלוף הUSA?
האם האליפות תלקח ממנו לפני רסלמניה או ברסלמניה?
רציתם שהוא ינצח?
דיון פורה חברים![]()
כמה זמן אתם חושבים ששיימוס יכהן כאלוף הUSA?
האם האליפות תלקח ממנו לפני רסלמניה או ברסלמניה?
רציתם שהוא ינצח?
דיון פורה חברים![]()
|
|
הWWE הבינו שהגימיק של שיימוס שהוא כביכול מלך הזירה...לא משך כל כך הרבה אהדה בקרב המעריצים...
ולכן הם החליטו להבליט אותו ולתת לו סוג של פיוד כאלוף ארה"ב...
יבוא עוד מעט מישהו...כנראה שבוע הבא...וירצה את החגורה...הפיוד ימשך במשך זמן רב...ובסוף שיימוס ינצח...ואז יפסיד...
אם מה שאתה אומר נכון אני שם ת'כסף שהם ישימו בתור אויב שלו את טד דיביאסיהWWE הבינו שהגימיק של שיימוס שהוא כביכול מלך הזירה...לא משך כל כך הרבה אהדה בקרב המעריצים...
ולכן הם החליטו להבליט אותו ולתת לו סוג של פיוד כאלוף ארה"ב...
יבוא עוד מעט מישהו...כנראה שבוע הבא...וירצה את החגורה...הפיוד ימשך במשך זמן רב...ובסוף שיימוס ינצח...ואז יפסיד...
ובקשר לדיון
לדעתי הוא לא מתאים כל כך לאליפות הזאת היא מתאימה יותר למתאבקים קצת יותר קטנים בקריירה כמו יושי או ריידר
אבל לתת לו אליפות בזמן כזה של הפסדים היה דיי יעיל והוא יחזיק את האליפות למשך הרבה זמן
אני לא חושב ששימוס יכהן כאלוף ארהב להרבה זמן, אני מאמין שזה היה גג חודש אחרי רסלמניה. הWWE באמת ראו שכול הזכיה שלו כמלך הזירה היה די גרוע, הפיוד עם HHH בוטל ואין ממש תוכניות בשבילו לרסלמניה וכמובן לא בתמונת האליפות בחודשים האחרונים אז החליטו להכניס אותו בפיוד חכם וטוב מול דניאל בריאן ולתת לו עוד תואר שפספס בדרך ואוסיפו לזה את העובדה שהוא אירי. מתאבקים כמוהו גורמים לאליפות הזאת להיות שווה יותר והפיודים עליה מעניינים יותר. קחו לדוגמא את הפיוד של ג'ריקו וריי מיסטריו הפיוד הכי טוב שראיתי על אליפות IC, או ג'ריקו וביג שואו/DX/Rated RKO אלופי הזוגות המאוחדות